T50YE SAHİPSEN

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Asla htn üstüne çıkamayacaksın. Acı gerçek

• JFL
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: auitistsurvior, Resistance., why not me? and 1 other person
High MTN hedef HTN'ye gerek yok

T50 birton chad clite gösteririm amk

1758906840727

• +1
Reactions: Auchelius, churmaxxed, ascendantwill and 4 others
he knk

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Resistance.
4426 800w
4627993127 f09b59431d z
995ba 2cafc4ea50993465 franvanity2
ayn knk t50 fln asla htn olamazsın yes

2025cel bana tiktokcel diyor la 😆

Boneless + leş side profil = adam true. 😆
Her şeyi kemiğe bağlayan birinden zaten fazlasını beklemek hata. Aç vizyonunu biraz. Eğer her şey kemikten ibaret olsaydı, bu adam dünyanın en çekici adamlarından biri olup süpermodel olamazdı. Yüz uyumu %90 olmazdı, kadınların büyük-küçük demeden ağzı açık kalmazdı. Yani anla artık, her şey kemik değil.
302419234 193500229707955 3935245199739572935 n
0db3779e5e54c43d8bb51b636c81cce0
Tumblr mtewhrWI1B1rsst52o1 500
kemikli olunca bi bok olmuyor uyum olmadıktan sonra tuhaf gözükür
05b04f1a 7d59 493d 81dd 8baed9b3c3ef

cope, ama eyecolor cok onemli

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, jsbera, Auchelius and 4 others
Lens?

• +1
Reactions: Auchelius
ramirez pill öneriririm
B5ffe97b12d2340f18814b3765be8a68

Abi kapatın şu orgu amınakoyim milyonda 1 olan adamları atıp mal mal fikir çürüttüğünüzü sanmayın

• +1
Reactions: Auchelius
ne boktan fikirleriniz var, paylaşmaya can atıyosunuz bi de şunları
haydi diyelim boktan fikrin doğru olsun T50 gözün varsa htn üstüne çıkamayacak ol
flaak pro diye bir şey var amk, siktirin gidin bari biraz bir şeyleri araştırın da fikrinizi ona göre "asla olamayacaksınız uga buga" şeklinde paylaşın.

• +1
Reactions: why not me?, noahhhken, Auchelius and 2 others
ne boktan fikirleriniz var, paylaşmaya can atıyosunuz bi de şunları
haydi diyelim boktan fikrin doğru olsun T50 gözün varsa htn üstüne çıkamayacak ol
flaak pro diye bir şey var amk, siktirin gidin bari biraz bir şeyleri araştırın da fikrinizi ona göre "asla olamayacaksınız uga buga" şeklinde paylaşın.
2025cel.

Evet kanka baya iyi duruyor. Doğal olup olmadığını anlamak imkansız

1000025423

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Auchelius
2025cel.

1759003010774

evet kanka başarısız geçmiş ten rengiyle uyumsuz göz rengi yaptırmış adamın sonucunu attıgında fikrimi çürütmüş oluyosun,
senin aklını fikrini sikeyim datho ya, fikrin zaten yarram gibi herkes bunu açık açık belirtmiş hala daha altta kalmamak için attıgın şeye bak
övündüğü şey de incel forumuna benden önce kaydolmak amk, garip bir elemansın harbiden

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and noahhhken
2025cel.

View attachment 4152888
Avrupadaki Flaak Pro ile Türkiyede ki Flaak Pro bir değil gel sana İstanbul Etiler Dünyagöz hastahanesi sonuçlarını atayım

1759003271698

1759003287589

1759003342306

1759003378659
1759003413355

1759003445253

Hadi yine mi unncanny ve doğal değil amk al knk direkt avrupadaki flaak pro dışındaki farklı bir yöntem direkt gözün altındaki sarı pigment sayısına göre(sarı fazlaysa yeşil çıkıyor genelde sarı azsa muhteşem mavi-gri tonları ortaya çıkıyor) gözüne random renk veriyorlar
1759003540397
1759003563383
(Bu en sağdaki koyu olan T50 göz bu arada t50 gözde adamlar bu göz rengini çıkartıyor)

• +1
Reactions: noahhhken and nevaevametheratall
Abi kapatın şu orgu amınakoyim milyonda 1 olan adamları atıp mal mal fikir çürüttüğünüzü sanmayın
yarram asla ulaşamayacaksınız yazıp istisnalar kaideyi bozmaz yazmayacan o zaman büyük olasılıkla ulaşamazsınız yazacan

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person
yarram asla ulaşamayacaksınız yazıp istisnalar kaideyi bozmaz yazmayacan o zaman büyük olasılıkla ulaşamazsınız yazacan
Tamam kanka %95 ihtimalle ulaşamican. Al o %5 ile de copela dur

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
Tm knk 8 k dolar bulup yaptırırsınız kesin. Tahmini 50 yaşında falan
türkiye de asgari ücret 550 dolar falan eğer ev geçindirmiyorsan aile evinde yaşıyorsan 2 sene düzenli planlı biriktirsen çıkıyor ki para

• +1
Reactions: noahhhken, Serialsuicide and nevaevametheratall
Tm knk 8 k dolar bulup yaptırırsınız kesin. Tahmini 50 yaşında falan
8k doların 50 yaşına kadar anca toplanabileceğine nasıl inanabilirsin küçük emrah falan mısın sen amk

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, noahhhken, Serialsuicide and 1 other person
Yav olum size ne anlatayım. Hayal dünyasında yaşıyonuz. 40k alsanız kira 20k su elektrik yeme içme cart curt 10k gym softmax 10k elde var 0. Aynen kesin ll olursunuz kesin implant yaptırırsınız kesin göz renginizi değiştirirsiniz. 30unuza geldiğinizde falan 10kdolar biriktirseniz o götten sikilmişlikle göz rengi değiştirmeye para mı verceeğinizi sanıyorsunuz. Bi de diyosunuz ki yok ll implant cart curt daha yapıcam. He amk yarrak yaparsınız. Keep coping ne diyim. Cope subhumanın ekmeğidir.

• +1
  • Hmm...
Reactions: jsbera, Trenmaxx1 and Serialsuicide
ya yarram sanki a10 gözleri var gelmiş t50 gözler bok gibi falan diyor amına koyduğum tek sorun göz rengi mi sence aq

• +1
  • JFL
Reactions: noahhhken, nevaevametheratall, Dathomirian Zabrak and 1 other person
Yav olum size ne anlatayım. Hayal dünyasında yaşıyonuz. 40k alsanız kira 20k su elektrik yeme içme cart curt 10k gym softmax 10k elde var 0. Aynen kesin ll olursunuz kesin implant yaptırırsınız kesin göz renginizi değiştirirsiniz. 30unuza geldiğinizde falan 10kdolar biriktirseniz o götten sikilmişlikle göz rengi değiştirmeye para mı verceeğinizi sanıyorsunuz. Bi de diyosunuz ki yok ll implant cart curt daha yapıcam. He amk yarrak yaparsınız. Keep coping ne diyim. Cope subhumanın ekmeğidir.
amk 40 k maaş alcam 10 k gym softmax falan mı vercem bide:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and nevaevametheratall
30 yaşına kadar kazanabildiğin aylık miktar 40 bin tlye sabitse zaten siktir git öldür kendini gitsin hayallerin bile ezikçe oğlum senin.

ayrıca resistance direkt aile evinde yaşıyosan aylık 550 dolarla 2 yılda biriktirirsin demiş, sen kira elektrik su gideri sayıyon amk :ROFLMAO:
forumdaki en low iq insan sensin herhalde

• +1
  • JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, noahhhken and 2 others
30 yaşına kadar kazanabildiğin aylık miktar 40 bin tlye sabitse zaten siktir git öldür kendini gitsin hayallerin bile ezikçe oğlum senin.

ayrıca resistance direkt aile evinde yaşıyosan aylık 550 dolarla 2 yılda biriktirirsin demiş, sen kira elektrik su gideri sayıyon amk :ROFLMAO:
forumdaki en low iq insan sensin herhalde
Tartışmaya hiç karışmıyom ama akıl karı değil aile evinde 2 yıl para biriktirip onuda bi göz değiştirme ameliyatına vermek,üstüne appeal olarak tek başına bi sike yaramayacak büyük ihtimalle

Trde surgeryye para biriktirmek zengin değilsen cope boşuna hayal kurmaya gerek yok yurt dışı hayali kurup orda biriktirmek çok daha mantıklı,ayrıca ne kadar okursan oku alabileceğin miktar 40 bine pek uzak olmayacak büyük ihtimalle,istisna olur ama uğraştırıcı veya tanıdık gerektirir eminim

• +1
  • Hmm...
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person
Knk üni okuyosan Kira vermeye 23ünde falan başlayacan 18den 23e kdr 5 sene ünide 31 çekicen herhalde ders-iş yapıcan bu kadar aq

• +1
Reactions: maarda
Tartışmaya hiç karışmıyom ama akıl karı değil aile evinde 2 yıl para biriktirip onuda bi göz değiştirme ameliyatına vermek,üstüne appeal olarak tek başına bi sike yaramayacak büyük ihtimalle

Trde surgeryye para biriktirmek zengin değilsen cope boşuna hayal kurmaya gerek yok yurt dışı hayali kurup orda biriktirmek çok daha mantıklı,ayrıca ne kadar okursan oku alabileceğin miktar 40 bine pek uzak olmayacak büyük ihtimalle,istisna olur ama uğraştırıcı veya tanıdık gerektirir eminim
knk polisler en düşük 60bin alıyo ne 40bini düzgün üni okumuş kendini geliştirmiş adam 70-80 alır gayette ayrıca zaten göz rengi değiştirme tek başıan bi işe yaramaz bu konuda haklısın fakat türkiye de zor olsa da kişi kafaya cok takmışsa gayette ömrünü surgery için para biriktirmeye adayabilir yani türkiye de para biriktirmeye hayal gözüyle bakıp yurtdışına cıkma işini mantıklı bulmanız daha garip bence büyük müzik grupları acun falan vize çıkaramıyo aq

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, noahhhken, maarda and 1 other person
Şaka mk troll thread. Sg phenona uygun adam akıllı bi lens al 2-3k tlye hiçbi normie fark edemez. 10k dolarım olsa implant olmak varken niye gözümün rengini değiştiriyim lens varken.

Şunu global orga atsam kimse anlamaz lens olduğunu

• JFL
Reactions: maarda

herhangi bir sanayide maaşlı kölelik yaparsan kadrolu oldugun sürece maaşın yaklaşık 45 bin tlye uzanıyor zaten,

datho'nun yaşını bilmiyorum tabii ama 18-19 yasında biriysen zaten cok fazla finansal sorumlulugun olamaz.
kendimden biliyorum, amerikaya taşınana kadar girdiğim bir iş var ve kenara rahatça aylık 24 bin tl atıyorum gitmeden önce bimax olmak için.

bana kalırsa da türkiyede ll gibi ameliyatlar için para biriktirmek cope, ama 8k dolar da ulaşılmaz bi miktar değil.

• +1
Reactions: Serialsuicide, maarda and Resistance.

Ben biriktirdiğim 10k doları ameliyata harcasam anadolu köylüsü babam beni yatalak bırakır

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, jsbera, Serialsuicide and 2 others
Şaka mk troll thread. Sg phenona uygun adam akıllı bi lens al 2-3k tlye hiçbi normie fark edemez. 10k dolarım olsa implant olmak varken niye gözümün rengini değiştiriyim lens varken.

bunlara ragebait atıyo bu adam diyom inanmıyolar bana amk

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
knk polisler en düşük 60bin alıyo ne 40bini düzgün üni okumuş kendini geliştirmiş adam 70-80 alır gayette ayrıca zaten göz rengi değiştirme tek başıan bi işe yaramaz bu konuda haklısın fakat türkiye de zor olsa da kişi kafaya cok takmışsa gayette ömrünü surgery için para biriktirmeye adayabilir yani türkiye de para biriktirmeye hayal gözüyle bakıp yurtdışına cıkma işini mantıklı bulmanız daha garip bence büyük müzik grupları acun falan vize çıkaramıyo aq
Doktorluk kasıp yurtdısına kacmak en mantıklısı hem surgeryler için çevren oluyor hocaların doktor hem detaylıca öğreniyorsun herseyi hemde kazancı iyi bence blackpilled birininin yapabileceği en iyi meslek . Çalışma için tek motivasyonum ilerde tıp okurken olacağım surgeryler ve yurtdısı günde 5-6 saat ders calısıyorum

• +1
Reactions: Resistance.
Doktorluk kasıp yurtdısına kacmak en mantıklısı hem surgeryler için çevren oluyor hocaların doktor hem detaylıca öğreniyorsun herseyi hemde kazancı iyi bence blackpilled birininin yapabileceği en iyi meslek . Çalışma için tek motivasyonum ilerde tıp okurken olacağım surgeryler ve yurtdısı günde 5-6 saat ders calısıyorum
Bro Tıp veya yüksek sıralama isteyen mühendislikler kazansan dahi yine yurt dışına cıkmak zor onların memleketinde yetişmiyor mu sanki doktor mühendis yine yurt dışına cıkmak cidden zor worth değil bana kalırsa birisi yaparsa burada yapar bu işi bana kalırsa yurt dışına cıkıcanda 0 dan düzen kurucanda sonra birikime başlayacanda bunlar zor ve zaman alan şeyler ya ailen zengin olacak kiranı falan ödyecek sende işten kazandığın parayı köşeye koycan ya da devlet yurdunda aylık 850tlye kalmayı kabul edicen öyle biriktiricen ortası yok

• +1
Reactions: Serialsuicide, nevaevametheratall and Trenmaxx1
Polisin nasi en düşüğü 60 bin aliyo olum abartma amk millet asgari ücrete köle gibi çalışıyo
Benim çevremde baya yurt dışına bir şekilde kapak atmış kişi var o dediğin vize olayları pek yaygın olmuyor tabi kolay değil hala çok paraya ihtiyacın olacak
Knk üni okuyosan Kira vermeye 23ünde falan başlayacan 18den 23e kdr 5 sene ünide 31 çekicen herhalde ders-iş yapıcan bu kadar aq
Ben üni okuyom şuan çalışsam iyice hayatım götüm sikilir,düşünsene 4 yıl ders-iş yapıp calisiyosun sonra tüm paranı surgerye harcamaya kıyacak misin ev araba almak isteyeceksin aile evinde aile toplum baskısı var kiraya çıkarsan yarın ne olacağı belli değil eleman kafasına göre 2 kat arttırıp yada başka bişeyle senle tassak geçebilir

Sonucu belli olmayan 2-3 surgery için her ay 60 yaş ağzı kokan ev sahibiyle uğraşıp her gün ise otobüsle mi gidicen

Ben biriktirdiğim 10k doları ameliyata harcasam anadolu köylüsü babam beni yatalak bırakır
Çok yüzeysel düşünüyo millet,implantı 20k ya yapan pagnoni de yada en usta llci paleyin bile onlarca botch ve revizyonu var,bu işlerde her an herşey yanlış gidebilir normalde gereken paranın 2 katını vermen bile gerekebilir,bunu forumda kozmetik tecrübesi olan herkes söylüyor yaptıracağın şey 5k tutuyorsa 8-10k olmadan o ameliyata girmeyeceksin

• +1
  • Hmm...
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, jsbera, Serialsuicide and 3 others
Polisin nasi en düşüğü 60 bin aliyo olum abartma amk millet asgari ücrete köle gibi çalışıyo
Benim çevremde baya yurt dışına bir şekilde kapak atmış kişi var o dediğin vize olayları pek yaygın olmuyor tabi kolay değil hala çok paraya ihtiyacın olacak

Ben üni okuyom şuan çalışsam iyice hayatım götüm sikilir,düşünsene 4 yıl ders-iş yapıp calisiyosun sonra tüm paranı surgerye harcamaya kıyacak misin ev araba almak isteyeceksin aile evinde aile toplum baskısı var kiraya çıkarsan yarın ne olacağı belli değil eleman kafasına göre 2 kat arttırıp yada başka bişeyle senle tassak geçebilir

Sonucu belli olmayan 2-3 surgery için her ay 60 yaş ağzı kokan ev sahibiyle uğraşıp her gün ise otobüsle mi gidicen

Çok yüzeysel düşünüyo millet,implantı 20k ya yapan pagnoni de yada en usta llci paleyin bile onlarca botch ve revizyonu var,bu işlerde her an herşey yanlış gidebilir normalde gereken paranın 2 katını vermen bile gerekebilir,bunu forumda kozmetik tecrübesi olan herkes söylüyor yaptıracağın şey 5k tutuyorsa 8-10k olmadan o ameliyata girmeyeceksin
Kanka şakam yok polis memurları şu an en düşük 50-60k alıyorlar aq çevremizde veya sosyal medyada tanıdıgım polisler var harbıden kazanıyorlar bu paraları.

Ünide iş ders döngüsü zor fakat sosyal hayatı olmayan adam başka işi olmayan adam part time iş + ders döngüsünü oturtabilir bana kalırsa onun dışında dediklerin doğru yalan yok iş toplum baskısı aile kira mira bunlar doğru fakat sikimde değil ben zaten gelecekte evlenmeyi düşünmediğim için problem olmuyor he gelecekte evlenmeyi düşünen birisi için bu yazdıkların doğru ama ben zaten evlenmeyeceğim için kendimi bir köşeye ayırıyorum.

Botch muhabbetine gelirsek evet doğru ama biraz belgelenmiş rapor edilmiş şeylere bakınca oldukça düşük yani mesela giants 100 mü 200 kişiden sadece 2 kişide botch yaşamış ve bunların hepsi de zaten enfeksiyon oluyor yani bu doktordan ziyade kişinin kendisi ile alakalı implantı kabul edememe durumu olabiliyor veya dikişleri kabul edememe durumu fakat bunlar exterme şeyler yani ondan dolayı çok kafaya takılacak şeyler değil.

• +1
Reactions: Serialsuicide and nevaevametheratall
knk sen bırakmadın mı forumu

• +1
Reactions: Trenmaxx1

ben geçen 5-6 dakika instasında sırf gözleri lens mi değil mi diye düşündüm amk

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Bu subu bugün gördüm 0 haklılık payı verdim. dişarda çıktıktan sonra t50ye sahip insanların gözü dikkatimi çok çekti 0 ciddilik gözüküyor ve duygularını sanki aktaramiyorlar gibi hissettirdi bir göz rengi bu kadar ağır nerfleyemez bir insanı bu ne amk ilk defa böyle hissettiddi

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak