Sustanon 250MG/ML Dutapros 0.50MG ( Best Looksmax Combo )

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
21 yasindan buyuk olan ve bu stacki yapmayan herkes cok sey kaybediyor.

2-4iu gh + 1-1 oran primo eklenebilir.

• +1
Reactions: maarda, Duck Eats Bagel, Zagro and 1 other person
ola bilir

• +1
Reactions: Zagro
bugun gymde ilk yaralanmayi yasadim, lar machineda sag lat inanilmaz bir aci + agri yasadim nefes alamiyordum adim atamiyordum filan, sonra duzeldi,

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Zagro

Sustanon:soy::trepidation::trepidation:💀💀

• +1
Gym update
scaliosis bir cozum bulmus olabilirim,
Korse + belt kullanmaya basliyorum.
basic strotch yapmaya baslicam ( biraz duzeltse bile ok )
Only lat row machine + triceps + biceps + calismaya basliyorum, gogus + omuz scaliosis daha kotu yapiyor + postur bozuyor.

lower back + hamstrings extension machine only.

Lat machine
Row Machine
Weighted Loweback Extension Machine ( hamstrings )
Ab core Machine
Biceps + triceps.

minimum total 200 set yapmadan antremani degismiyorum.

mogeater rage threadde bir cozum bulacagim diyorudum, sanirim buldum. 200 set sonunda 120 gun sonunda %80 sorunlari cozmus olmaliyim.

• +1
Gym update
scaliosis bir cozum bulmus olabilirim,
Korse + belt kullanmaya basliyorum.
basic strotch yapmaya baslicam ( biraz duzeltse bile ok )
Only lat row machine + triceps + biceps + calismaya basliyorum, gogus + omuz scaliosis daha kotu yapiyor + postur bozuyor.

lower back + hamstrings extension machine only.

Lat machine
Row Machine
Weighted Loweback Extension Machine ( hamstrings )
Ab core Machine
Biceps + triceps.

minimum total 200 set yapmadan antremani degismiyorum.

mogeater rage threadde bir cozum bulacagim diyorudum, sanirim buldum. 200 set sonunda 120 gun sonunda %80 sorunlari cozmus olmaliyim.
@maarda

• +1
@Zagro bruvv

• +1
Reactions: maarda, Duck Eats Bagel and Zagro

+1, bide trde anti-aging peptidleri falan bulabilsen bununla mükemmel olur

• +1
Reactions: maarda and Duck Eats Bagel
acaba korktugum ici mi suan baslamiyorum, yoksa fazla garanti bir yol izledigim icin mi 21'de baslayacagim diyorum?

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel

bu stack 800tl filan

• +1
DHT blocker olmaz hacı libido ve erkek zihiniyeti pert oluyor

çok fazla kellesen arkadaşım DHT engelleyen türevleri kullanıyor ise yarasa bile zihniyetleri Kari gibi baya yumuşadılar

• +1
Reactions: MogEater and Duck Eats Bagel
21 yaşla bağlantısını anlatır mısın
Ergenlik sırası extra test -> daha çok e2 ye aromatize edecek -> kemik plakları erken kapanacak -> daha kısa kalma ihtimalin var

tabii aromasin gibi bir şey alırsan bunu engellersin ama dengesini tutturmak zor low E de kötü baya

• +1
  • So Sad
Reactions: MogEater, Duck Eats Bagel and Serialsuicide

çok fazla kellesen arkadaşım DHT engelleyen türevleri kullanıyor ise yarasa bile zihniyetleri Kari gibi baya yumuşadılar
Knk libido + mental low t + dht blocker yuzunden oluyor, ama
high t + dht aromatize olmayan t inanilmaz bir kombo, libido + mental bende dht ile alakali degil, bloklamiyorum ama suan 0 libido, mesela tatilde ilk defa 6 ay sonra filan max cm gormustum mentali biraz duzenleyince filan, dht blocker olsada olmasada farketmez, + t kullanacagim icin sorun olmaz.

Ergenlik sırası extra test -> daha çok e2 ye aromatize edecek -> kemik plakları erken kapanacak -> daha kısa kalma ihtimalin var

tabii aromasin gibi bir şey alırsan bunu engellersin ama dengesini tutturmak zor low E de kötü baya
sadece o degil, plaklarim 14-15 yasinda kapandi ama genel olarak gelisim icin cok onemli, ses clav filan dht onemlinolabiliyor, 21 beklemekten zarar gelmez ( sac yok oldu ww )

Sustanon cidden reçetesiz mi?
yep, dutaprosda recetesiz,

@chadmanlet04 senin ll threadinde sorsugum sorulara cevap bekliyorum, ll baya onemli afa clinicte olmayi dusunuyorum, hersey dayil 1’5m filan olacak sanirim + roid recovery filan, LLforumda en fazla guvenilen tr cliniclerinden biri, llt 3 ay recovery hersey dahil 60k eur filan denk geliyor, bu clinic hersey dahil + LLT gibi bir threapy bolgeleri var 40k-50k usd + turk + double surgery indirimi haric, 40k filan herhalde,

1 femur lon 3 ay recovery
2 tibia lon 3 ay recovery
nail removel
home recovery
roid
total 40k usd filan, elbette bir cok soru var mesela llt kullandigi lon markasi en iyilerden afa ne kullaniyor bilmiyoruz filan, ama LL forum en iyi top 3 tr clinigi secti,

• +1
Knk libido + mental low t + dht blocker yuzunden oluyor, ama
high t + dht aromatize olmayan t inanilmaz bir kombo, libido + mental bende dht ile alakali degil, bloklamiyorum ama suan 0 libido, mesela tatilde ilk defa 6 ay sonra filan max cm gormustum mentali biraz duzenleyince filan, dht blocker olsada olmasada farketmez, + t kullanacagim icin sorun olmaz.

sadece o degil, plaklarim 14-15 yasinda kapandi ama genel olarak gelisim icin cok onemli, ses clav filan dht onemlinolabiliyor, 21 beklemekten zarar gelmez ( sac yok oldu ww )

yep, dutaprosda recetesiz,

@chadmanlet04 senin ll threadinde sorsugum sorulara cevap bekliyorum, ll baya onemli afa clinicte olmayi dusunuyorum, hersey dayil 1’5m filan olacak sanirim + roid recovery filan, LLforumda en fazla guvenilen tr cliniclerinden biri, llt 3 ay recovery hersey dahil 60k eur filan denk geliyor, bu clinic hersey dahil + LLT gibi bir threapy bolgeleri var 40k-50k usd + turk + double surgery indirimi haric, 40k filan herhalde,

1 femur lon 3 ay recovery
2 tibia lon 3 ay recovery
nail removel
home recovery
roid
total 40k usd filan, elbette bir cok soru var mesela llt kullandigi lon markasi en iyilerden afa ne kullaniyor bilmiyoruz filan, ama LL forum en iyi top 3 tr clinigi secti,
bu arada kime sorsak herkes 185, yakin cevrede 182-4 arasi 2 kisi var, mesela ankaranin en buyuk macfitinde en uzun kisilerle belki ayni boydalar yada daha kisalar, yani 182 benim goal, fazlasiyla yeterli, en iyi macfitte bile dogutan hormonlj sansli bebeler bile 182 en buyuk duruyolar, cogu kisi 5cm ekliyor yada yanlis olcuyor.

• +1
Reactions: churmaxxed and Duck Eats Bagel
bu arada kime sorsak herkes 185, yakin cevrede 182-4 arasi 2 kisi var, mesela ankaranin en buyuk macfitinde en uzun kisilerle belki ayni boydalar yada daha kisalar, yani 182 benim goal, fazlasiyla yeterli, en iyi macfitte bile dogutan hormonlj sansli bebeler bile 182 en buyuk duruyolar, cogu kisi 5cm ekliyor yada yanlis olcuyor.
@maarda

• +1
Screenshot 143

• JFL
Reactions: why not me? and churmaxxed
test

arkadaşların dışardan testosterone kullanmıyordu sanırım.

• +1
Reactions: chadmanlet04