Demirs
Bronze
Birkaç gün önce sushiciye gittim bi kaç gün normaldi sonra aq gecenin körü midemdeki herşeyi kustum üstüne ishal oldum osurunca altıma yapıyorum osurmaktan korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ankara’da sınırsız sushici vargideceğin sushiciyi sikeyim nereye gittin amınakoyim
sınırsız ayağı zehirlemişler seniAnkara’da sınırsız sushici var
sınırsız
turkiyede gidilmez oralara sacmalama aqAnkara’da sınırsız sushici var
Ayda bikaç kere sınırsız pideciye gidip 8-9 kg yiyorum bu zamana kadar zararı dokunmadıturkiyede gidilmez oralara sacmalama aq
olum pide sushi ayni miAyda bikaç kere sınırsız pideciye gidip 8-9 kg yiyorum bu zamana kadar zararı dokunmadı
Galiba ora değil tam bilmiyorum nere ama ora değildiBen de gitmiştim bişey oömamişti
SushiGooDayden bahsediyon demi
Pişmiş yemeliydin
ananiskm haykirdimBirkaç gün önce sushiciye gittim bi kaç gün normaldi sonra aq gecenin körü midemdeki herşeyi kustum üstüne ishal oldum osurunca altıma yapıyorum osurmaktan korkuyorum
Ben ciddi ciddi baya seviyomsushi kadar goy bi yemek yok amk sushiyi gerçekten kendi hür iradesiyle seven var mı aq herkes seviyo rolü yapıyo sosyalleşmek için
kendine özgü tadı var diğer hiçbişeye benzemiyo güzel bencesushi kadar goy bi yemek yok amk sushiyi gerçekten kendi hür iradesiyle seven var mı aq herkes seviyo rolü yapıyo sosyalleşmek için