surgery surecim

G

gtfhgoonkmsf

Iron
currently dis telim var, dis teli parasini cikarinca 130k kaliyo, bimax + genio gecen yil sonu 200kydi, ameliyatim aralika falan denk gelcek enflasyon kadar artis olur dedi doktorum so 250k falan heralde. softmaxxciler icin its over.

ama okbm ve beden dismorfimden dolayi da olabilir bunlarin hepsi, belki de olmam idk.

• +1
  • JFL
Reactions: Resistance., Serialsuicide, Dathomirian Zabrak and 3 others
dis telini de kendim odedim calisin para kazanin lan zuahahahayt. doktoru gatekeeplemeye devam tho

• +1
  • JFL
Reactions: Resistance., Serialsuicide, Thrill and 2 others
mirin

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, therealdeal877, Thrill and 3 others
yav bok larp mogyiyici değilsin

• +1
  • JFL
Reactions: Resistance., Kayra139, BugraSA and 13 others
iyi deneme liberal

• +1
Reactions: Kayra139, Serialsuicide, Thrill and 2 others
kimin altdır acaba

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 98741, Serialsuicide, Dathomirian Zabrak and 4 others
zattiri zart zort 80k tel tedavisine verdim genio icin gittiydim genio olcaktim sonra doktor bimax dedi ben genio icin gitmisken guvendim surece girdim valla. blackpilled doktor degil ama hayirlisi. belki de vazgecerim ama okb falan patlak verdigi donemde bu ise giristim ondan guvenemiyom verdigim karara cok

• +1
Reactions: 13Killoki, Thrill, balve and 2 others
her gun sabah aksam hacisakir sabun surmeyin yuzunuze basta iyi kuruttu da her gun yapinca sikildi cildim zerotanin baslicam amkk

• +1
Reactions: Thrill, balve and Deleted member 277275
mogeater larpı kopardı:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: meatenjoyer9, Serialsuicide, fury31 and 4 others
Beyler benim manita niye boyle seyler soruyo amk normalmi (ufak edit: kizlarin ozel bolgesinde kil cikiyomus kesin bilgi)

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Ameliyat Masası, Trenmaxx1 and 3 others
Felaket iyi fiyat, ben bilindik bir cerraha 3 katı fiyat vereceğim muhtemelen bimax + genio için.

• +1
Reactions: Resistance., balve, Deleted member 277275 and 1 other person
Felaket iyi fiyat, ben bilindik bir cerraha 3 katı fiyat vereceğim muhtemelen bimax + genio için.
coook pahali da var onu istiyodum ama cook pahali ve hakkinda kotu bisi duydum so

• +1
Reactions: balve, Deleted member 277275 and Thrill
obsesif kompulsif bozuklugun ttden kan almak icin olmayabilirim ama emin degilim karar vermeme daha var zaten. aralikta sinavim var o surece geliyor mecbur erteleticem sinava girip 3 ay daha calismam gerekiyo parayi toplamak icin

• +1
Reactions: balve, Deleted member 277275 and Thrill
coook pahali da var onu istiyodum ama cook pahali ve hakkinda kotu bisi duydum so
Özel hastaneye falan mı gittin? Kendi kliniğini kurmuş bir cerrahtan öyle bir fiyat alamazsın gibi. Eğer böyleyse cerraha nasıl güveniyorsun?

• +1
Reactions: Resistance., balve and Deleted member 277275
ya noluyo amk 2 tane bugün katılmış adam hardmaxx konuşuyo ropelıcam ben de istiyorum

• +1
Reactions: meatenjoyer9 and Deleted member 277275
Özel hastaneye falan mı gittin? Kendi kliniğini kurmuş bir cerrahtan öyle bir fiyat alamazsın gibi. Eğer böyleyse cerraha nasıl güveniyorsun?
kendik klinigi degil, doktoru buldum da ben doktor hastanenin

• +1
Reactions: Deleted member 277275
kendik klinigi degil, doktoru buldum da ben doktor hastanenin
yani su an trdeki en iyi doktor denilebilecek kisinin-obv not candirli-fiyatlari 200kdan 800klara ciktigini dusunursek olayin cok da fiyat oldugu dusunmuyorum. memnun olan cok vardi ondan bu doktoru secitm

• +1
altin uc aminakodufum uccccc altin 30k olsun ons insallah amin yarrabbi

• +1
Ya emin degilim ama yani, yarin bimax olsam cheek implant isteyecegim, rino isteyecegim, sac ektirmek isteyecegim alnimi daraltmak icin, sonra boyumu begenmeyecegim boyle boyle gidiyor. Zor bir surecte oldugum icin o zamanlar fark edemedim bunu fakat su an goruyorum. Yakisikli olmamak beni cok uzuyor fakat hayattaki cogu uzerinde kontrolumuz oldugunu dusundugumuz seyin uzerinde aslinda kontrolumuz yok. Acidan kacmak icin yuzumu vs degistirmek istiyorum fakat nereye kadar? Mukemmeliyetci ve teshisli OKB'li biri olarak emin olamiyorum acikcasi.

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 277275
Ya emin degilim ama yani, yarin bimax olsam cheek implant isteyecegim, rino isteyecegim, sac ektirmek isteyecegim alnimi daraltmak icin, sonra boyumu begenmeyecegim boyle boyle gidiyor. Zor bir surecte oldugum icin o zamanlar fark edemedim bunu fakat su an goruyorum. Yakisikli olmamak beni cok uzuyor fakat hayattaki cogu uzerinde kontrolumuz oldugunu dusundugumuz seyin uzerinde aslinda kontrolumuz yok. Acidan kacmak icin yuzumu vs degistirmek istiyorum fakat nereye kadar? Mukemmeliyetci ve teshisli OKB'li biri olarak emin olamiyorum acikcasi.
Sac ektirmeyi dusunuyordum alnimi daraltmak icin, ust dislerim dumduz alt dislerim gorunmuyo zaten ama onlari duzeltmek istiyordum, boyumu uzatmak istiyordum, rino istiyordum, cheek implant istiyordum, brow ridge istiyordum. Bence bu saglikli degil, bimaxa verecegim parayi terapiye de verebilirim hahayt

• +1
Duygu 31'i icin ameliyat cart curt fantezisi kurup dopaminden bosaliyorsaniz baska ama ben gercekten sinav senemde mezuna biraktim ve 3.5 ay evden uzak Bodrum'a komilik yapmaya gittim bir odada 8 kisi kalip gunde 12 saat calistim mobbing vesaire ile. Her gun agliyordum yani, hiyerarsik sistem olan bir yerdi. Kolelikti resmen. Garsona karsi cevap veremiyordun, sana camasirlarini astiriyordu falan. Bir suru geri kafali aptal vesaire, adam hakaret ediyordu bana ben geri edince herkes bana kiziyordu buyugun falan. OKB'mi cok sukur iyilestirdim ama hala mukemmeliyetci obsesif kisiligim bozuklugum duruyor maalesef.

• +1
Reactions: susisesi
Sac ektirmeyi dusunuyordum alnimi daraltmak icin, ust dislerim dumduz alt dislerim gorunmuyo zaten ama onlari duzeltmek istiyordum, boyumu uzatmak istiyordum, rino istiyordum, cheek implant istiyordum, brow ridge istiyordum. Bence bu saglikli degil, bimaxa verecegim parayi terapiye de verebilirim hahayt
sence nw1-2 de flnsak bile azıcık da olsa sac ektirilir mi?

dutasteride basladim daha da dokulmicek en azindan

Last edited:

View attachment 4546959

Bunun saglikli olmadigi apacik mesela. Ben de minoxidil kullaniyorum su an ve genis alinli birisi degilim yani. Bu psikoloji asla saglikli degil, yuzumuzu ve vucudumuzu tamamen mukemmel yapamayiz, bu bizim kontrolumuzde degil, bu bir yanilgi yani.

Bunun saglikli olmadigi apacik mesela. Ben de minoxidil kullaniyorum su an ve genis alinli birisi degilim yani. Bu psikoloji asla saglikli degil, yuzumuzu ve vucudumuzu tamamen mukemmel yapamayiz, bu bizim kontrolumuzde degil, bu bir yanilgi yani.
reis bende de o mükemmeliyetçilik obsesiflik var, herhangi bir tanım yok ama vücuduma bakış açım sağlıklı değil farkındayım. Asla tatmin olmuyorum. Ama gerçekten ruh halimin iyi olduğu dönemler tipim kötüleşiyo, şu an genç olduğum son yıllar bi değişiklik yapabileceğim son yıllar o yüzden tipimi düzeltebilmek için ruh halimin kötü kalacağını kabulleniyorum şu anda.

Eğer akıl sağlığım yerinde olsaydı olduğum noktaya asla gelemezdim, aldığım riskleri almamış olurdum pişman da değilim

Saclarin gercekten dokuluyorsa bilemiyorum tabii ama alnin genisligi gayet normal. Ben sahsen youtubeda Zubeyir Ulusan isimli kanali izleyerek iyilestim. Size de tavsiyemdir. 400 kilo gezelim hepimiz, kasimizi almayalim vesaire demiyorum fakat browridge, cheek implant, bimax, genio vs bunlarin ben psikolojik acidan cok saglikli oldugundan suphe ediyorum. Kisa vadede bize mutluluk getirebilir daha yakisikli olmanin getirdigi haz ve daha az cirkin olmanin getirdigi acidan kacinma fakat bu kisa vadede boyle. Uzun vadede daha cok aci cekmek istemiyorum acikcasi.

currently dis telim var, dis teli parasini cikarinca 130k kaliyo, bimax + genio gecen yil sonu 200kydi, ameliyatim aralika falan denk gelcek enflasyon kadar artis olur dedi doktorum so 250k falan heralde. softmaxxciler icin its over.

ama okbm ve beden dismorfimden dolayi da olabilir bunlarin hepsi, belki de olmam idk.
okb ve body dysmorphia var softmaxxciler icin over yazıyo amk

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and susisesi
Saclarin gercekten dokuluyorsa bilemiyorum tabii ama alnin genisligi gayet normal. Ben sahsen youtubeda Zubeyir Ulusan isimli kanali izleyerek iyilestim. Size de tavsiyemdir. 400 kilo gezelim hepimiz, kasimizi almayalim vesaire demiyorum fakat browridge, cheek implant, bimax, genio vs bunlarin ben psikolojik acidan cok saglikli oldugundan suphe ediyorum. Kisa vadede bize mutluluk getirebilir daha yakisikli olmanin getirdigi haz ve daha az cirkin olmanin getirdigi acidan kacinma fakat bu kisa vadede boyle. Uzun vadede daha cok aci cekmek istemiyorum acikcasi.
çalışmak istediğim alanda ve genel hayatta görünüşümün bana büyük konfor sağlayacağını düşünüyorum (tabi daha ilerletebilirsem)
pisman oluncak bisey gibi gelmiyo daha güzel görünmek

reis bende de o mükemmeliyetçilik obsesiflik var, herhangi bir tanım yok ama vücuduma bakış açım sağlıklı değil farkındayım. Asla tatmin olmuyorum. Ama gerçekten ruh halimin iyi olduğu dönemler tipim kötüleşiyo, şu an genç olduğum son yıllar bi değişiklik yapabileceğim son yıllar o yüzden tipimi düzeltebilmek için ruh halimin kötü kalacağını kabulleniyorum şu anda.

Eğer akıl sağlığım yerinde olsaydı olduğum noktaya asla gelemezdim, aldığım riskleri almamış olurdum pişman da değilim
Ozgurlugumuzu daraltiyoruz aslinda ve kendimizi donguye sokuyoruz. Kendimizi yargiliyoruz surekli daha yakisikli olmalisin vesaire diye ama bu asla mumkun degil ki tamamen olmasi. Yuzum, dodugum vucut vesaire bunlar benim kontrolumde degil, nasil ruzgari kontrol edemiyorsam bunlar da degil ve buna yer acmanin cozum oldugu soyleniyor.

• +1
Reactions: Ameliyat Masası
çalışmak istediğim alanda ve genel hayatta görünüşümün bana büyük konfor sağlayacağını düşünüyorum (tabi daha ilerletebilirsem)
pisman oluncak bisey gibi gelmiyo daha güzel görünmek
Bu bir dongu oldugunu dusunuyorum ben. 1000 tane estetik geciren rus kadinlardan farki yok bence. Mutluluk ve huzur getirmeyecek bu, gercekten deterministik bir sekilde calismak istedigin hayat vs genel olarak" prosper" olacagini dusunuyorsan bence bu bir bahane olabilir.

Bu bir dongu oldugunu dusunuyorum ben. 1000 tane estetik geciren rus kadinlardan farki yok bence. Mutluluk ve huzur getirmeyecek bu, gercekten deterministik bir sekilde calismak istedigin hayat vs genel olarak" prosper" olacagini dusunuyorsan bence bu bir bahane olabilir.
valla ne kadar acımasızca olsa da 1 yıl önceki halimin fotolarına bakınca diyorum ki bu yüzle nasıl dışarıya çıkmışsın fln. Ve bir şeyi iyileştirdiğimi görünce gerçekten de iyi hissediyorum

• +1
Çirkinim >>> hayat bitti gibi dusundum uzun bir sure, bundan dolayi estetige yoneldim. Gozumu inceledim, boyumu inceledim, yan profilimi inceledim, alnimi inceledim gidiyo da gidiyo. BITMIYO AMK BITMIYO. Fakat çirkin olduğumu düşündüren şey bana kıyasladığım kişiler kadar yakisikli olmamak. Yakisikli = 1 ise ben 0'im olarak dusunuyoruz bence, yani yakisikli degilsem cirkin olmak zorunda degilim ki? Evet daha cirkinim, belki de cirkinim hatta ama hayati tamamen buna baglamak dogru degil. Az once agladim mesela cirkin oldugumdan ve yalniz oldugumu dusundugumden falan, eee abi bunun cozumu cenemi kestirip bictirmek midir ya? Bence degil.

valla ne kadar acımasızca olsa da 1 yıl önceki halimin fotolarına bakınca diyorum ki bu yüzle nasıl dışarıya çıkmışsın fln. Ve bir şeyi iyileştirdiğimi görünce gerçekten de iyi hissediyorum
Kendini yargiliyorsun, az once bahsettigim youtube kanalini izlemeni oneriyorum. Zubeyir Ulusan. Yargilayici zihinden uzaklasmamiz gerekiyor, benim sosyal anksiyetem yoktu, yoldan gecen insanlarla rastgele konusuyordum. Beni sosyal anksiyeteli yapti bu dusunce isleyisi. Ben bimax olunca yarin mutlu olmayacagim, gozumun seklini rengini, kirpiklerimi, kaslarimi, altini ustunu degistirmek isteyecegim ama yeter be ammina. Hayat boyle bir sey degil ki amk

1 tane sevgilim olmadi, 18 yasindayim amina koyayim 14 yasindaki yegenimin var benim yok. Tinderda reddedilmekten cok sikildim, cok uzucu kahroluyorum ama bunun cozumu 100 tane surgery degil😀

ya noluyo amk 2 tane bugün katılmış adam hardmaxx konuşuyo ropelıcam ben de istiyorum
elim ayağım titredi. Küçük subhuman yüzümle bunları okurken ropelayasım daha da geliyor

NE OLUR DOKTORUNU GATEKEEPLEME DOKTORUN KİM

Şu fiytların trde istanbul gibi bi yerde olmasının tek şartı devlet hastanesi araştırmaa hastanesi üni hastanesi gibi yerlerde falandır. Özelde bimax ile gördüğüm en düşük fiyt 300kydı ki tel tedavisi hariç mk

botchlayıp yarrağı yiceksin kanka so sad

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, maarda and susisesi
Şu fiytların trde istanbul gibi bi yerde olmasının tek şartı devlet hastanesi araştırmaa hastanesi üni hastanesi gibi yerlerde falandır. Özelde bimax ile gördüğüm en düşük fiyt 300kydı ki tel tedavisi hariç mk
yani ozel hastane zinciri aslinda?

yani ozel hastane zinciri aslinda?
cerrahın çene cerrahı mı peki? bazı plastikçiler de yapıyormuş bu ameliyatı birkaç botch vakası okumuştum

yani su an trdeki en iyi doktor denilebilecek kisinin-obv not candirli-fiyatlari 200kdan 800klara ciktigini dusunursek olayin cok da fiyat oldugu dusunmuyorum. memnun olan cok vardi ondan bu doktoru secitm
Fiyat önemli bir indikatör ama asıl umursaman gereken şey bilinirliği ve önceki vakalarına olan erişimin bence. Bilinir bir cerrahın sadece ismini googlelayarak ona ait bir sürü vakasını görebiliyorsun, bilinir olanlar botch vakalarını pek kolay kolay saklayamaz. Öyle ya da böyle internete düşüyor, şikayetleri görüyorsun. İlk başta Çandırlı'ya gidecektim, Reddit'e falan bakınca vazgeçmiştim.

250kya olacagın sey yarardan cok zarar yapacak büyük ihtimalle

• +1
Reactions: BugraSA, Serialsuicide and Ameliyat Masası

abartmaa kank benim de alın büyük de ektirilmez

Fiyat önemli bir indikatör ama asıl umursaman gereken şey bilinirliği ve önceki vakalarına olan erişimin bence. Bilinir bir cerrahın sadece ismini googlelayarak ona ait bir sürü vakasını görebiliyorsun, bilinir olanlar botch vakalarını pek kolay kolay saklayamaz. Öyle ya da böyle internete düşüyor, şikayetleri görüyorsun. İlk başta Çandırlı'ya gidecektim, Reddit'e falan bakınca vazgeçmiştim.
uyguna iyi cerrah bulsam ben gatekeeplemem mesela yardım edin bu kardeşinize :)

uyguna iyi cerrah bulsam ben gatekeeplemem mesela yardım edin bu kardeşinize :)
Ben kendi cerrahıma uygun diyemem ancak bimax uygunluk aranacak bir ameliyat değil. Kötü ameliyat insanın hayatını kaydırır, revizyonlar da karşılanılabilecek gibi değil.

• +1
Ben kendi cerrahıma uygun diyemem ancak bimax uygunluk aranacak bir ameliyat değil. Kötü ameliyat insanın hayatını kaydırır, revizyonlar da karşılanılabilecek gibi değil.
Uygun dediğim zaten iyi bir cerrah üzerindendi ya

Users who are viewing this thread

Back