Swaggy

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

I Want To Fuck Anna Speckhart
Ne çabuk unutuldu lan hiç kimse ağzına almıyor

@Resistance. Özellikle senden beklemezdim

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: kurdistan, why not me?, Serialsuicide and 3 others
Senin konuyu gormus duygulanmıs haberın olsun

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, pashanimair and 1 other person
Ne çabuk unutuldu lan hiç kimse ağzına almıyor

@Resistance. Özellikle senden beklemezdim
olm adam deleteliyorum dedi gitti son istediğinide yerine getirdim elemanı unuttuğum falan yok sadece ne yapayım onu cozemedım her ay rutin ayin yapıcak halim yok değerli bir kardeşimizdi aramızdan ayrılmaya karar verdi gitti yani tam olarak ne yapmam lazımdı

• +1
  • So Sad
Reactions: Yagiz8928, anathema, why not me? and 5 others
olm adam deleteliyorum dedi gitti son istediğinide yerine getirdim elemanı unuttuğum falan yok sadece ne yapayım onu cozemedım her ay rutin ayin yapıcak halim yok değerli bir kardeşimizdi aramızdan ayrılmaya karar verdi gitti yani tam olarak ne yapmam lazımdı
Gulme oglum ciddiydim 😔

• +1
  • Woah
Reactions: Auchelius, Resistance. and pashanimair
Ben biraz üstüne gittim kusura bakma ama iyi bir insandı tanımıyorum etmiyorum ama iyi birisi olduğu belliydi hiç tanımadığı kişilerin hatrını soran birisiydi ben mesela forumu bıraktığım zaman senle beraber bana baya yazmıştı çok mutlu olmuştum :feelsbadman:

• +1
Reactions: Resistance.