tayyibin kankisi olunca yasanın degisis sekli

D

Deleted member 115134

Platinum
IMG 4351

Attachments

• IMG_4353.jpeg
    IMG_4353.jpeg
    47.8 KB · Views: 0
  • IMG_4352.jpeg
    IMG_4352.jpeg
    37.4 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: pashanimair, ascendantwill, Serialsuicide and 3 others
:ROFLMAO:

• +1
Reactions: pashanimair
1753542429314

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Zodiac and Furkan Sarıkaya
her ne kadar bu yollarla olmuş olsa da iyi bir talimat işimize gelir amk

• +1
Reactions: Mentally lost cel, pashanimair and Furkan Sarıkaya
her ne kadar bu yollarla olmuş olsa da iyi bir talimat işimize gelir amk
ben zaten reşitimde yarın bigün yediğin en ufak boktan senin başına patlayıp cezan 2 katına cıkarsa fikrin aynı kalır mı bilmiyom

• +1
Reactions: pashanimair, Zodiac, Furkan Sarıkaya and 1 other person
ben zaten reşitimde yarın bigün yediğin en ufak boktan senin başına patlayıp cezan 2 katına cıkarsa fikrin aynı kalır mı bilmiyom
ufak olsa da büyük olsa da bi bok yemiceğim için içim rahat kanka

• +1
  • Hmm...
Reactions: Mentally lost cel, pashanimair and Deleted member 115134
ben simdi bana cakmak var mi bra ya diyen 2011 li elemanin cesedini parcalara ayiramayacammi:(

• +1
Reactions: pashanimair and Deleted member 131809
ben simdi bana cakmak var mi bra ya diyen 2011 li elemanin cesedini parcalara ayiramayacammi:(
ya genel konudan bağımsız tek var annesiyle babasının geç sikişmiş olması

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and Zodiac
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Zodiac and divisionpanzerfaust
ya genel konudan bağımsız tek var annesiyle babasının geç sikişmiş olması
knk 11li misin bilmiyorum ama özellikle ergenlikte insanlar 1-2 yılda çok değişip olgunlasiyorlar (özellikle lisede) hepsi değil tabi ama şuana kadar tanıdığım benden 1-2 yaş küçük insanlar bile çok aptal ve çocuksu oluyor genel olarak (mantıkende çocuk sayılırlar 16 yaşındayım laf etmeyin şimdi)
onun dışında yıldan yıla nesillerin yapısıda değişebiliyor her trend ve olay o seneki cocuklara farkli etki yaratabiliyor

• +1
Reactions: Mentally lost cel, maarda, pashanimair and 2 others
knk 11li misin bilmiyorum ama özellikle ergenlikte insanlar 1-2 yılda çok değişip olgunlasiyorlar (özellikle lisede) hepsi değil tabi ama şuana kadar tanıdığım benden 1-2 yaş küçük insanlar bile çok aptal ve çocuksu oluyor genel olarak (mantıkende çocuk sayılırlar 16 yaşındayım laf etmeyin şimdi)
onun dışında yıldan yıla nesillerin yapısıda değişebiliyor her trend ve olay o seneki cocuklara farkli etki yaratabiliyor
kanka yok 11li değilim de genel olarak insanları yaşlarına göre yargılamıyom çok fazla 6.sınıf arkadaşım vardı mesela aramızda yaş farkı var baya ama çocuğun kafa yapısı farkı evet çocuksu hareketleri oluyo fark ediyosun ama çokta önemli bi olay değil
doğru diyosun ama genel olarak

• +1
Reactions: Mentally lost cel, pashanimair and Zodiac
kanka yok 11li değilim de genel olarak insanları yaşlarına göre yargılamıyom çok fazla 6.sınıf arkadaşım vardı mesela aramızda yaş farkı var baya ama çocuğun kafa yapısı farkı evet çocuksu hareketleri oluyo fark ediyosun ama çokta önemli bi olay değil
doğru diyosun ama genel olarak

Attachments

• ddd.mp4
    1 MB
  • JFL
  • +1
Reactions: maarda, pashanimair, Deleted member 131809 and 1 other person