takıntılı ex

baran buna jfl atarsa gavat octur

Last edited:
  • JFL
Reactions: murad.89, Topkra, Me-Mania and 3 others
yaw amınakodumun kızı salmıyor peşimi kaç defa aldattım kendimden nefret ettirmeye çalıştım gerizekalı bana o süreçler içerisinde daha da bağlandı bende pezevengim de yani kız iyi saf temiz birisi yaw neden beni bu kadar seviyorsun diyorum ilkim sen olduğun için diyor hay onu siken kafamı sikiyim evimi de öğrenmiş amk dün akşam önünde durarak foto atmış yakında eve de girmeyi dener bu amk napıcam yardım
kanka disardaydim kusura bakma
Ya kendine sor cidden rahatsiz miyim yoksa ilgi hosuma gidiyor mu diye
Cidden rahatsizsan kiza soyle sikayetci olmak istemiyorum dur diye baktin ediyo devam sikayet et baska yolu yok kari delirmis

• JFL
  • +1
Reactions: ascndndfrgt, Nox𓂀, Thrill and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Demirs, Gordon Freeman, Nox𓂀 and 3 others
  • JFL
Reactions: maarda, Me-Mania and Thrill
Hay senin gotunu sikeyim sarı pipi
1786123242050

@maarda sen bu adammısın yoksa

• JFL
Reactions: EK0, Nox𓂀 and Thrill
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Me-Mania and Nox𓂀
yaw amınakodumun kızı salmıyor peşimi kaç defa aldattım kendimden nefret ettirmeye çalıştım gerizekalı bana o süreçler içerisinde daha da bağlandı bende pezevengim de yani kız iyi saf temiz birisi yaw neden beni bu kadar seviyorsun diyorum ilkim sen olduğun için diyor hay onu siken kafamı sikiyim evimi de öğrenmiş amk dün akşam önünde durarak foto atmış yakında eve de girmeyi dener bu amk napıcam yardım
Kızın ilki olduk bize bu kadar sarmadı en sonunda bıraktı bi size cikiyo böyle enayiler anasını sikeyim

• JFL
  • +1
Reactions: coax96, Thrill, EK0 and 1 other person
Kızın ilki olduk bize bu kadar sarmadı en sonunda bıraktı bi size cikiyo böyle enayiler anasını sikeyim
aga bana söylemedi ilki olduğunu sikerken ben her zamanki gibi olucak sandım sonra kız utangaç fln olmaya başladı değişik değişik şeyler diyor kekeliyor sonradan anladım aha dedim lan yoksa diye içimden

• JFL
Reactions: ascndndfrgt, Thrill, jsbera and 1 other person
bize gelen ilkler ilkiyiz diye özellikle bizim amımıza koyuyor buna gelen ilke bak

• JFL
Reactions: Thrill, jsbera and Me-Mania

• JFL
Reactions: jsbera, ascndndfrgt, Topkra and 2 others
bize gelen ilkler ilkiyiz diye özellikle bizim amımıza koyuyor buna gelen ilke bak
knk ama harbiden acaba yapmasam fln mı dedim ilki benim gibi birisi olmasın diye falan düşündümde soktuktan sonra siktir et dedim :lul:

• JFL
Reactions: Thrill and EK0
Kanka harbi amunakoyum ilk diye kız daha kötü çıktı nası olsa ilkiz diye en çok amımıza koyan ilk O oldu aq :lul:

• JFL
Reactions: Me-Mania, Thrill and EK0
knk ama harbiden acaba yapmasam fln mı dedim ilki benim gibi birisi olmasın diye falan düşündümde soktuktan sonra siktir et dedim :lul:
ratingin ne

• +1
Reactions: Thrill
Kanka harbi amunakoyum ilk diye kız daha kötü çıktı nası olsa ilkiz diye en çok amımıza koyan ilk O oldu aq :lul:
roller değişmiş :lul:

• JFL
Reactions: jsbera and Thrill
kanka eğer bunu düşünüyorsan düşündüğün kadar piç birisi değilsindir

• JFL
Reactions: Thrill and Me-Mania
kanka eğer bunu düşünüyorsan düşündüğün kadar piç birisi değilsindir
yaa teşekkür ederim kekom benim

• JFL
Reactions: Thrill and EK0
kanka en kötü sevgili ol sıkılır 1 aya çok ciddi diyom bunu amk şaka felan değil

• +1
kanka en kötü sevgili ol sıkılır 1 aya çok ciddi diyom bunu amk şaka felan değil
knk konuşmaları oku anlarsın nasıl bir tip

• +1
Reactions: Thrill and coax96
benim ex bana reditten yazmıştı amk puhahahaha beni aldatmıştı sonra aldattığı çocuğu benle aldatmıştı aylarca her platformdan ulaşmaya çalıştı hepsinden DNRladım en son arkadaşlarımı darlayıp aynı gün reditten yazdı işin komik yanı bunların hepsi yaşanırken diğer çocukla çıkmaya devam ediyodu :lul:

• JFL
Reactions: EK0, Thrill, ascndndfrgt and 1 other person
benim ex bana reditten yazmıştı amk puhahahaha beni aldatmıştı sonra aldattığı çocuğu benle aldatmıştı aylarca her platformdan ulaşmaya çalıştı hepsinden DNRladım en son arkadaşlarımı darlayıp aynı gün reditten yazdı işin komik yanı bunların hepsi yaşanırken diğer çocukla çıkmaya devam ediyodu :lul:
reddit hesbını kız niye biliyor amk :lul:

• JFL
Reactions: EK0, susisesi and Thrill
Anasına bacısına sülalesine akıl almaz vahşice söv bende işe yaramıştı

• JFL
  • JFL
Reactions: Thrill, EK0 and szenn
VARF YA Bİ TÜKÜRÜRÜM BUNLAR LARPLIYO YA
knk ama iğrenç birşey ya vallahi diyom 1 kez fln belki yaparsın da bu yarram su içer gibi istiyordu

• JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, EK0 and szenn
knk ama iğrenç birşey ya vallahi diyom 1 kez fln belki yaparsın da bu yarram su içer gibi istiyordu
reis inan hiç farketmez bozmaz ya sende tükür amk nolacak bi zararı mı var sana 😡

• +1
  • JFL
Reactions: Me-Mania, Thrill and dixetheel
Tek çözüm işemek o zaman

• JFL
  • +1
Reactions: Demirs, Me-Mania and EK0
onuda sevse fena olur
knk onu yapmadım da sordu ya harbiden sonra ben döndüm tokadı bir koydum tamam abarttım özür dilerim dedi dedim salaklaşma sonra utandı amk sadece seni ne kadar sevdiğimi göstermek hissettirmek istiyorum dedi niyeyse :lul:

• JFL
Reactions: EK0 and Thrill
beyler bu thread nasıl 3 sayfa oldu ve hala bir çözüm bulamadık amk

• +1
Reactions: ascndndfrgt, murad.89 and Thrill
beyler bu thread nasıl 3 sayfa oldu ve hala bir çözüm bulamadık amk
Ya reis tabiki larpiliyosun boyle bi takintili exin yok yada sen abartioyusn larp oldugu belli burdaki hic kimse anlamamis ama larp yani
Ve burdaki hoc bir adam soylemeis
Bu looka ksinde yazdigin seyleri ver bu threadi ona at kopyala at gerckese larp oldugunu zaten biliyoz ama gercekse diye

• Hmm...
Reactions: Me-Mania
Ya reis tabiki larpiliyosun boyle bi takintili exin yok yada sen abartioyusn larp oldugu belli burdaki hic kimse anlamamis ama larp yani
Bu looka ksinde yazdigin seyleri ver bu threadi ona at kopyala at gerckese larp oldugunu zaten biliyoz ama gercekse diye
Threadi yani o kiza at

• JFL
niye larpliyim knk

• JFL
Reactions: Thrill and murad.89
  • JFL
Reactions: ascndndfrgt and murad.89
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Me-Mania
Speed Reading GIF

• JFL