temelyeterliliktest
deadhouse
sevgilimin uzaktan erkek kuzeni 3-4 ay önce beni bildiği halde ondan hoşlandığını söylemiş benimki bana daha yeni söylüyor napayım. Bide birini nasıl dövebilirim 55 kiloyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kuzeniymiş over
Analarına babalarına şikayet et eğer Kürt aile yapısı yoksa gereğini yapacaklardır
3-4 ay önceki olayı niye açıyorsun?sevgilimin uzaktan erkek kuzeni 3-4 ay önce beni bildiği halde ondan hoşlandığını söylemiş benimki bana daha yeni söylüyor napayım. Bide birini nasıl dövebilirim 55 kiloyum
çocuk kuzeni dolayısıyla dövemezwin ancak dôvmekle tehdit edebilirsin gözünü korkutabilirsin telefon numarasını bul ara hayırdır çek sikerim ederim yap bu kadar gerisinde yapacağın şey ilişki konusunda senin aleyhine olur bu arada yaşlar kaç kuzen kuzeni sever mi amkciddi cevap verin canlarım ilişki konusunda salağım malım bide![]()
Dövemezsin.. Bide birini nasıl dövebilirim 55 kiloyum
Kuzenine seni seviyorum diyen cocuk her seyi goze almistir amk tehdit falan etmeçocuk kuzeni dolayısıyla dövemezwin ancak dôvmekle tehdit edebilirsin gözünü korkutabilirsin telefon numarasını bul ara hayırdır çek sikerim ederim yap bu kadar gerisinde yapacağın şey ilişki konusunda senin aleyhine olur bu arada yaşlar kaç kuzen kuzeni sever mi amk
yaşları küçükse cehaletten dolayı bilmediğinden dolayı yapmış olabilir veya en kötü ihtimal bu threadi açan ve onun kız arkadaşı yaşları 20nin üzerinde ve niyeti evlilik kuzenininDövemezsin.
Kuzenine seni seviyorum diyen cocuk her seyi goze almistir amk tehdit falan etme
yks hazırlanıyo 17-18 yaşındadıryaşları küçükse cehaletten dolayı bilmediğinden dolayı yapmış olabilir veya en kötü ihtimal bu threadi açan ve onun kız arkadaşı yaşları 20nin üzerinde ve niyeti evlilik kuzeninin
Dövemezsin.
Kuzenine seni seviyorum diyen cocuk her seyi goze almistir amk tehdit falan etme
kuzenine yavsayan adam yumrukla dövüşmez zaten 55 kg olması pek birşeyi değiştirmiyoDövemezsin.
ilk şunu yap,baktın orospu cocugu cıktı seni dövcem sikcem falan diyoerkek adam ona şuna bakmaz kardeşim
efendi bir şekilde konuşsun çocukla, ben sevgilsiyim birdaha böyle yaklaşımlarla görmek istemiyorum gibi gibi.
o zaman bunu yapAnalarına babalarına şikayet et eğer Kürt aile yapısı yoksa gereğini yapacaklardır
erkek adamsın sen, senin eşine karına laf atıyorlar sessiz kalıp susamazsın?ilk şunu yap,baktın orospu cocugu cıktı seni dövcem sikcem falan diyo
55 kiloyum.diyo adamerkek adamsın sen, senin eşine karına laf atıyorlar sessiz kalıp susamazsın?
erkeksin sen adam ol git korkusuzca hesabını sor onlar kimdir bunu yapıyorlar amk?
dayak yemekte var dayak atmakta var sen efendi ol git hesabını sor...
konuşsun bi ilk,55 kiloyum.diyo adam
konuşması gerek zaten fakat diğerine katılmıyorum kuzeni sonuçta ve her türlü kızın annesi babası falan duyacak hoş karşılayacaklarını sanmam ve dediği gibi 55 kilokonuşsun bi ilk,
olmuyosa gidecek vuracak. dayak yemekte var yedirmekte, yapacak bişey yok.
konuşması gerek zaten fakat diğerine katılmıyorum kuzeni sonuçta ve her türlü kızın annesi babası falan duyacak hoş karşılayacaklarını sanmam ve dediği gibi 55 kilo
Niye 3 ay önce söylememiş aq ayrıl bencesevgilimin uzaktan erkek kuzeni 3-4 ay önce beni bildiği halde ondan hoşlandığını söylemiş benimki bana daha yeni söylüyor napayım. Bide birini nasıl dövebilirim 55 kiloyum
Uzaktan kuzen mikeşke bende kuzenime seni seviyom diyebilsem aq low stacy. hayatımda gördüğüm en seksi kız
instasını at ben söylerimkeşke bende kuzenime seni seviyom diyebilsem aq low stacy. hayatımda gördüğüm en seksi kız
üzülmemi istememiş. reddetmiş zaten konuşmayı falan da kesmiş de şuan olağanüstü bir durum olduğu için söylüyor bana bunu.yoksa söylemezdi muhtemelen. onunla iletişim kurması gereken bi durumda şuan, söylemeyeyim şimdi. bide az önce rastgele seni seviyorum yazdı konuşmazken aldatılmıyom lan dimiNiye 3 ay önce söylememiş aq ayrıl bence
yalnız. arkadaşı yok. dediğine göre kızınlavuğun tip nası bişi
fikir nasıl belirtemiyosun ne biçim ilişki olm buüzülmemi istememiş. reddetmiş zaten konuşmayı falan da kesmiş de şuan olağanüstü bir durum olduğu için söylüyor bana bunu.yoksa söylemezdi muhtemelen. onunla iletişim kurması gereken bi durumda şuan, söylemeyeyim şimdi. bide az önce rastgele seni seviyorum yazdı konuşmazken aldatılmıyom lan dimi. bide kız çocuk gibi ota boka tripleniyor sürekli tartışıyoz fikir belirtemiyorum amk. amcasının kardeşinin oğlu hoşlanan eleman bu arada. öneri verin ne yapmam lazım 7 aylık şuan ilişki, annesi falan biliyo yani gerçekten o eleman yada başkasıyla aldatılıyo olabilir miyim? sikişmedim 18 olak diyor,2 sene var onun olmasına.
bide ayrılırsam hediyeleri nası geri alcam pahalılar.
@maarda @Ethernal @Ashoimex @recai iskender @Peter Steele @angrybirds
yalnız. arkadaşı yok. dediğine göre kızın
o abartı oldu biraz. demeye çalıştığım sürekli çocukça davrandığıfikir nasıl belirtemiyosun ne biçim ilişki olm bu
7 aydır kızla ilişkidesin ve şimdiye kadar ne yapacağını öğrenemedin birde üstüne lookmax.org'da soruyosunüzülmemi istememiş. reddetmiş zaten konuşmayı falan da kesmiş de şuan olağanüstü bir durum olduğu için söylüyor bana bunu.yoksa söylemezdi muhtemelen. onunla iletişim kurması gereken bi durumda şuan, söylemeyeyim şimdi. bide az önce rastgele seni seviyorum yazdı konuşmazken aldatılmıyom lan dimi. bide kız çocuk gibi ota boka tripleniyor sürekli tartışıyoz fikir belirtemiyorum amk. amcasının kardeşinin oğlu hoşlanan eleman bu arada. öneri verin ne yapmam lazım 7 aylık şuan ilişki, annesi falan biliyo yani gerçekten o eleman yada başkasıyla aldatılıyo olabilir miyim? sikişmedim 18 olak diyor,2 sene var onun olmasına.

Allah kurtarsın mküzülmemi istememiş. reddetmiş zaten konuşmayı falan da kesmiş de şuan olağanüstü bir durum olduğu için söylüyor bana bunu.yoksa söylemezdi muhtemelen. onunla iletişim kurması gereken bi durumda şuan, söylemeyeyim şimdi. bide az önce rastgele seni seviyorum yazdı konuşmazken aldatılmıyom lan dimi. bide kız çocuk gibi ota boka tripleniyor sürekli tartışıyoz fikir belirtemiyorum amk. amcasının kardeşinin oğlu hoşlanan eleman bu arada. öneri verin ne yapmam lazım 7 aylık şuan ilişki, annesi falan biliyo yani gerçekten o eleman yada başkasıyla aldatılıyo olabilir miyim? sikişmedim 18 olak diyor,2 sene var onun olmasına.

55 kiloyum