Acheron HUNTER EYEXZZssswdDd

şu kaşların birazını archeon arkadaşımıza ver
aslinda guzel bir coloring ayarlasa daha da ascendleyecekte kaslari cok nerfliyor amq

• +1
Reactions: churmaxxed and kurdistan
Soldaki fotoda bir tane bile ısık yok direkt dusta çektim amk sagdaki fotoda sadece cybershot var ama aci farkli. Simdi kaslari biraz aldirsam feminen durur mu durmaz mı bilmiyorum
olm benim irlden arkadaşım seni takip ediyodu acaba koçluk aldı mı amk

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Resistance., urlordd and 3 others
@Acheron_v böyle mi hacı senin gözlerin şimdi squintlemeden dümdüz kameraya bakınca
Aga bak yukarı çekim attım squint demeyin diye

Attachments

• dfdcd7af641c28d88b28b9d748dd7a02.png
    dfdcd7af641c28d88b28b9d748dd7a02.png
    56.5 KB · Views: 0
Soldaki fotoda bir tane bile ısık yok direkt dusta çektim amk sagdaki fotoda sadece cybershot var ama aci farkli. Simdi kaslari biraz aldirsam feminen durur mu durmaz mı bilmiyorum
o dudaklar ne la büzüyon mu zenci dudagı gibi

• JFL
Reactions: Resistance., -BayHarbourButcher, Auchelius and 4 others
Aga bak yukarı çekim attım squint demeyin diye
knk zaten yukaridan bakmayacaksin kamerayi karsiya tutacaksin bak tam karsiya kameraya bak

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan and senualF
  • JFL
Reactions: Auchelius, churmaxxed and kurdistan
  • JFL
  • +1
Reactions: Resistance., Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Resistance., -BayHarbourButcher, Serialsuicide and 3 others
Aga kaşı düz yaptır ve sen olsam ben %30 unu alırdım kaşın bide ilk chalomlu fotoda daha low set ve uzun duruyor sağdan soldan aldıysan veya kaşı alttan aldıysan oda nerflemiş olabilir

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and Deleted member 136914
Aga kaşı düz yaptır ve sen olsam ben %30 unu alırdım kaşın bide ilk chalomlu fotoda daha low set ve uzun duruyor sağdan soldan aldıysan veya kaşı alttan aldıysan oda nerflemiş olabilir
evet o fotoda bayagi aldirmistim guzel cikiyordu fotolarda vesaire. bi bakayim aldiricam nasil olcak

@Ratonnn testoyu bıraktın mı

• +1
Reactions: kurdistan
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Resistance. and Auchelius
  • +1
500 test
300 mast
40-50mg anavar
son haftalarda clen ekledim
cleni eklemicektin yada o sarhoş yayını yapmıcaktın

• JFL
ikinci kür için kesin bir fikrim yok ama iyilesme surecinde kas kutlesi kaybettim biraz dogal olarak o yuzden kesin dusunup ona gore hareket etmem lazim

• +1
stack neydi senin
only testo mu
ikinci kürde ne gircen bi de
İlk stackte bunlar
Anavar, clen, testo, jack daniels, malboro, 40 cm zenci dildo.
2. sini bilmiyorum

• JFL
  • +1
Reactions: senualF, Serialsuicide, pashanimair and 3 others
  • JFL
Reactions: Auchelius and kurdistan
cleni eklemicektin yada o sarhoş yayını yapmıcaktın
çok tontondu olm o yayında sesi
tontiş adam labubu

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Resistance. and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and kurdistan
  • +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Resistance. and 1 other person
gaza geldi amk,koydu profilinide.

seni bayıltan şey neydi alkol müydü
knk ben gunde 2-3 paket sigara iciyordum, neredeyse her gun viski iciyordum anavar clen zaten butun kalp ritmimi sikip atti bir sure kalp ilaci kullandim ritim sorununu duzeltmek icin en son hastaneye gittim, yanilmiyorsam 3-4 aylık bir tedavi surecim vardi doktorum yonetti her şeyi ve şu an durumlar gayet iyi

• +1
Reactions: kurdistan and churmaxxed
Almond-Hunter goz alani iyi

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
knk ben gunde 2-3 paket sigara iciyordum, neredeyse her gun viski iciyordum anavar clen zaten butun kalp ritmimi sikip atti bir sure kalp ilaci kullandim ritim sorununu duzeltmek icin en son hastaneye gittim, yanilmiyorsam 3-4 aylık bir tedavi surecim vardi doktorum yonetti her şeyi ve şu an durumlar gayet iyi
View attachment 4345732
sana source attığım günün amınakoyim ölümden dönen adam

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person
sana source attığım günün amınakoyim ölümden dönen adam
amk adamin ilaclari cok doluymus oturdugum yerde nabzim 160 bpm falandi

• JFL
View attachment 4345732
clen iğrenç bir ilaç her an kalp krizi geçircek gibiydim

• +1
Reactions: Auchelius and kurdistan
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 136914, Resistance. and 1 other person
Ben seni nasıl egoist yapayım knk boyle bir şey nasil mumkun amk orgda tabii ki farklı olucam sıkıldım senin boyle davranislarindan aramada bile gozlerini flexliyorsun inan boyle davranmaya devam edersen cevrende kimse kalmayacak
aga bana kadın bul acil

• JFL
Reactions: Serialsuicide
View attachment 4345535Lütfen bana biri bunun gözlerinin hunter olup olmadığını söylesin her yayında hunter eyes diye flex atıyor bende mi sorun var yoksa gerçekten hunter mı amk
Olum okey anlasamiyosunuz tiktok tayfasiniz felanda niye 10 kişilik bu tayfada kusup barisip tekrar yayin aciyosunuz birlikte sizi takip eden bi magazinde yok sebep ne aq madem anlasamiyosunuz birbirinize laf atmayin engelleyin direk no hate bu arada:lul:

• +1
Reactions: anathema, Serialsuicide, Resistance. and 4 others
Olum okey anlasamiyosunuz tiktok tayfasiniz felanda niye 10 kişilik bu tayfada kusup barisip tekrar yayin aciyosunuz birlikte sizi takip eden bi magazinde yok sebep ne aq madem anlasamiyosunuz birbirinize laf atmayin engelleyin direk no hate bu arada:lul:
knk cok haklisin ben yoruldum zaten bin bir seyle ugrasiyorum egoist insan bulundurmayacagim artik cevremde

• +1
  • Woah
  • Love it
Reactions: Resistance., churmaxxed, hanma lover and 2 others
mistik 400 tl

• +1
Reactions: Deleted member 136914 and hanma lover
knk cok haklisin ben yoruldum zaten bin bir seyle ugrasiyorum egoist insan bulundurmayacagim artik cevremde
Clen + alkolden sonra en iyi karar

• JFL
  • +1
Reactions: senualF, Serialsuicide, churmaxxed and 3 others
aga uzun kollu kırmızı comp varmı sizde

• +1
Reactions: Deleted member 136914
Rüzgsr yılmazın yayınında bana neler neler dedin kendine edit yapıyor dedin ki sana gmaillerimi gösterdiğiö halde hala bana egolu diyosun neden böyle yapıyorsun anlamadım ama konuşmamamız daha iyi

kanka ananızı sikiyim bak tadım ıkaçnmaya başladı
ANASINI SİKTİNİZ KLAVYENİN FOTO ATCAM BEKLE

• JFL
Reactions: Auchelius
  • So Sad
aga uzun kollu kırmızı comp varmı sizde
var aga hatta crunch aromalı protein tozu geldi yeni bugün ben denedim cok guzel bir sey amk rat10 koduyla %10 indirimli alabilirsin :lul:

• JFL
Reactions: churmaxxed
var aga hatta crunch aromalı protein tozu geldi yeni bugün ben denedim cok guzel bir sey amk rat10 koduyla %10 indirimli alabilirsin :lul:
SAHUGADIPYSGY8ADS ADAMSIN KRAL

kanka simdi bi dusunuyorum da niye boyle yaptim bilmiyorum herhalde cok fazla zyzz izliyodum amk :lul: ama gercekten hicbir seyi siklemeyip sadece hayatin, anin tadini cikardigin zaman cok mutlusun tek sorun yaninda getirdigi kotu seyler

• +1
Reactions: Auchelius