Surgeryceller gelsin

Ameliyat Masası

Ameliyat Masası

Dying on a Surgery Table is a bliss
Olağanüstü bir değişim amk. Bu ne böyle? Fikriniz neler? Hareketleri bilmiyoruz ama Dr. Altan Varol'un hesabından yaptığı bir paylaşım bu sonuç. Gerçekten para biriktirmeye başlayın şu değişimleri gördükçe elim ayağım titriyor heyecandan
Screenshot 20260116 190112 Instagram
Screenshot 20260116 190119 Instagram

• +1
Reactions: BugraSA, Thrill, Deleted member 277275 and 1 other person
Gercek mi bu

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 1 other person
Aşırı bir şeyi yok, asıl lifefuel before afterları atarım az sonra

• +1
  • Woah
Reactions: Dathomirian Zabrak, Thrill, Ameliyat Masası and 4 others
lifesaver bide rhino lazim kariya

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 307488 and 1 other person
Aşırı bir şeyi yok, asıl lifefuel before afterları atarım az sonra
sende niye herşeyin arşivi falan var:lul: biraz daha brutal acimasiz ropefuel atman lazim onlarda sariyo

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 307488 and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Serialsuicide and 2 others
  • +1
  • Love it
  • Ugh..
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 1 other person
LIFEFUEL BAS BANA DESELER TANRIYA MI İNANIRSIN BİMAKSİLLER OSTEOTEMİYE Mİ BİMAKSİLLER OSTEOTEMİYE DERİM MESELA

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and Deleted member 277275
Gercek mi bu
Agam gerçek, Dr Altan Varolun insta hesabına bakabilirsin. Bazen böyle inanılmaz değişimler atıyor elim ayağım titriyor amk

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
179 a manlet diyo adaö aq :lul:

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: meynet, Thrill, Deleted member 277275 and 3 others
Doğru yoldasın
Ailem beni psikoloğa yollamak istiyor artık amk. Bir kere çene ameliyatından bahsettim ve özürlü gözüyle bakmaya başladılar daha da kimseye bahsetmem. Ameliyatı olup bluepilleyeceğim

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Deleted member 307488
1768580347662
1768580360731

• +1
  • Woah
Reactions: BugraSA, Thrill, Serialsuicide and 2 others
öncekine ben bakmam, sonrası bana bakmaz. öncesi chad istiyordu, sonrası gigachad istiyor.

böyle lifefuel'ın ben amınakoyim. day officialy ruined

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Ameliyat Masası
isviçrede dr. hermann sailer yapmıştı galiba bunu hatırlıyorum. og babalar tanır adam lookism efsanesidir.
Cebi soyuyor ama ikonik adam çok severim ve ameliyatları ağır bir şekilde estetik üzerine, müşteri için en doğru oranları ayarlayabiliyor

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
front fotosu yok = dnr

• +1
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, Thrill, -BayHarbourButcher and 4 others
Cebi soyuyor ama ikonik adam çok severim ve ameliyatları ağır bir şekilde estetik üzerine, müşteri için en doğru oranları ayarlayabiliyor
aynen baya blackpilled. çok az hasta alıyor o yüzden çok pahalı bir de baya yaşlandı adam artık ihtiyacı da yoktur. parayı veren düdüğü çalar tarzı takılıyor artık. ama en son artık emekli oldu falan diyolardı 84 yaşına geldi aq evladı bırakmıyor

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 2 others
Agam gerçek, Dr Altan Varolun insta hesabına bakabilirsin. Bazen böyle inanılmaz değişimler atıyor elim ayağım titriyor amk
yeyyuuu işte bu dua edinde yazın bende olayım inş ameliyat masası adamdır

• +1
Altan varol pahalı bende cok istiyorum ama aşırı fiyatlar yüksek normal klinikler denenebilir mi?

• +1
Altan varol pahalı bende cok istiyorum ama aşırı fiyatlar yüksek normal klinikler denenebilir mi?
Kanka iyi doktorlar hep pahalı. Cerrahpaşa çapa vs bunların dişlerinden randevu almaya çalış. Yakın zamanda bezmialeme gideceğim çene cerrahına gözükmeye 20lik dişlerimi bahane edip

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Thrill
Kanka iyi doktorlar hep pahalı. Cerrahpaşa çapa vs bunların dişlerinden randevu almaya çalış. Yakın zamanda bezmialeme gideceğim çene cerrahına gözükmeye 20lik dişlerimi bahane edip
ben 4tane cektirdim kemik yapımdan dolayı 28 tane dişim var üstdekiler cenem biraz daha capraşık olmasaydı cıkacaktı aslında 15 14 yaşında cıkartım üstdekiler dışında altdakiler ağrı cekmedim fakat altdakilerin üzerinde az birşey et vardı onun dışında düzgün olanı cektirdiğim icin bin pişmanım ankarada oturduğum icin araştırıyorum fakat onun dışında fikrim yok abi

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Ameliyat Masası
ben 4tane cektirdim kemik yapımdan dolayı 28 tane dişim var üstdekiler cenem biraz daha capraşık olmasaydı cıkacaktı aslında 15 14 yaşında cıkartım üstdekiler dışında altdakiler ağrı cekmedim fakat altdakilerin üzerinde az birşey et vardı onun dışında düzgün olanı cektirdiğim icin bin pişmanım ankarada oturduğum icin araştırıyorum fakat onun dışında fikrim yok abi
kaç yaşında çektirdin 20liklerini? bende sıfır ağrı var diye elletmiyorum şu anda üsttekielrde sorun yok da alttakilerde var, zaten çocukluk fotolarımı da buldum hep alt çenem küçükmüş ya yana geniş olmasına rağmen

• +1
Reactions: Deleted member 277275
kaç yaşında çektirdin 20liklerini? bende sıfır ağrı var diye elletmiyorum şu anda üsttekielrde sorun yok da alttakilerde var, zaten çocukluk fotolarımı da buldum hep alt çenem küçükmüş ya yana geniş olmasına rağmen
17 hepsini 5 ay aralıklarla

• +1
bilseydim altdakileri cektirmezdim işte ama giden gitti

• +1
17 hepsini 5 ay aralıklarla
geçmiş olsun ama 20likleri çektin diye sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Çoğu insan çektiriyor zaten. Üstüne ameliyatı düşünüyorsan djs gibi o dişleri her türlü çekeceklerdi zaten

• +1
geçmiş olsun ama 20likleri çektin diye sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Çoğu insan çektiriyor zaten. Üstüne ameliyatı düşünüyorsan djs gibi o dişleri her türlü çekeceklerdi zaten
gelişimini etkiler dedi abi bilmiyorum ama kurtuldum şükürler olsun

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and Deleted member 277275
hacettepeyi deneyebilirsin belki bu alanda en iyi uzmanları onlar

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and Deleted member 277275

Users who are viewing this thread

Back