Dathomirian Zabrak
femboy pilled
Bu hayatta büyük işler başarmış insanların büyük çoğunluğu incel klasmanına giriyor. Çünkü incel olanların zeka seviyesi ortalamanın üstünde oluyor (istisnalar kaideyi bozmaz). çok büyük işler başarıp insanlığa yön vermek varken 90 iq foidlerin gözüne girmek için hayatınızı heba edip milyonlarca lira harcamak = boşun da boşu abicim. "ben chad olmayı yeğlerim ivivivi hayat amacımız sikişmek ivivivi" anayın amı amk. Lan doğa ana denen kevaşe seni ltn yarattı ama sen hala foid dölleyip doğaya hizmet edebilmek için mal mal şeylerle hayatını boşa harcıyon. He hala "yok ben luksmex yapacm ivivivi" diyosan zaten low iq'sün babacım sen ascend mascend yapamazsın o zekayla ok.
- Dr. BreenBöyle zamanlarda, gerçek düşmanımızın İçgüdü olduğunu kendime hatırlatmayı yararlı buluyorum. Henüz bebek bir tür olduğumuz dönemlerde İçgüdü bizim annemizdi. Sopalarımızı sivriltip sertleştirdiğimiz, ilk yemeklerimizi cılız bir ateşin üzerinde pişirdiğimiz ve mağara duvarlarında oynaşan gölgelerden irktiğimiz o meşakkatli yıllarda, İçgüdü bizi el bebek gül bebek büyüttü ve güvende tuttu.
Ancak İçgüdü’den ayrılamaz olan şey, onun karanlık ikizi Batıl İnanç’tır. İçgüdü, mantıksız dürtülere kopmaz bağlarla bağlıdır ve bugün onun gerçek doğasını açıkça görüyoruz. İçgüdü, artık hükümsüz kaldığının yeni farkına vardı ve köşeye sıkışmış bir canavar gibi, kanlı bir kavga vermeden pes etmeyecek.
İçgüdü türümüze ölümcül bir yara verecektir. İçgüdü kendi zalimlerini yaratır ve bizi onlara karşı ayaklanmaya zorlar. İçgüdü bize bilinmeyenin bir fırsat değil, bir tehdit olduğunu söyler. İçgüdü sinsi ve gizli bir şekilde bizi değişimden ve ilerlemeden uzaklaştırır. Bu nedenle İçgüdü'nün kökü kazınmalıdır. İnsan dürtülerinin en aşağılığı olan üreme dürtüsünden başlayarak, onunla dişe diş mücadele edilmelidir.