jsbera
Bookmarked
Beyler bunları nası besliyoz aldım da bunun mama dışında ne alcaz kedi gibi kuma mi sıçıyo bunlar bilgisi olan aydınlatsın beni teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nereye sicicak
Nereye sicicak
O NE OLM KÜÇÜKKEN HERYERE ÖĞRENMEK İÇİN SICMAYACAK SİKERİM
3-5k diyoO NE OLM KÜÇÜKKEN HERYERE ÖĞRENMEK İÇİN SICMAYACAK SİKERİM
Ortalama kaç tl bu tavşanlar
Bizim arkadaş bine almış sorsana bine alınan kötü mü çıkar ucuz mu yoksa sadece diye3-5k diyo
O nası soru amkBizim arkadaş bine almış sorsana bine alınan kötü mü çıkar ucuz mu yoksa sadece diye
Bir bok bilmeden konustugun için nd sensin aqadam evcil hayvan olarak tavşan almış nd olmak için doğmuşsunuz aq
Fiyat artışı neye göre oluyo onu sor mesela bin tllik tavsanla 3bin tllik tavşanın farkı neO nası soru amk
doğru düzgün cevap veremedi
özür dilerim kardeşim. başınız sağ olsunBir bok bilmeden konustugun için nd sensin aq
Kucuk kiz kardesim ölmeden önce son isteği tavsandi onun anısına evde tavşan beslemeye karar verdik
Fiyat artışı neye göre oluyo onu sor mesela bin tllik tavsanla 3bin tllik tavşanın farkı ne
eskiden 20tlye tavşan alıyodum vay amıankoyim3-5k diyo
MARULA PARA YOK ORG VIPE 1 AYLIK PARA VAR OHO HERKES EVİNDE TAVŞAN BESLEMESİN KARDEŞİM BU NEBendede tavşan vardı marula para yetişmediği için doğaya salmıştık bundan yaklaşık 9 yıl önce
kanka hala 1kya alıyolar heraldeeskiden 20tlye tavşan alıyodum vay amıankoyim
çim yediricektin knkBendede tavşan vardı marula para yetişmediği için doğaya salmıştık bundan yaklaşık 9 yıl önce
ömrü değişiklik gösteriyo mu fark olunca
Bilinmez ama pahalı olanın genetiği belli ve denetimden geçmiş belki daha sağlıklı olduğu için daha uzun yaşar diyoömrü değişiklik gösteriyo mu fark olunca
Doga neresi oluyordu tam olarak @flows5991 anasının amımıBendede tavşan vardı marula para yetişmediği için doğaya salmıştık bundan yaklaşık 9 yıl önce
Tavşanı aldın ama fiyatını bilmiyosun?O NE OLM KÜÇÜKKEN HERYERE ÖĞRENMEK İÇİN SICMAYACAK SİKERİM
Ortalama kaç tl bu tavşanlar
Bizim arkadaş bine almış sorsana bine alınan kötü mü çıkar ucuz mu yoksa sadece diye
vay sherlcok holmesımız vayyyyyy hoşgeldin kralllllllllllllllTavşanı aldın ama fiyatını bilmiyosun?
kanka bılmıyom kı ya zor ıs vlalaBeyler bunları nası besliyoz aldım da bunun mama dışında ne alcaz kedi gibi kuma mi sıçıyo bunlar bilgisi olan aydınlatsın beni teşekkürler
ATMISLARDI NE OROSPU COCUGU APPAOOQJWJQKSKWHSKQKbizde de vardı koltuğa sıçıyo diye atmışlardı
benim tavsanim vardi ormana kacti orospu cocuguBeyler bunları nası besliyoz aldım da bunun mama dışında ne alcaz kedi gibi kuma mi sıçıyo bunlar bilgisi olan aydınlatsın beni teşekkürler
Niye herkesin ki ormana kaçıyo 8 saat bp edit mi izletiyonuz bunlara amkbenim tavsanim vardi ormana kacti orospu cocugu
cocopops alamıyom cok pahalı iyi oldudikkat edemeyeceksen alma zahmetli çok sıçıyor her taraf cocopops benzeri boklar ile doluyor
bundan cocopops gibi boklar çıktığını düşünsene
marula yetiştircek parası yokBendede tavşan vardı marula para yetişmediği için doğaya salmıştık bundan yaklaşık 9 yıl önce