taktik verin

atess

atess

6'3
sporda kesistigim baya bi kız var ama bikac tane hoslandıgından emin oldugum var asosyal oldugumu falanda bilmio curl atarken falan izlşyo agzı acık amk bunla nasıl konuscam taktik verin ilk defa imkan var yani kisiligimi bilmiyorlar cunku

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Kayra139, temelyeterliliktest and 3 others
sporda kesistigim baya bi kız var ama bikac tane hoslandıgından emin oldugum var asosyal oldugumu falanda bilmio curl atarken falan izlşyo agzı acık amk bunla nasıl konuscam taktik verin ilk defa imkan var yani kisiligimi bilmiyorlar cunku
Seni bir tık anlıyorum yanına gidip direk pantolonu indir eğer istekliyse siktin eger istemezse bisey demez zaten ozguvenini göstermiş olursun çok sıkıntı çıkarsa terledim çıkardım burası senin mekanın mi dersiin

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Auchelius, atess and 4 others
tamam en 193 htn sensin tamam en asosyal sensin anladık tm

• +1
Reactions: Thrill, Orcairis and meert
Hemen kardeşim insel abinden taktiler
1) Zıbam diye girmeyeceksin öpüşcen oynaşıcan
yani demek istediğim birden insta isteme biraz oynaş
2)Kız sana gelmeyecek senin gitmen lazım tr de böyle
3)kekeleme senin kızlarla konuşurken kekelediğini biliyorum onu yapma
4)çok kasılma alt tarafı itten biraz zeki varlıkla konuşuyon
5)sen low t sin deodorant kullan

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 307488, Auchelius and 4 others
Kişiliğinin önemi yok kızlar için amk ya tip boy ve sikin önemli başka bişey değil

• JFL
Reactions: Thrill, flows5991 and Deleted member 277275
Bu götü vuracak biri yok mu ya bu kadar şanslı olması sinirimi bozuyor

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Auchelius, meert and 2 others
Kişiliğinin önemi yok kızlar için amk ya tip boy ve sikin önemli başka bişey değil
kızdan ret yiyince bizziko

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Thrill, Kayra139, Deleted member 277275 and 1 other person
yarrak kafası kız neden senin 10kg curl atmanı agzı acık izlesin :ROFLMAO::ROFLMAO:

• JFL
Reactions: Thrill, Auchelius, Deleted member 277275 and 3 others
EVET BRA TÜM KİZLAR SABAH AKSAM SENİ İZLEYEREK AMİNA PARMAK ATİYOR BOYLE AGZİ ACİK İZLİYOR AMA

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, ascendantwill, Auchelius and 6 others
Bak çocuk gidip o kızı sikmessen artık o ananı harbiden minciklicam bidahada aynı konuyu açma oroosu occuugu tamammi

• JFL
Reactions: Thrill and flows5991
bu ocun deluzyonellik ve narsistlik sicirtiyor amk bide kafasında senaryo kuruyor
bi kaç tane hoşlandığından emin oldugum var ama asosyal oldugumu da bilmiyor offf napcam ben
Screenshot 2026 01 05 01 09 13 305 comzhiliaoappmusically

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, ascendantwill, maarda and 6 others
Hemen kardeşim insel abinden taktiler
1) Zıbam diye girmeyeceksin öpüşcen oynaşıcan
yani demek istediğim birden insta isteme biraz oynaş
2)Kız sana gelmeyecek senin gitmen lazım tr de böyle
3)kekeleme senin kızlarla konuşurken kekelediğini biliyorum onu yapma
4)çok kasılma alt tarafı itten biraz zeki varlıkla konuşuyon
5)sen low t sin deodorant kullan
yarın bigun karsılasırsak gitcem yanına hadi bakim
yarrak kafası kız neden senin 10kg curl atmanı agzı acık izlesin :ROFLMAO::ROFLMAO:
20 20 hammer

Öyle kişilik önemli olsaydı sevgilim olurdu şuan
tipinle anca dikkatini çekersin amk benim yaptıgım gibi🤣 benim gifi angutsan devam ettiremezsin iste

Knk eminsen direkt git yanina instasini falan iste utaniyosanda sohbet baslaticak bisey yap idk kizin yakininda agirligin altinda falan kal en iyi ihtimal kiz kurtarmaya calisir obur ihtimal 55 yas tutun kolonyasi kokan dayi yardimina kosar

• JFL
Reactions: atess
Knk eminsen direkt git yanina instasini falan iste utaniyosanda sohbet baslaticak bisey yap idk kizin yakininda agirligin altinda falan kal en iyi ihtimal kiz kurtarmaya calisir obur ihtimal 55 yas tutun kolonyasi kokan dayi yardimina kosar
bidaha gordugumde gitcem aynı harekete falan gircem ama insallah bok gibi ter im cıkmaz koltuga amk:lul:

tipinle anca dikkatini çekersin amk benim yaptıgım gibi🤣 benim gifi angutsan devam ettiremezsin iste
yanına gidicen konuşucan bunun neresi zor amk

Attachments

• IMG_7693.jpeg
    IMG_7693.jpeg
    112.9 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Atsizz, maarda and 4 others
yanına gidicen konuşucan bunun neresi zor amk
Bende de anksiyete varda seninki kadar değil sen sanki 10 yıldır mağaradan çıkmıyon gibi

• JFL
Reactions: Auchelius
Tales from şizofreni vaka dosyası

• +1
Reactions: Thrill, Orcairis, meert and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back