htn666
evet
Tattoo/piercing ile daha estetik görünüme ulaşa bilirmiyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ulasamazsin hatta yüz çevrene yaparsan daha kötüTattoo/piercing ile daha estetik görünüme ulaşa bilirmiyim?
hayir estetik gorunume ulasamazsinTattoo/piercing ile daha estetik görünüme ulaşa bilirmiyim?
İsteyen yapar ne alakasi varpiercing foidler için değilmi amk
Hangi piercinglerle mesela? Smile, septum falan hangisiyle?hayir estetik gorunume ulasamazsin
ama cektigin kiz ilgisi miktarini arttirabilirsin dovme cok bos is over degilse kolu dovme kaplatma
piercing ise yarayabilir sifadini gormemiz lazim
Daha cok estetik haç dövmesi falan severim veya y2k vibe veren seylerKelebek dövmesi yaptırırsan bir şeyler olabilirsin
mal misin aga ya kasa yaptiracan yada yaptirmican obur turlu cok ibne durursun valla bak bu kaseyi cizdiriyo derlerHangi piercinglerle mesela? Smile, septum falan hangisiyle?
PAUSHOSBFWİDBSJbu kaseyi cizdiriyo derler
bhai htn - cl değilsen yaptırma benceİsteyen yapar ne alakasi var
H mtn im ve piercing yaptirma isi aklimdan cikmiyorbhai htn - cl değilsen yaptırma bence
kaş, snake bite, nostril ringHangi piercinglerle mesela? Smile, septum falan hangisiyle?
Ayni benim kafadan bi elemankaş, snake bite, nostril ring
dövme olarak gül, kurukafa, ve örümcek ağı, aslan, kaplan yapmadığın sürece farketmez. minimal takılcaksın ya da harbi para bayılıp güzel bi tane yaptrıacaksın
Rtt netabi amk RTT mogs
Roid tat tanRtt ne
sikli bayan mısın amk piercing ne anca 15 yaşlı kadıköylüleri tavlarsınHangi piercinglerle mesela? Smile, septum falan hangisiyle?
7 dövmem var kızların ve ortamlrada çoğu kişinin ilgisini çekiyo dövme genel olarak piercing ibne işi girme derimTattoo/piercing ile daha estetik görünüme ulaşa bilirmiyim?
Aga ne alakasi var hosuma giderse yaptiririm. Forumda sorma sebebim ise yuzumu bozarmi falandisikli bayan mısın amk piercing ne anca 15 yaşlı kadıköylüleri tavlarsın
Asiri iyiler dovmeler. Kizlar/erkekler hepsinin ilgisini ceker. Anlamlarini falan sorurlar. Hemde gorunen yerdeyse baya iyi. 17 yasindayim 18 de yaptiricam ama aile baskici nasil ikna edicem?7 dövmem var kızların ve ortamlrada çoğu kişinin ilgisini çekiyo dövme genel olarak piercing ibne işi girme derim
Ailen baskıcıysa hic bulasma knkAsiri iyiler dovmeler. Kizlar/erkekler hepsinin ilgisini ceker. Anlamlarini falan sorurlar. Hemde gorunen yerdeyse baya iyi. 17 yasindayim 18 de yaptiricam ama aile baskici nasil ikna edicem?
Hayat cok fena bittiAilen baskıcıysa hic bulasma knk
Tek önerebileceğim piercing kaş görünüşüne pek zarar vermezTattoo/piercing ile daha estetik görünüme ulaşa bilirmiyim?
kadiKöy racknroll bebeyimTek önerebileceğim piercing kaş görünüşüne pek zarar vermez
aynen oylekadiKöy racknroll bebeyim![]()
![]()
Evet zaten son yol öyle yapicam18 ini bekle izin almaya çalışırsan vermezler ama yaptırıp karşılarına cıkarsan bişeyde diyemezler öyle yaparsın