whoishe
Silver
sustanon kaç tüp çıkıyor 1 paketten ve nasıl enjekte edilir hangi süreyle söyler misiniz bu iki soruyuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
proviron ile beraber kullansam?Kanka ilaç kullanmadan önce kendin arastirmani yap burda soracağına
Şimdi t üretimini kescen çükün kalkmicak oyuncak değil bunlar
erkekliğe daha fazla darbeli matkaplık katmanın neresi eşcinsellik dostumEşcinsel okumadım
im not turkish niggaerkekliğe daha fazla darbeli matkaplık katmanın neresi eşcinsellik dostum
boyHangi amaçla alacan
Kaç ki boyun
yaşım 19 boyum 1.78 dayılarım 1.85 1.83 dedem 1.83 diğer dedem 1.81 teyzelerim 1.75 babam 1.82 amcam 1.90 ben 1.78 kaldım bu yaştaKaç ki boyun
Plaklara baktin miyaşım 19 boyum 1.78 dayılarım 1.85 1.83 dedem 1.83 diğer dedem 1.81 teyzelerim 1.75 babam 1.82 amcam 1.90 ben 1.78 kaldım bu yaşta
bakmadım sol elimi falan röntgen çektirmedim hiçPlaklara baktin mi
Bakabiliyorsan önce baktır ona göre kullanbakmadım sol elimi falan röntgen çektirmedim hiç
öyle bir ihtimal var mıdır ki ben niye kadınların bile 1.75 1.70 ortalaması olduğu sülalede bu boydayım aqBakabiliyorsan önce baktır ona göre kullan
Var tabi belki 20 yaşında boy atacan kim bilir. Resitsin zaten randevu olustur git doktor baksin plaklarina ama doktor piclik yapabilir o yüzden rontgenin fotoğraflarını cek @GatoradeTRZ8 ye at o sana soyleyecektir kac cm uzayacagini (tahmini tabi)öyle bir ihtimal var mıdır ki ben niye kadınların bile 1.75 1.70 ortalaması olduğu sülalede bu boydayım aq
doktorun odasına girip sol elimin plağını çektir mi diyeceğim bide belli bir yaşta boy atma mümkün mü durdum durdum genetikte 20 yaşında boy atma kodlanmış bir anda öyle birşey gerçekleşebilme ihtimali var mıSendeki nasil bi sanssizlik be ben babamdan uzunum suan yas 18
Var tabi belki 20 yaşında boy atacan kim bilir. Resitsin zaten randevu olustur git doktor baksin plaklarina ama doktor piclik yapabilir o yüzden rontgenin fotoğraflarını cek @GatoradeTRZ8 ye at o sana soyleyecektir kac cm uzayacagini (tahmini tabi)
Evet öyle bir ihtimal var.doktorun odasına girip sol elimin plağını çektir mi diyeceğim bide belli bir yaşta boy atma mümkün mü durdum durdum genetikte 20 yaşında boy atma kodlanmış bir anda öyle birşey gerçekleşebilme ihtimali var mı
tamam usta teşekkürlerEvet öyle bir ihtimal var.
Endokroloji bolumunden randevu al doktor sorunca buyume plaklarıma bakmak istiyorum röntgen ceker misin de röntgen sonuclari cikinca fotoğraf çekersin zaten doktor piclik yapip napacan ne gerek var derse basketbol takimindaydim ciktim boyum uzarsa geri girmeyi düşünüyorum de yalan sık biraz
Rica ederimtamam usta teşekkürler
evet sıkıntı yok*endokrinoloji
Yanlış yazmisim