tabanlik

kaan

kaan

Iron
şu levelsteps mi ne sikim icine gömülü tabanligi olan +10cm ayakkabidan kullanan var mi? önermeyip alternatif tabanlik falan atabilecek var mı kendi memnuniyetine dayanarak

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, kurdistan and Resistance.
reis 10cm de fraudlama şuna dönersin
1762984442742

• JFL
Reactions: hanma lover, Auchelius, anathema and 8 others
absürt vallada ayakkabının icine gömülü falan ya reklam videolarında da hic belli olmuyodu bi ufaktan aklimi celmedi degil
Olm 3 cm lifts takiyom bana bacagin niye o kadar uzun diyolar 10 cm ne aq

Aslinda bacagi torsosundan kisa olan biriysen olabilir emin degilim ben normaldede uzun bacakli oldugum icin biraz fazla geliyo

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
Olm 3 cm lifts takiyom bana bacagin niye o kadar uzun diyolar 10 cm ne aq

Aslinda bacagi torsosundan kisa olan biriysen olabilir emin degilim ben normaldede uzun bacakli oldugum icin biraz fazla geliyo
yok ya uzun bacakli değilim, bu arada 10 cm örnek sadece ayakkabının kendisinin böyle bi konfora sahip olması çekici geldi (tabanlikla vs ugrasmadan) ama 10 cm olmasada bi 3 4 cm olabilir kanka nerden aldın memnun musun önerilerin vs

• +1
şu levelsteps mi ne sikim icine gömülü tabanligi olan +10cm ayakkabidan kullanan var mi? önermeyip alternatif tabanlik falan atabilecek var mı kendi memnuniyetine dayanarak
kanka tabanlıgı gömülü olan ayakkabı alma etiket olursun
tabanlık kullanmak kesinlikle daha iyi

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
kanka tabanlıgı gömülü olan ayakkabı alma etiket olursun
tabanlık kullanmak kesinlikle daha iyi
nerden alabilirim kanka adam gibi bisey ve ayakkabi secimim nasil olmali

• +1
  • Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel and kurdistan
nerden alabilirim kanka adam gibi bisey ve ayakkabi secimim nasil olmali
kanka genelde high modelleri tercih ediyolar
aj1high mesela

• +1
1.90arkadaşım af1+ 4.5cm tabanlık kullanıyor. Over for manlets

• JFL
  • Woah
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius and Resistance.
1.90arkadaşım af1+ 4.5cm tabanlık kullanıyor. Over for manlets
kanka 83 82 gibi bir şeyim ama boy enflasyonu yüksek amk ben spor yapıyorum hafif göbekli 1.90 arkadaşım var takıldığım arkadaş grubunda fotoğraflara bakıyorum herifin yanında kendimi basık tofaş gibi hissediyorum kızlardan uzun olmayı geçtim erkek erkeğe ortamda en uzun olmayı istiyorum amk

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Resistance.
kanka 83 82 gibi bir şeyim ama boy enflasyonu yüksek amk ben spor yapıyorum hafif göbekli 1.90 arkadaşım var takıldığım arkadaş grubunda fotoğraflara bakıyorum herifin yanında kendimi basık tofaş gibi hissediyorum kızlardan uzun olmayı geçtim erkek erkeğe ortamda en uzun olmayı istiyorum amk
aferin yarram

• +1
neden merak ettin kanja
fikrimi aferim yarram diyerek destekledin ya kanka düsüncelerimiz cakıstı bi merak ettim

• +1
geceleyin spor ayakkabıyla yatarsınız ha

fikrimi aferim yarram diyerek destekledin ya kanka düsüncelerimiz cakıstı bi merak ettim
boyun zaten yeterli kanka
ortalama bi spor ayakkabı bile giysen 3cm ekliyor zaten 186 oluyorsun
bu boyda basık tofaş gibi hissetmek için hiç bir sebebin yok 5-6cm böyle bir fark değil.
zaten bu boyla fiziğinde iyiyse hiç bir bahanen olmaması lazım sen hala boyun ile ilgili thread açıyorsun
ya da yüzün çirkin onun için boyla copeluyorsun çünkü 6 feet üstü yüze bakıyor tamamen

erkekler arasında en uzun olma isteğinde yarram yapiyor seni çünkü oda en uzun olmak ister yani normal olarak

• +1
boyun zaten yeterli kanka
ortalama bi spor ayakkabı bile giysen 3cm ekliyor zaten 186 oluyorsun
bu boyda basık tofaş gibi hissetmek için hiç bir sebebin yok 5-6cm böyle bir fark değil.
zaten bu boyla fiziğinde iyiyse hiç bir bahanen olmaması lazım sen hala boyun ile ilgili thread açıyorsun
ya da yüzün çirkin onun için boyla copeluyorsun çünkü 6 feet üstü yüze bakıyor tamamen

erkekler arasında en uzun olma isteğinde yarram yapiyor seni çünkü oda en uzun olmak ister yani normal olarak
ortalama bi ayakkabı sadece bana mı 3cm ekliyor amk ekliyorsa herkese ekliyor elemandan daha yakışıklı/çirkin hissetme olayı değil bu kanka sen fiziği iyi birini içten içe kıskanmıyor musun herkes yarrağının ucu o zaman adamı idam etmedik sakin ol o sadece bi örnek ben genel olarak boy enflasyonu yüksek diye daha da uzun olmak istiyorum güçsüz hissediyorum sadece olay bu fazla ayrıntı verdık tabanlık ıstedık amj sadexe

• +1
sadece ve sadece kankam brom kanzim bram

• +1
ortalama bi ayakkabı sadece bana mı 3cm ekliyor amk ekliyorsa herkese ekliyor elemandan daha yakışıklı/çirkin hissetme olayı değil bu kanka sen fiziği iyi birini içten içe kıskanmıyor musun herkes yarrağının ucu o zaman adamı idam etmedik sakin ol o sadece bi örnek ben genel olarak boy enflasyonu yüksek diye daha da uzun olmak istiyorum güçsüz hissediyorum sadece olay bu fazla ayrıntı verdık tabanlık ıstedık amj sadexe
benim dedigim 186ysan o adamda ayakkabı ile 193 ise boy olarak senin düşüncelerin dışında o kadar fark edilmeyecek

he çok istiyorsan tabanlık al şunu sijtirgit pampa ne olmasını istiyorsun tabanlik tabanlık diye soruyon da
1763074472630

• Love it
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and kaan
benim dedigim 186ysan o adamda ayakkabı ile 193 ise boy olarak senin düşüncelerin dışında o kadar fark edilmeyecek

he çok istiyorsan tabanlık al şunu sijtirgit pampa ne olmasını istiyorsun tabanlik tabanlık diye soruyon da
View attachment 4321696
sıktır et kanka adam benden uzun işte amk eyvallahh

• +1