Suudi Arabistan deneyimim

D

Deleted member 92925

Egoizm Pill.
yaklaşık 4 şehir gezdim, 2-3 eve misafir oldum, birsürü dükkan ve mağaza gezdim, halkı analiz edip tanıdım, sokaklarında dolaştım;
soruları alayım.

Last edited:
  • +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Deleted member 70692, Deleted member 93990 and menas
Kokuyolar mi

Kokuyolar mi
genelde bakımlı oluyolar ve temiz elbiseler giyiyorlar

fakat arabistan nufusunun %80'ini Hindi,Pakistan,İndonesya,filipin gibi halklar oluşturuyor onlar kokabilir bilmiyorum koklamadım

• +1
Reactions: Peter Steele
Balistik Füze Atsak Boşa Gider Mi ?

Balistik Füze Atsak Boşa Gider Mi ?
evet zaten savaşmasını bilmiyorlar yıllardır yemene karşı savaşıyorlar yemenliler fakir ve aç bir ülke olmasına rağmen arabistan onları yenemiyor

rahatlıkla alınabilir bir ülke.

evet zaten savaşmasını bilmiyorlar yıllardır yemene karşı savaşıyorlar yemenliler fakir ve aç bir ülke olmasına rağmen arabistan onları yenemiyor

rahatlıkla alınabilir bir ülke.
zaten Türkiyenin Askeri Deneyimi Ve Gücü İki Üç Ülke Harici Karşılaştırılamaz Ama Demek İstediğim savaşmaya değer bir ülke mi sonuçta çöl

avaşmaya değer bir ülke mi sonuçta çöl
oradaki teknoloji, altyapı, gelişme, yapılar
2000 senesinin türkiyesi gibi,
arap halkı bizden 50 yıl ila 25 yıl gerideler.

hepsinin cebinde iphone 14 pro max yaşadıkları evler kerpiç.

• +1
Reactions: whoishe
zaten Türkiyenin Askeri Deneyimi Ve Gücü İki Üç Ülke Harici Karşılaştırılamaz Ama Demek İstediğim savaşmaya değer bir ülke mi sonuçta çöl
Hayatı hoi4 sanmayın amk arabistanın 1 metresine zarar versen amerika atanın mezarına kadar bombalayacak

• +1
Reactions: Ashoimex and maarda
Hayatı hoi4 sanmayın amk arabistanın 1 metresine zarar versen amerika atanın mezarına kadar bombalayacak
amerika müttefikimiz ayrıca natonun en güçlü ikinci ordusunu öyle kafana göre mezarına kadar bombalayamazsın siyasetin s sinden anlamayan bireysin sanırım

• JFL
Reactions: Mehmet Arga
.

Last edited:
  • +1
Reactions: Ashoimex
.

Last edited:
  • +1
Reactions: recai iskender
Vallahi güldüm sana kanzim benim;
-nükleer bomban yok,yapma ihtimalin yok
-ülkede darbe yapmaya yönelik kesim var, nüfusları senin nüfusundan çok daha hızlı artıyor
-“ülkem için savaşırım” diyenlerin %90ı klavye delikanlısı, büyük kısmı zaten avrupada göt yayıyor.
-50 senedir ellerinde uçak olmayan hevallere on binlerce şehit
-kaç senedir gitgide artan dışa bağımlılaşma
-ülkenin yıllık gelirinin %3 e yakın (tam emin değilim, avrupa ülkelerinin % lerine göre kat kat yüksek olduğunu biliyorum.) askeri harcamalara gitmesi,ülkende zorunlu askerlik olması, aktif olarak askeri görev yapmana rağmen savaş umrunda olmayan avrupa ülkelerinden sadece 1 veya 2 sıra yüksek olma
-ekipmanlarının yunanistan gibi bir ülkeden daha kötü olması:lul::lul:

Yani ciddi bir savaş çıksa daha tarafını doğru düzgün belli edemeyen türkiye çok dayanmaz

Daha ciddi diyorum çok var ama dışarıdayım senin gibi kenan evren edit izleyip bir sikim bilmeyen, argümanlarıma karşı gelmeyip sadece “tiktoktan öğrendin konko:feelsuhh:” diyenlerin hepsini folloş etmeden bana rahat yok ama
o elinde uçak olmayan hevaller amerikan sihasını düşürebilecek teknolojiye sahip aalla alla acaba kim sayesinde o profilindeki teröristin arkasındaki bayrağın sahipleri veriyor teröristlere desteği sence amerika destek vermese it sürüsü ne kadar dayanabilir suriyede gördük 13 günde :D haha babalarıda sahip çıkmadı köpeciklere neyse ciddi bir savaş yıllardır var ülkede darbe olalı 1 ay olmuşken ordu fırat kalkanı harekatını başarılı bir şekilde yapıp + ösoyu eğitti alla alla nasıl acaba ciddi bir savaşı gördük karabağda ermenileri de ezmiştik sihalarla 30 senelik savaşı bitirdik + amerikan itleri çapulculara milyar dolarlarca silah falan sağlamasa bunca yıl dayanabilirler mi hadi ama sempatizanlık yapma gerçekleri konuşalım babaları amerika arkalarında olmadan ne kadar dayandıklarını [kaçtıklarını] 13 gün içinde gördük ama sen bilirsin genç

yav ne savaşmış arkadaş sikerim kafama sikacambb