surgerylerle ilgili bi soru

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
hardmaxxe karar verdiniz diyelim çevrenizdeki insanlar (özellikle aileniz akrabalarınız) bunu nasıl karşılayacak? bilemiyorum en büyük sıkıntı bu gibi ya ve anladığıma göre bu forumdaki çoğu kişinin umrunda değil. bu yüzden ameliyatlara sıcak gözle bakamıyorum (para da bi sebep)

• +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper, Auchelius and 1 other person
hardmaxxing aka genetic frauding

• +1
Reactions: stacyworshipper and 13Killoki
okadar iyi olucakki elestiremiyecekler

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, stacyworshipper and 2 others
hardmaxxe karar verdiniz diyelim çevrenizdeki insanlar (özellikle aileniz akrabalarınız) bunu nasıl karşılayacak? bilemiyorum en büyük sıkıntı bu gibi ya ve anladığıma göre bu forumdaki çoğu kişinin umrunda değil. bu yüzden ameliyatlara sıcak gözle bakamıyorum (para da bi sebep)
Hiç kimsenin yeteri kadar arkadaş çevresi yok olsa bile bahane uydurman basit.

Uyuku apnesi, Sağlığın için ameliyat,
Yeme bozukluğu, nefes alma problemleri vb.. yani istediğin kadar bahane uydurma çeşidi var

ama bunlardan en zoru o hardmaxx’i yapabilmek amk ilk bi hardmaxx olda sonrasını düşünürsün.

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide and stacyworshipper
AMI BULDUN KILSIZINI ARIYOSUN

önce parayı bul diğer hiç bir şeyin sinek kadar etkisi yok mq

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, BugraSA, Serialsuicide and 9 others
Dış görünüşünü iyileştirmek amacıyla girdiğin bir ameliyatın karşılığı sosyal yargı olacaksa, bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Aksine, sonucunda sosyal açıdan her yönden sana katkı sağlayacak bir durum; sırf çevren seni birkaç hafta garipseyecek diye önemsenmesi gereken bir durum değil.

• +1
Reactions: BugraSA, Serialsuicide, stacyworshipper and 7 others
Ailem bir şey demez akrabalarla görüşmüyorum zaten bir yerde karşılaşırsak genetik derim

• +1
Reactions: stacyworshipper, Orcairis and Fridx
Foidler gergedanlama yaptırınca millet yargılıyor mu sonuç iyi olursa kimse bir şey diyemez

• +1
Reactions: stacyworshipper, Orcairis and Fridx
Ailem bir şey demez akrabalarla görüşmüyorum zaten bir yerde karşılaşırsak genetik derim
Sub3 kuzenin
Abi niye benim de gozlerim hunter ayz degil ve haluv çiksim yok diyince

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper, Orcairis and 1 other person
Sub3 kuzenin
Abi niye benim de gozlerim hunter ayz degil ve haluv çiksim yok diyince
Sülalemdeki en blessed yüz genetiği bende herhalde amk bakıyom herkes sub3 bende ltn ama neyse

• JFL
Reactions: stacyworshipper, Fridx, Orcairis and 1 other person
LL olmadığın sürece baskı görmezsin bence

• +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper, Fridx and 2 others
Sülalemdeki en blessed yüz genetiği bende herhalde amk bakıyom herkes sub3 bende ltn ama neyse
Öyle sülalenin amını götünü sikeyim amk

• JFL
Reactions: Serialsuicide, stacyworshipper, why not me? and 2 others
@Zuffster reis işler gücler ne zaman bitiyo dcye gel özledik ya
Screenshot 2026 01 22 22 24 52 197 comdiscord edit

Attachments

• Screenshot_2026-01-22-22-24-52-197_com.discord-edit.jpg
    Screenshot_2026-01-22-22-24-52-197_com.discord-edit.jpg
    505.7 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Deleted member 307488 and Fridx
knk millet sürekli burnunu yaptırıyo 2 hafta konuşulup unutuluyo hele hele iyi olursa kimse 1-2 ay sonra umursamaz bile

• +1
Reactions: Thrill
resident evil biohazard mi sulalen amk

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, szenn and Fridx
birçok erkek 17-18den 20-21e geçtiğinde ciddi değiştiği için tek yapman gereken şey doğru zamanı ve parayı bulmak

• +1
okudum kankam sorun nedir tam olarak
Yani sen diyosun ki 20 yaşında aniden bir gelsin yasiyocaksin doğal bir şekilde ve bi anda kemiklerin 10 mm büyüyecek BI ANDA ve sende diceksin ki hormonel amk mantıklı bile değil ki ameliyat sonrası zaten ebesinin amiga kadar morarır şişer vb sen oldu bitti saniyosun heralde 🧘‍♂️ şu anda kortizol peak oldu gece gece

• +1
Yani sen diyosun ki 20 yaşında aniden bir gelsin yasiyocaksin doğal bir şekilde ve bi anda kemiklerin 10 mm büyüyecek BI ANDA ve sende diceksin ki hormonel amk mantıklı bile değil ki ameliyat sonrası zaten ebesinin amiga kadar morarır şişer vb sen oldu bitti saniyosun heralde 🧘‍♂️ şu anda kortizol peak oldu gece gece
tek haklı olduğun nokta ameliyat sonrası süreç onun dışında sağlam boş yapmışsın sen surgery ile chad mi olunuyor sanıyorsun eşek herif

• +1
tek haklı olduğun nokta ameliyat sonrası süreç onun dışında sağlam boş yapmışsın sen surgery ile chad mi olunuyor sanıyorsun eşek herif
olm bak mal misin gusel güzel anlattım ya ne zorluyor beyin yiyen amip misin sen gidecen amindan çıkıp 20 yıl beraber yasadigin anana bu bi anda oldu dicen yapma ya ya sikeirm seni logout atıyorum birdaha girmiyorum aptal ne seni dleirdim gece gecd

Attachments

• images.jpeg
    images.jpeg
    24.6 KB · Views: 0
  • +1
olm bak mal misin gusel güzel anlattım ya ne zorluyor beyin yiyen amip misin sen gidecen amindan çıkıp 20 yıl beraber yasadigin anana bu bi anda oldu dicen yapma ya ya sikeirm seni logout atıyorum birdaha girmiyorum aptal ne seni dleirdim gece gecd
akrabalar ve arkadaşlardan bahsediyorum anan baban tabiiki de bilecek ayrıca türkiye burası hiçkimsenin hiçbirşeye kafası basmıyor sandığından çok salak var merak etme. at o logoutu atmazsan götünü sikerim

• +1
ayrıca böyle fotodaki gibi olan varsa kemiğini sikeyim böyle olan adam gelip burda millete uydurmak için bahane aramaz gizlemez saklamaz gurur duyar

• +1
Sen gerçek killoki değilsin o bu kadar aptal olamaz gırrr pav

• +1
Keşke dünya bizim çektiğimizi görse. Bak king, dünya her zaman sonuç odaklıdır. Eğer gerçekten süreç odaklı olsaydı işleyiş tamamen değişirdi. İş hayatına girdiğinde de böyle olacak. İşin sonucu önemli olacak. Ameliyatlar da vöyle herkes olana kadar ya da olacağın sıra laf atacak işin içine tanrı, sebebiyet bir sürü boktan ezik sebepler katacaklar ama pes etmeyeceksin çünkü günün sonunda daha iyi gözüktüğünde doğru hamleyi yapmış olduğunu bileceksin. org genetiği iyi olanın övülmesi gereken bir yer değil. Ameliyatlarla ltnden mtnden; htn chadlite chad olanların övülmesi gereken bir yer. Tüm olay Ameliyatlarda. Umarım bir gün hepimiz ameliyat odasının o soğukluğunun altında ascendleriz. Amen

• +1
önemli değil yine de kafana takıyorsan en fazla arkandan konuşurlar yüzüne de pek birşey diyemezler he buna takılı kalıp sırf bu yüzden yaptırmazsan başkalarına bağımlı ezik piç olursun pek bi olayı yok konunun önemli değil dediğim gibi

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back