Tavsiyeleriniz Neler ( yeniyim )

güzellik algınız artmış baya adamın göz 8/10 üstü aq bi tek burnu yamuk biraz şişik ve saç stili kötü tamam jawı dar biraz da kim sikler adam dümdüz prettyboy mtn ve üstü
Göz nasıl 8/10 yüze oranla çok büyük ve çok uee var ayrıca portlek duruyo
İkiniz de haklısınız,genel olarak ratelersen evet high mtn değil ama arkadaşın model veya aktör olma gibi bir hedefi yoksa çoğu ortamda istisna hariç high mtn diyebiliriz

Kısaca sen türkiyenin sokaklarında gezmeye devam et yüksek statü biryere gidersen allahina moglarlar krdsm

• +1
Reactions: Deleted member 92925
gözü büyük değil yüzüne göre neyse ltnlere hayat bitti

high mtn in the slums of ?
turkey derdim de genel olarak high mtn de, tek sıkıntısı westte bu adamı ethnic görürler çoğunlukla orta doğulu gözüküyo sadece

• JFL
  • +1
Reactions: Heatmiser and Deleted member 92925
her beni rateleyin tavsiye verin threadlerinin altında kavga etmeyin lan sebeleklerrrrrr

• +1
Reactions: Deleted member 91109, maarda, Tornoviaa and 1 other person
sen benle taşşak mı geçiyon amına koyduğum portlek nedir kafayı yicem dfghlökdguşlködfşludul bi fotom burnum şiş, göz torbalarım varken çekilmiş sen beni onun üzerinden değerlendiriyorsun dlhdgşlukdul he bide kızlardan ençok gözümden iltifat alıyorum amk adam gelmiş diyor gözün portlek sdflyhksfdşyuklfşlyuksdlyuk ya bi siktirgit amk çocuğu seni profilimdeki güncel halime yakın puan vereceksen ona ver vermiyeceksen sus siktirgit
Güncel hal de high ltn

her beni rateleyin tavsiye verin threadlerinin altında kavga etmeyin lan sebeleklerrrrrr
Napalim amk evlatlarina gerceklerden bahsedince kavga cikariyolar

• So Sad
Reactions: Deleted member 80812
İkiniz de haklısınız,genel olarak ratelersen evet high mtn değil ama arkadaşın model veya aktör olma gibi bir hedefi yoksa çoğu ortamda istisna hariç high mtn diyebiliriz

Kısaca sen türkiyenin sokaklarında gezmeye devam et yüksek statü biryere gidersen allahina moglarlar krdsm
Aslında bu ark tr ortalaması. Tr ortalaması da high ltn bu da öyle

turkey derdim de genel olarak high mtn de, tek sıkıntısı westte bu adamı ethnic görürler çoğunlukla orta doğulu gözüküyo sadece
Westte nasıl göründugun önemli. Çalışıp çabalayip bu 3. Dünya ülkesinden kaçmak istemeyenlere garip gözle bakarım. Kaçtıktan sonra asıl hayat başlıyor ve orada nasıl göründugin önemli

sen benle taşşak mı geçiyon amına koyduğum portlek nedir kafayı yicem dfghlökdguşlködfşludul bi fotom burnum şiş, göz torbalarım varken çekilmiş sen beni onun üzerinden değerlendiriyorsun dlhdgşlukdul he bide kızlardan ençok gözümden iltifat alıyorum amk adam gelmiş diyor gözün portlek sdflyhksfdşyuklfşlyuksdlyuk ya bi siktirgit amk çocuğu seni profilimdeki güncel halime yakın puan vereceksen ona ver vermiyeceksen sus siktirgit
Ya orospu evladı ppye koyduğun fotoda fraudlamissin gözü kısarak hala konuşuyorsun. Rate diye attığın tüm fotolarda yüzün aynı burun önden sub5 dudak dar kemik gelişimi iğrenç kaşlar düzensiz yüz uzun ve dar çok az bi harmoni yakalamissin ondan dolayi ltn yerine high ltn diyorum ama bunun üstüne çıkman ameliyatsız imkansiz. Over

Şuankli haliö

Attachments

• 17260777418676039582759560467163.jpg
    17260777418676039582759560467163.jpg
    1.3 MB · Views: 0
Sende ltnsin öbür ltn ropelemesin diye hopefuel veriyosun amini götünü sikeyim
Ltn gibi mi duruyorum buradam yarram mtn desen anlarım fraudlu bile değil aksine lens kötü redmi c13

Attachments

• VID_20240911_211723.mp4
    2.6 MB
Ltn gibi mi duruyorum buradam yarram mtn desen anlarım fraudlu bile değil aksine lens kötü redmi c13
Resmi c13unu de sikeyim seni de sikeyim
Screenshot 20240911 211904 Gallery

Gelde kemik gör aq

Siktir git kendini full fraudsuz at karı gibide 40 saat çekinip atma ben direkt random çekip atıyorum 2. Si bloat gittiğinde benşmde böyle olur
Anani sikim fraud diyo KDJWKDSJFJSKFKEK
@iblamemyheight

Siktir git kendini full fraudsuz at karı gibide 40 saat çekinip atma ben direkt random çekip atıyorum 2. Si bloat gittiğinde benşmde böyle olur
Images   2024 09 11T212506258

Benimkinin bi tık üstü bu ibneninkiler umarım seninki de bununki gibi olur Allah'a dua et

AhahahahahHaahah YAYAGWUSHZHSOSWI ezik orospu evladısın sen la zaten yakişikli olsan atardın kendini yavşakk

AhahahahahHaahah YAYAGWUSHZHSOSWI ezik orospu evladısın sen la zaten yakişikli olsan atardın kendini yavşakk
Ya sizin kafanızı sikeyim senden iyi göründüğümü gördükten sonra yarragimi mi yalayacaksin napacaksin o faggot dudaklarinla sakso mu cekeceksin

Ya sizin kafanızı sikeyim senden iyi göründüğümü gördükten sonra yarragimi mi yalayacaksin napacaksin o faggot dudaklarinla sakso mu cekeceksin
Annenle öpüşürken öyle demiyordu ama hala atmadı yüzünü lafı döndürüyor canlı kamera açmadan benden çirkinsin

Orospu karı gibi yüzünün yarısını atmış dicem çeyreği bile yok ne çirkin herfislin la sen yüzünü atamıyorsan over zaten

Yüz büyükküğü? ( bloated olsamda kemikler kolay hissediliyor derinde değil yani az bi şey yaksak çıkar)
şeker kullanma kardesım su ıc !!!

Annenle öpüşürken öyle demiyordu ama hala atmadı yüzünü lafı döndürüyor canlı kamera açmadan benden çirkinsin
Hayatinin hatasini attin looksmax.orga açık foto attın şimdi bir fotonu pp yapmaya gidiyorum kızlara yazip sonuclari paylasicam

HASSS DKSKFKSNFNDJFNRNFNFM

Hayatinin hatasini attin looksmax.orga açık foto attın şimdi bir fotonu pp yapmaya gidiyorum kızlara yazip sonuclari paylasicam
Ben direkt çekip atıyom buraya karı gibi 40 saat poz vermiyom kullanıyorsa kullan omeglede kızları slayliyorun onunda videosunu atarım

Ben direkt çekip atıyom buraya karı gibi 40 saat poz vermiyom kullanıyorsa kullan omeglede kızları slayliyorun onunda videosunu atarım
Screenshot 20240911 220308 Instagram

Bir şarkı paylaş

pc de böyle çıkıyorum

Attachments

• WIN_20240911_22_06_50_Pro.mp4
    5.1 MB
2

Attachments

• WIN_20240911_22_08_28_Pro.mp4
    8.2 MB

kardeşim ben chad olucam sorun yok yani

YETERR LANNNNNNNNNNNNNNNNN DELİRDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kardeşim ben chad olucam sorun yok yani
@Gengar pls ban this permavirgin. Hes a schizo who should be in mental hospital.

• JFL
Reactions: Gengar
bu tipte ne var kardeşim tam bir PSL GOD

Attachments

• 1726083457254.png
    1726083457254.png
    442 KB · Views: 0
bu tipte ne var kardeşim tam bir PSL GOD
knk siktiretsene şu malları allah için, ben senle konuşurken yanımda bir kız vardı. seni ona gösterdim çirkin mi dedim? hyr iyi dedi yakışıklı dedi, dedim tavsiye veriyorum işte spor yapsa yağ kaybetse fln filan, dedi evet çok yakışıklı olur bu cocuk. sana below average/ltn diyen şu sik kafalıları takma amk cevap verme siktiret.

bol su içsen yüzündeki ödemleri attırsan, spor yapsan tamamsın.

• JFL
Reactions: Deleted member 86491
knk siktiretsene şu malları allah için, ben senle konuşurken yanımda bir kız vardı. seni ona gösterdim çirkin mi dedim? hyr iyi dedi yakışıklı dedi, dedim tavsiye veriyorum işte spor yapsa yağ kaybetse fln filan, dedi evet çok yakışıklı olur bu cocuk. sana below average/ltn diyen şu sik kafalıları takma amk cevap verme siktiret.

bol su içsen yüzündeki ödemleri attırsan, spor yapsan tamamsın.
Ben instada pp yaptim sonuclari bekliyorum

Ben instada pp yaptim sonuclari bekliyorum
oğlum sen gerçekten dayaklıksın ha? lan orospu evladı instadaki kızlara günde 10 kişi yazıyor, ortalamanın üstünde de olsan seni terslerler çok güzel rizz yapman lazım. sen neyin kafasını yaşıyorsun tabi çocuk red yicek salak mısın?

oğlum sen gerçekten dayaklıksın ha? lan orospu evladı instadaki kızlara günde 10 kişi yazıyor, ortalamanın üstünde de olsan seni terslerler çok güzel rizz yapman lazım. sen neyin kafasını yaşıyorsun tabi çocuk red yicek salak mısın?
Ben zaten şuanki halim iyi demiyorum ama çoğu kişi alt yapımın iyi odluiunu uğraşırsam iyi olabilirim dediler zaten kanka bunlar bilerek yapıyor ben daha yeni başlamışım 2. Günüm CHAD felan olmamı bekliyorlar ve fraudsuz anlık atıyorum hani ne diyim

Ben zaten şuanki halim iyi demiyorum ama çoğu kişi alt yapımın iyi odluiunu uğraşırsam iyi olabilirim dediler zaten kanka bunlar bilerek yapıyor ben daha yeni başlamışım 2. Günüm CHAD felan olmamı bekliyorlar ve fraudsuz anlık atıyorum hani ne diyim
sende fazla ego yapma takılma bunlara knk