D
Deleted member 115134
Platinum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Servete servet kattılar amk
ben zaten reşitimde yarın bigün yediğin en ufak boktan senin başına patlayıp cezan 2 katına cıkarsa fikrin aynı kalır mı bilmiyomher ne kadar bu yollarla olmuş olsa da iyi bir talimat işimize gelir amk
ufak olsa da büyük olsa da bi bok yemiceğim için içim rahat kankaben zaten reşitimde yarın bigün yediğin en ufak boktan senin başına patlayıp cezan 2 katına cıkarsa fikrin aynı kalır mı bilmiyom
low tufak olsa da büyük olsa da bi bok yemiceğim için içim rahat kanka
tmm kankalow t
ben simdi bana cakmak var mi bra ya diyen 2011 li elemanin cesedini parcalara ayiramayacammiben zaten reşitimde yarın bigün yediğin en ufak boktan senin başına patlayıp cezan 2 katına cıkarsa fikrin aynı kalır mı bilmiyom
ya genel konudan bağımsız tek var annesiyle babasının geç sikişmiş olmasıben simdi bana cakmak var mi bra ya diyen 2011 li elemanin cesedini parcalara ayiramayacammi![]()
o akım ttye geldikten sonra herkese bra demeye başlamıştımben simdi bana cakmak var mi bra ya diyen 2011 li elemanin cesedini parcalara ayiramayacammi![]()
knk 11li misin bilmiyorum ama özellikle ergenlikte insanlar 1-2 yılda çok değişip olgunlasiyorlar (özellikle lisede) hepsi değil tabi ama şuana kadar tanıdığım benden 1-2 yaş küçük insanlar bile çok aptal ve çocuksu oluyor genel olarak (mantıkende çocuk sayılırlar 16 yaşındayım laf etmeyin şimdi)ya genel konudan bağımsız tek var annesiyle babasının geç sikişmiş olması
kanka yok 11li değilim de genel olarak insanları yaşlarına göre yargılamıyom çok fazla 6.sınıf arkadaşım vardı mesela aramızda yaş farkı var baya ama çocuğun kafa yapısı farkı evet çocuksu hareketleri oluyo fark ediyosun ama çokta önemli bi olay değilknk 11li misin bilmiyorum ama özellikle ergenlikte insanlar 1-2 yılda çok değişip olgunlasiyorlar (özellikle lisede) hepsi değil tabi ama şuana kadar tanıdığım benden 1-2 yaş küçük insanlar bile çok aptal ve çocuksu oluyor genel olarak (mantıkende çocuk sayılırlar 16 yaşındayım laf etmeyin şimdi)
onun dışında yıldan yıla nesillerin yapısıda değişebiliyor her trend ve olay o seneki cocuklara farkli etki yaratabiliyor
kanka yok 11li değilim de genel olarak insanları yaşlarına göre yargılamıyom çok fazla 6.sınıf arkadaşım vardı mesela aramızda yaş farkı var baya ama çocuğun kafa yapısı farkı evet çocuksu hareketleri oluyo fark ediyosun ama çokta önemli bi olay değil
doğru diyosun ama genel olarak