xlegend
incel degilim
Kanka tas kafa bar suan guncel uzatsam yarragim gibi durur mu tas kafa ama sac sola yatik @angrybirds gibi olur mu sacim 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
knk benim sac duz saniyodum hep iucuklukten beri sonra şampuan değiştim saç kendi kendine bukle olmaya başladi kerwtinli sampuan kullaniyosan hep kullanmayi birak bana herkes sen permami yaptirdij falan diyor yani şuandada sac urunu olarak çok şey kullanma saçını kokmucak derecede yağlı gezdir uzar hizlicaKanka tas kafa bar suan guncel uzatsam yarragim gibi durur mu tas kafa ama sac sola yatik @angrybirds gibi olur mu sacim![]()
Bilgiler için sağol.knk benim sac duz saniyodum hep iucuklukten beri sonra şampuan değiştim saç kendi kendine bukle olmaya başladi kerwtinli sampuan kullaniyosan hep kullanmayi birak bana herkes sen permami yaptirdij falan diyor yani şuandada sac urunu olarak çok şey kullanma saçını kokmucak derecede yağlı gezdir uzar hizlica
Aticam yarinpm'den foto at bakayım olur mu olmaz mı
daha oncesinde elseve idi sanirim keratinli bi şampuan kullaniyordum bide çok ısıye maruz kalıyordu saç süpürge gibi ve kabarıktı sahip olduğum en kötü saç stili oydu sonra elidorun hindistan cevizli bi şampuanı ve saç kremi vardı ona geçince biraz daha rahatladı ama saçın kıvırcık olsun istiyosan kıvırcık şampuanlarından deneme yanılma ile bi tane kendine göre bulabilirsin ben şuan kivircik şampuani kullanmiyom isananin kafeinlisini kullaniyom saç dokulmesi icinBilgiler için sağol.
Hangi şampuana geçtin