tabanlı ayakkabı / lift giyenler

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
olum deliriyom zaten kısayım bi de millet tabanlı ayakkabı giyiyo boyuna 3-4 cm ekliyo sonra yoo bot değil ki bu düz tabanlı ayakkabı diyorlar basket ayakkabısı / arasında boşluk olmayan bot giyip olm giymeyin şunu lan deliricdm giymeyin giymeyiiiin giymeyiiiiiiiiiiiiin giymeyiiiiiiiiiiiiiiiuiiiiin

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Serialsuicide, Ameliyat Masası and 4 others
olum deliriyom zaten kısayım bi de millet tabanlı ayakkabı giyiyo boyuna 3-4 cm ekliyo sonra yoo bot değil ki bu düz tabanlı ayakkabı diyorlar basket ayakkabısı / arasında boşluk olmayan bot giyip olm giymeyin şunu lan deliricdm giymeyin giymeyiiiin giymeyiiiiiiiiiiiiin giymeyiiiiiiiiiiiiiiiuiiiiin
Sende giy sik contası

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, Deleted member 277275 and NoxInfernum
Sende giy sik contası
olm az önce 2 dk önce bi tane ayakkabı vardı evde ama karı ayakkabısına benzediği için giymem
denedim baktım lift falan yok sadece avg tabanı yüksek ayakkabı 177-178 boyumu 181'e çıkarıyo oha aq herkesin boyunun uzun olma sebebi bu olsa gerek

olm bunu giyen toptur lan sabah boyu değil ona rağmen 180 falan çıkıyo ayakkabıyla olum ohaaaaaa millet bi de bot falan giyiyo aq boy ortalaması falan artmamış herkes taban giyiyo sadece

oğlum kafayı yiyorum o zaman kendine 185 civarı diyen herkes 180 falan lan

o zaman 181 fln olsak yeter ya 3 cm uzuyum nolllllllur

kadınlar özellikle

• +1
Reactions: Serialsuicide and growthplatessss111
OLUM SEN MAL MISIN AIR FORCE DA ZATEN 3 CM VAR SENDE GIYSENE

• +1
Reactions: NoxInfernum

Users who are viewing this thread

Back