D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
sustanon enjeksiyonundan sorna derimin içinde katı bisey olustu yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Egeabikardes12ileri görüşlülükte angutoid gibi ol
View attachment 3150020
Büyük adamileri görüşlülükte angutoid gibi ol
View attachment 3150020
AllahiznisikssubnegeabikardesEgeabikardes12
Ya baba nick komik aq kusura bakmaAllahiznisiksinegeabikardes
Hesabi ben acmadimki amk benim ismim ege miYa baba nick komik aq kusura bakma
Hayır ama komikHesabi ben acmadimki amk benim ismim ege mi
Geçiyor mu buileri görüşlülükte angutoid gibi ol
View attachment 3150020
Apse drenajı nedir? Apse drenajı, apsenin lokal anestezi yapıldıktan sonra küçük bir insizyon yaparak apse içerisindeki iltihabın boşaltılması işlemidir. Apse drenajı yapıldıktan sonra iltihabı boşaltıldığı kavite yıkanarak temizlenmeli ve antibiyotik tedavisi başlanmalıdır.Geçiyor mu bu
Bu alkollü peceteylede silmiyo amini gotunu direk vuruyo aqApse drenajı nedir? Apse drenajı, apsenin lokal anestezi yapıldıktan sonra küçük bir insizyon yaparak apse içerisindeki iltihabın boşaltılması işlemidir. Apse drenajı yapıldıktan sonra iltihabı boşaltıldığı kavite yıkanarak temizlenmeli ve antibiyotik tedavisi başlanmalıdır.
Angutoidi dinlemeyen apsesinin boşalma sesini dinler okkkkkey
6 kere üst üste aynı yere yapmakla bi alakası olabişirApse drenajı nedir? Apse drenajı, apsenin lokal anestezi yapıldıktan sonra küçük bir insizyon yaparak apse içerisindeki iltihabın boşaltılması işlemidir. Apse drenajı yapıldıktan sonra iltihabı boşaltıldığı kavite yıkanarak temizlenmeli ve antibiyotik tedavisi başlanmalıdır.
Angutoidi dinlemeyen apsesinin boşalma sesini dinler okkkkkey
her hafta bir bölgeye vur baldır omuz göt tekrarla6 kere üst üste aynı yere yapmakla bi alakası olabişir
daamrıma gitcek ordan biliyoruım ben yaaaULAN SANA DEMEDIM MI VUR KASIN ICINE BAK RAHATINA DIYE? ILLA GOTUNU PARMAKLATACAKSIN
ULAN APTAL OROSPU OVUYU KULAGINI KESECEM SIMDI NASIL DAMARA VURUYORSUN YESIL UCLUYLA AMK? ANANIN AMKNDA MI KALDI KAS KÜTLENdaamrıma gitcek ordan biliyoruım ben yaaa
ULAN APTAL OROSPU OVUYU KULAGINI KESECEM SIMDI NASIL DAMARA VURUYORSUN YESIL UCLUYLA AMK? ANANIN AMKNDA MI KALDI KAS KÜTLEN
GORDUGUM EN BUYUK TROLL SENSIN AQView attachment 3150321 yani kaslıyım aslında ama bakalım damara gelmez umarım
GORDUGUM EN BUYUK TROLL SENSIN AQ
O 20 CM KOLUNU ALIR ÇEVİRİR GÖTÜNE SOKARIM OKView attachment 3150322ne trolu kanka vurdummu oturturum
BUNE LAN BAGIRTTI JASKAHSKAHDKAHDKHAJSView attachment 3150322ne trolu kanka vurdummu oturturum
o sırada 32.3 cmdir bye bye moggedO 20 CM KOLUNU ALIR ÇEVİRİR GÖTÜNE SOKARIM OK
1 yıldır spora yapıroum bu arada nasılımBUNE LAN BAGIRTTI JASKAHSKAHDKAHDKHAJS
vurdunmu oturtursun1 yıldır spora yapıroum bu arada nasılım
WEIAGÖMAWEOFÖWEOAÖFGOAWEÖGOAWEMGUEWIGMWEAOÖFWEAOLFÖIAOSDMG 9IEWANMI GOWEÖIOF ÖWEAOFAWEOGÖAWEOLGWEAOLÖFWEOLGÖAWEFView attachment 3150322ne trolu kanka vurdummu oturturum
BUNE OROSPU ÇOCU YERDE SURUNDUM KAHKAHA ATARKEN DHWOXHWIXBWKXHWOSHQOGDWOCHWOCHWOHXView attachment 3150322ne trolu kanka vurdummu oturturum
LJASHDLJKHAJLFView attachment 3150322ne trolu kanka vurdummu oturturum
BUNE OROSPU ÇOCU YERDE SURUNDUM KAHKAHA ATARKEN DHWOXHWIXBWKXHWOSHQOGDWOCHWOCHWOHX
teke tek kralıyım ne anlatıyonuzLJASHDLJKHAJLF
YA OROSPU COCUGU KOLUNDA KIL CIKMAMIS DAHA AMKteke tek kralıyım ne anlatıyonuz
patlatiyon beniteke tek kralıyım ne anlatıyonuz
havuc yesek turuncu oluyo muyuzYA OROSPU COCUGU KOLUNDA KIL CIKMAMIS DAHA AMK
ULAN BENDE 15 YASIMDA CIKTI UTAN OROSPU COCUGU BIDE SHITSKINSIN ALLAH ASKINA DOMATES YE RED UNDERTONE GELSIN BUNE OROSPUCOCUGU
silahın mouse yüz yzüe gelince dersin pauseYA OROSPU COCUGU KOLUNDA KIL CIKMAMIS DAHA AMK
ULAN BENDE 15 YASIMDA CIKTI UTAN OROSPU COCUGU BIDE SHITSKINSIN ALLAH ASKINA DOMATES YE RED UNDERTONE GELSIN BUNE OROSPUCOCUGU
25 tanehavuc yesek turuncu oluyo muyuz