maarda
Kraken
Title
yoksa bende mi sorun var
@mesocephalicmogger
yoksa bende mi sorun var
@mesocephalicmogger
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bencede uncanny infra implanta ne diyon
Bence onlar normal gözüküyor zaten çok da dikkat çeken birşey değilbencede uncanny infra implanta ne diyon
Yan profili güclendirmek için yapmışlar sanırsam. Fakat yan profil cokta önemli değil çünkü İnsanlarla genelde bizi Ön yüzümüzle ve 3/4 olarak görür. Bence yan profil cok kötü değilse estetik operasyonları yapacak kişi kesinlikle ön yüzüne odaklanmalı.Bence onlar normal gözüküyor zaten çok da dikkat çeken birşey değil
Ama supra implantda alnında silikon olduğu çok belli oluyor aq bence normieler bile anlar
Glabella ve kaşlar low set ise ön yüze de etki ediyor çünkü uee'yi azaltıyorYan profili güclendirmek için yapmışlar sanırsam. Fakat yan profil cokta önemli değil çünkü İnsanlarla genelde bizi Ön yüzümüzle ve 3/4 olarak görür. Bence yan profil cok kötü değilse estetik operasyonları yapacak kişi kesinlikle ön yüzüne odaklanmalı.
Maxilla sorunları berbat birşey ama ağzın görünüşünü bozuyor ve yandan berbat gözüküyorsunYan profili güclendirmek için yapmışlar sanırsam. Fakat yan profil cokta önemli değil çünkü İnsanlarla genelde bizi Ön yüzümüzle ve 3/4 olarak görür. Bence yan profil cok kötü değilse estetik operasyonları yapacak kişi kesinlikle ön yüzüne odaklanmalı.
Evet öyle. Maxillan geride ise yan profilin kötü görünebilir. Özellikle browridge aşırı fazla gelişmemişse ve normal gelişmişse daha kötü gösterir. Ama cidden cok brutal değilse 3/4 profiline ve ön yüzüne odaklan.Maxilla sorunları berbat birşey ama ağzın görünüşünü bozuyor ve yandan berbat gözüküyorsun
Maksilla keşke sadece yan profile etki etse amkMaxilla sorunları berbat birşey ama ağzın görünüşünü bozuyor ve yandan berbat gözüküyorsun
Seninde mi geride?Maksilla keşke sadece yan profile etki etse amk
Keşke amk dudaklarımzaten kötü birde flat maxilladan dolayı ayrı kötü aq over for my lipposMaksilla keşke sadece yan profile etki etse amk
Geride değildirde benimki gibi düzdürSeninde mi geride?
Maxilla geri olunca direkt otomatikmen gözler yuvarlak looksmax tabiri ile round shape oluyor. Eğer deep seet veya pozitif kantal tilte sahip değilse subhuman göz alanı oluyor resmen yani yolda görsen garipsiyeceğin türden.Maksilla keşke sadece yan profile etki etse amk
Alt maksillam normal üst maksillam recessed ama çok değil problem etmiyor o kadar benim ana problemim brachycephalic kafatasım yüzünden kötü yüz uzunluk-genislik oranıSeninde mi geride?
Estetik ameliyatlarıda çok pahalı. Orta sınıfın gitgide eridiği Türkiyede sadece rhino odaklı olan estetik piyasasında gerçekten diğer estetikler cok pahalı. Benimde üst maxilla reccesed. Özellikle arka kamerada cok kötü görüntülere şahit olabiliyorsun.Alt maksillam normal üst maksillam recessed ama çok değil problem etmiyor o kadar benim ana problemim brachycephalic kafatasım yüzünden kötü yüz uzunluk-genislik oranı
Ccw rotasyonlu bimax şart
Üstteki adamın gözleri pörtlekken deep olmuş muhtemelen fronttan da bayagi fark yaratti alttakini bilemiyorum cok bi fark yok
Tam tersi çoğu estetik rhinodan ucuz arz talepten ötürüEstetik ameliyatlarıda çok pahalı. Orta sınıfın gitgide eridiği Türkiyede sadece rhino odaklı olan estetik piyasasında gerçekten diğer estetikler cok pahalı. Benimde üst maxilla reccesed. Özellikle arka kamerada cok kötü görüntülere şahit olabiliyorsun.
Nasıl yaniAma supra implantda alnında silikon olduğu çok belli oluyor
Bi tane bilgili yabancı biriyle konuştum şey dedi durNasıl yani
Bana da öyle diyorlar da bimaxi recessed degilsen yapiyor mu cerrahlarAlt maksillam normal üst maksillam recessed ama çok değil problem etmiyor o kadar benim ana problemim brachycephalic kafatasım yüzünden kötü yüz uzunluk-genislik oranı
Ccw rotasyonlu bimax şart
Genelde hayır da paranın gücü belli illa yapan vardırBana da öyle diyorlar da bimaxi recessed degilsen yapiyor mu cerrahlar
Recessed değilsen ama sfs varsa sanırım chin wing+genio kurtariyor şu türk hardmaxxer zuva sfsyi öyle çözmüş sanırımGenelde hayır da paranın gücü belli illa yapan vardır
"Yolladığın implantlar moron aptalca tasarlanmış Eppley silikon bloklarıNasıl yani
Şu estetik işini ciddi araştırıp anatomi falan öğrenip cerrahla tartışarak yapmak lazım aq"Yolladığın implantlar moron aptalca tasarlanmış Eppley silikon blokları
Çağdaş bir implant tasarımı, glabella ve kaşları aşağı indirirken ve nazoorbitoetmoid geçişini daha keskin hale getirir, yörüngeleri düşürür ve kareleştirir. Bu çoğu insanın göz bölgelerine yardımcı olur."
Dediği şeyden çok az birşeyler anladım'da galiba şöyle:
Kaşların arasındaki alan(glabella)ve kaşları aşağı çekmek
Burun, göz çukuru ve elmacık kemiği arasındaki geçişin daha belirgin ve köşeli olması sağlamak(nazoorbitoetmoid)
Sonuç olarak göze daha kare bir şekil veriyor ve orbitallari daha kompakt yapıyor
Giant implantsa ne diyosun eğer shop değilse oboyla bi herifi ltnden clye yukseltmislerŞu estetik işini ciddi araştırıp anatomi falan öğrenip cerrahla tartışarak yapmak lazım aq
Peki cagdas bir implant tasarimi yapacak cerrahi nerden bulacağızÇağdaş bir implant tasarımı, glabella ve kaşları aşağı indirirken ve nazoorbitoetmoid geçişini daha keskin hale getirir, yörüngeleri düşürür ve kareleştirir. Bu çoğu insanın göz bölgelerine yardımcı olur."
Atsana burdan yada pm'den görmedimGiant implantsa ne diyosun eğer shop değilse oboyla bi herifi ltnden clye yukseltmisler
Güzel soruPeki cagdas bir implant tasarimi yapacak cerrahi nerden bulacağız
Atsana burdan yada pm'den görmedim
Muhtemelen o değil kaş ve kulaklar farklıç Ayrı olarak ten rengide farklı. Supraorbital böylesine etki sağlayamaz herif sanki lefort3 olmuş gibi etki yaratmış.View attachment 3098632
Cl mi bilmiyorum ama fena ascendlemis eğer bu gercek ise
Obo yaptırmış bu sanırım ekstra bisuru ameliyat yaptırmıştirMuhtemelen o değil kaş ve kulaklar farklıç Ayrı olarak ten rengide farklı. Supraorbital böylesine etki sağlayamaz herif sanki lefort3 olmuş gibi etki yaratmış.
Olabilir ama obo tek başına bu etkiyi vermez veremez.Obo yaptırmış bu sanırım ekstra bisuru ameliyat yaptırmıştir
Kanka bu temsili foto eğer obo cidden yapılabilirse böyle etki yaratabilirView attachment 3098632
Cl mi bilmiyorum ama fena ascendlemis eğer bu gercek ise
Kardeşim, implantlar için Türkiye'ye geliyorum, eğer doğru tasarlanırlarsa tuhaf olmazlar. Çok iyi cerrahlarınız var ama tasarım bir Türk'ten olmayacak.Türkiye'den bulamican tabi,bu iş wageslave yaparak çözülecek iş değil amk ciddi para lazım
Which surgeon will you go to?Kardeşim, implantlar için Türkiye'ye geliyorum, eğer doğru tasarlanırlarsa tuhaf olmazlar. Çok iyi cerrahlarınız var ama tasarım bir Türk'ten olmayacak.
ercin burak, very skilledWhich surgeon will you go to?
What are the surgeries you will have?ercin burak, very skilled
onunla mı?What are the surgeries you will have?
Ananı sikeyim yabancılar yaşıyor bizim ülkeyi ben böyle işin allahinjWhich surgeon will you go to?
Will you share the results?Kardeşim, implantlar için Türkiye'ye geliyorum, eğer doğru tasarlanırlarsa tuhaf olmazlar. Çok iyi cerrahlarınız var ama tasarım bir Türk'ten olmayacak.
kim design edecekKardeşim, implantlar için Türkiye'ye geliyorum, eğer doğru tasarlanırlarsa tuhaf olmazlar. Çok iyi cerrahlarınız var ama tasarım bir Türk'ten olmayacak.
liam giantkim design edecek
kamusal olarak değil, sadece tasarımcıyla danışmadan sonra görebilirsinWill you share the results?
iyi görünüyor,iyi şanslar kardes
sadece periorbital implantlar almayacağım, bu yüzden bireysel fiyatları bilmiyorumKaç tl bunlar