szenn
Diamond
Selamlar birisi benle aynı fotoğrafı yapmış durumdan rahatsızım gerçek chad kim biliyosunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
epstein adasında sikişmekten yorulursun tabi yorgun argın post atmak zordurİş çıkışı yorgunluğuma rağmen güldürmeyi başardınız ya helal olsun, profil fotoğrafı yakışmış.
Senin ismin de listede yokmuş gibi davranman ayrı bir ironi.epstein adasında sikişmekten yorulursun tabi yorgun argın post atmak zordur
Selamlar birisi benle aynı fotoğrafı yapmış durumdan rahatsızım gerçek chad kim biliyosunuz.
CLASSIFIED – EYES ONLYSenin ismin de listede yokmuş gibi davranman ayrı bir ironi.
bu gerçekmiCLASSIFIED – EYES ONLY
MOSSAD / UNIT 8200 – SECURE CHANNEL ALEPH-9
Date: 07 FEB 2026
From: Controller – Desk 14/Kidon
To: Zuffster
Subject: DIRECTIVE 07-02-26 / Epstein Reputation Defense Priority: URGENT
Auth Code: KAF-שׁ-9X-תמר (expires 23:59) Target Profile: Nastynas
- Action Required -
Approved Response : "Senin ismin de listede yokmuş gibi davranman ayrı bir ironi."
Shomer tov.
End message.
bu gerçekmi
Çok güldüm eline sağlık hahahahCLASSIFIED – EYES ONLY
MOSSAD / UNIT 8200 – SECURE CHANNEL ALEPH-9
Date: 07 FEB 2026
From: Controller – Desk 14/Kidon
To: Zuffster
Subject: DIRECTIVE 07-02-26 / Epstein Reputation Defense Priority: URGENT
Auth Code: KAF-שׁ-9X-תמר (expires 23:59) Target Profile: Nastynas
- Action Required -
Approved Response : "Senin ismin de listede yokmuş gibi davranman ayrı bir ironi."
Shomer tov.
End message.

Hiç bi zaman AnalJFL'le zuffsterı aynı anda aktif görmedimİş çıkışı yorgunluğuma rağmen güldürmeyi başardınız ya helal olsun, profil fotoğrafı yakışmış.
ASDNSAMJDFJNASDNAS KARNIM AĞRIDI AMKfake olan cerceve almis oradan anlasiliyor kimin fake oldugu dikkatli olun
Hepimiz ANALJFLİZHiç bi zaman AnalJFL'le zuffsterı aynı anda aktif görmedim@Auchelius
isi mizah dozunda birakmayan kisiler var bi suredir ppmi kullanmiyorum diye adam ppnin sahibi olmus kendisini biliyorNEYSE BEYLER HERKES GERÇEK HALİNE GERİ DÖNMELİ ONU ÇAĞRIYORUM EVET EVET ONU)) KARANLIK GERİİİİİİİİİ GEEL @anathema
Gerçek biziz zaten kanka boşverisi mizah dozunda birakmayan kisiler var bi suredir ppmi kullanmiyorum diye adam ppnin sahibi olmus kendisini biliyor
Tek bir ANALJFL Olabilir o da BENIM ayaginizi denk alin ey subforum halkiHepimiz ANALJFLİZ![]()
Sen yokken ben vardim lan buralarda çakal.isi mizah dozunda birakmayan kisiler var bi suredir ppmi kullanmiyorum diye adam ppnin sahibi olmus kendisini biliyor
Sen varken ben buralarda yoktum çakal.Gerçek biziz zaten kanka boşver)) FAKELERİMİZ OLSUN ALEMİN KRALI BİZİK