tavsiye la

temelyeterliliktest

temelyeterliliktest

kılık azamiyeti
sevgilimin uzaktan erkek kuzeni 3-4 ay önce beni bildiği halde ondan hoşlandığını söylemiş benimki bana daha yeni söylüyor napayım. Bide birini nasıl dövebilirim 55 kiloyum

• JFL
Reactions: angrybirds and lagrange10
Analarına babalarına şikayet et eğer Kürt aile yapısı yoksa gereğini yapacaklardır

• JFL
Reactions: starboi.
kuzeniymiş over

lavuğun tip nası bişi

sevgilimin uzaktan erkek kuzeni 3-4 ay önce beni bildiği halde ondan hoşlandığını söylemiş benimki bana daha yeni söylüyor napayım. Bide birini nasıl dövebilirim 55 kiloyum
3-4 ay önceki olayı niye açıyorsun?
kızın tepkisi ne olmuş çocuğa karşı?
sen duyduğunda ne yaptın?

kuzeniymiş yapacağın bi şey yok

[tavsiye değildir] kuzeninin kafasını koparıp 1500 adete böldükten sonra her birini hediye kutusunda sevgiline gönder

ciddi cevap verin canlarım ilişki konusunda salağım malım bide(y)
çocuk kuzeni dolayısıyla dövemezwin ancak dôvmekle tehdit edebilirsin gözünü korkutabilirsin telefon numarasını bul ara hayırdır çek sikerim ederim yap bu kadar gerisinde yapacağın şey ilişki konusunda senin aleyhine olur bu arada yaşlar kaç kuzen kuzeni sever mi amk

• +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest and recai iskender
. Bide birini nasıl dövebilirim 55 kiloyum
Dövemezsin.

çocuk kuzeni dolayısıyla dövemezwin ancak dôvmekle tehdit edebilirsin gözünü korkutabilirsin telefon numarasını bul ara hayırdır çek sikerim ederim yap bu kadar gerisinde yapacağın şey ilişki konusunda senin aleyhine olur bu arada yaşlar kaç kuzen kuzeni sever mi amk
Kuzenine seni seviyorum diyen cocuk her seyi goze almistir amk tehdit falan etme

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, maarda and Ashoimex
Dövemezsin.

Kuzenine seni seviyorum diyen cocuk her seyi goze almistir amk tehdit falan etme
yaşları küçükse cehaletten dolayı bilmediğinden dolayı yapmış olabilir veya en kötü ihtimal bu threadi açan ve onun kız arkadaşı yaşları 20nin üzerinde ve niyeti evlilik kuzeninin

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
yaşları küçükse cehaletten dolayı bilmediğinden dolayı yapmış olabilir veya en kötü ihtimal bu threadi açan ve onun kız arkadaşı yaşları 20nin üzerinde ve niyeti evlilik kuzeninin
yks hazırlanıyo 17-18 yaşındadır

• +1
Dövemezsin.

erkek adam ona şuna bakmaz kardeşim
efendi bir şekilde konuşsun çocukla, ben sevgilsiyim birdaha böyle yaklaşımlarla görmek istemiyorum gibi gibi.
bu çocuk bunu bugün yapmazsa, yapamazsa gururu kırılır yarın öbürgün çok büyük özgüvensizlik sorunları yaşayıp hep bu anıyı aklında canlandırır.

• +1
erkek adam ona şuna bakmaz kardeşim
efendi bir şekilde konuşsun çocukla, ben sevgilsiyim birdaha böyle yaklaşımlarla görmek istemiyorum gibi gibi.
ilk şunu yap,baktın orospu cocugu cıktı seni dövcem sikcem falan diyo

Analarına babalarına şikayet et eğer Kürt aile yapısı yoksa gereğini yapacaklardır
o zaman bunu yap

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and Ashoimex
birini dovmeden birini nasi dovebilcegini ogrenemezsin ilk basta bi kavgalara gir bende senin gibi sut cocuguydum ama kilolu versiyonun hem kilo verdim hemde kavgalara katildim azcik hem rahatladim hem cevrem oldu hem elim armut toplamiyor artik

• +1
ilk şunu yap,baktın orospu cocugu cıktı seni dövcem sikcem falan diyo
erkek adamsın sen, senin eşine karına laf atıyorlar sessiz kalıp susamazsın?
erkeksin sen adam ol git korkusuzca hesabını sor onlar kimdir bunu yapıyorlar amk?
dayak yemekte var dayak atmakta var sen efendi ol git hesabını sor...

kanka yumruk atsan senin elin kırılcak. kemerinle döv

erkek adamsın sen, senin eşine karına laf atıyorlar sessiz kalıp susamazsın?
erkeksin sen adam ol git korkusuzca hesabını sor onlar kimdir bunu yapıyorlar amk?
dayak yemekte var dayak atmakta var sen efendi ol git hesabını sor...
55 kiloyum.diyo adam

• +1
Reactions: Tornoviaa
konuşsun bi ilk,
olmuyosa gidecek vuracak. dayak yemekte var yedirmekte, yapacak bişey yok.
konuşması gerek zaten fakat diğerine katılmıyorum kuzeni sonuçta ve her türlü kızın annesi babası falan duyacak hoş karşılayacaklarını sanmam ve dediği gibi 55 kilo

• +1
Reactions: Tornoviaa
konuşması gerek zaten fakat diğerine katılmıyorum kuzeni sonuçta ve her türlü kızın annesi babası falan duyacak hoş karşılayacaklarını sanmam ve dediği gibi 55 kilo

olay uzamasın diye kuzeni olduğu içinde susmak bir seçenek fakat
55 kilo olunca ne oluyor eli armut mu topluyor amk?

yarın öbürgün sevgilimi nasıl savunamadım diye kendinizden nefret etmeyin diye söylüyorum ben,

• +1
Reactions: Ashoimex
keşke bende kuzenime seni seviyom diyebilsem aq low stacy. hayatımda gördüğüm en seksi kız

Niye 3 ay önce söylememiş aq ayrıl bence

• +1
  • WTF
Niye 3 ay önce söylememiş aq ayrıl bence
üzülmemi istememiş. reddetmiş zaten konuşmayı falan da kesmiş de şuan olağanüstü bir durum olduğu için söylüyor bana bunu.yoksa söylemezdi muhtemelen. onunla iletişim kurması gereken bi durumda şuan, söylemeyeyim şimdi. bide az önce rastgele seni seviyorum yazdı konuşmazken aldatılmıyom lan dimi:D. bide kız çocuk gibi ota boka tripleniyor sürekli tartışıyoz fikir belirtemiyorum amk. amcasının kardeşinin oğlu hoşlanan eleman bu arada. öneri verin ne yapmam lazım 7 aylık şuan ilişki, annesi falan biliyo yani gerçekten o eleman yada başkasıyla aldatılıyo olabilir miyim? sikişmedim 18 olak diyor,2 sene var onun olmasına.
bide ayrılırsam hediyeleri nası geri alcam pahalılar.
@maarda @Ethernal @Ashoimex @recai iskender @Peter Steele @angrybirds
lavuğun tip nası bişi
yalnız. arkadaşı yok. dediğine göre kızın

• Hmm...
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Ashoimex and recai iskender
diyecek bişey bulamadım şuan

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and temelyeterliliktest
üzülmemi istememiş. reddetmiş zaten konuşmayı falan da kesmiş de şuan olağanüstü bir durum olduğu için söylüyor bana bunu.yoksa söylemezdi muhtemelen. onunla iletişim kurması gereken bi durumda şuan, söylemeyeyim şimdi. bide az önce rastgele seni seviyorum yazdı konuşmazken aldatılmıyom lan dimi:D. bide kız çocuk gibi ota boka tripleniyor sürekli tartışıyoz fikir belirtemiyorum amk. amcasının kardeşinin oğlu hoşlanan eleman bu arada. öneri verin ne yapmam lazım 7 aylık şuan ilişki, annesi falan biliyo yani gerçekten o eleman yada başkasıyla aldatılıyo olabilir miyim? sikişmedim 18 olak diyor,2 sene var onun olmasına.

fikir nasıl belirtemiyosun ne biçim ilişki olm bu

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
fikir nasıl belirtemiyosun ne biçim ilişki olm bu
o abartı oldu biraz. demeye çalıştığım sürekli çocukça davrandığı

bu bizimkilerde mal amg hepinizin kaffasini sikim mamis mamis otersiniz karsiniza 55 kg keko gelse burda cocuk 55kgyim dedi diye zorbalionuz dovemez falan diyonuz dovusmesini bilen adam anasini siker anasini adamin

• +1
  • So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Deleted member 92925 and temelyeterliliktest

7 aydır kızla ilişkidesin ve şimdiye kadar ne yapacağını öğrenemedin birde üstüne lookmax.org'da soruyosun 🤦‍♂️

• So Sad
  • +1
Reactions: recai iskender and temelyeterliliktest

Allah kurtarsın mk 💀

• So Sad