senualF
i regret nothing.
Tret alıcaktım normalde ama herkes tazarotene mogluyor treti diyor kullanan varsa yazabilir mi nası etki ettiğini yan etkilerini falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Brootal 0 yanıtTret alıcaktım normalde ama herkes tazarotene mogluyor treti diyor kullanan varsa yazabilir mi nası etki ettiğini yan etkilerini falan
bugün sordum 14 tane eczaneye depolarında bile yok nerden alıyonuz amkTret alıcaktım normalde ama herkes tazarotene mogluyor treti diyor kullanan varsa yazabilir mi nası etki ettiğini yan etkilerini falan
Kanka ben daha almadım ama sen eğer tazarotene var mı diye soruyorsun bulamıyor olabilirler, zorante 0.1, tazotene 0.1 krem var mı diye sorucan şey gibi oluyor zoretanin yerine isotretinoin, ya da lasix yerine furosemide var mı sizde gibi ondan bulamamışlardırbugün sordum 14 tane eczaneye depolarında bile yok nerden alıyonuz amk
yok etken maddesini soruyordum zaten tretin 0.05 var sadeceKanka ben daha almadım ama sen eğer tazarotene var mı diye soruyorsun bulamıyor olabilirler, zorante 0.1, tazotene 0.1 krem var mı diye sorucan şey gibi oluyor zoretanin yerine isotretinoin, ya da lasix yerine furosemide var mı sizde gibi ondan bulamamışlardır
Tamam işte etken maddeyi sormican ag marka adını sorcan, isotretinoin var mı desen yok derler büyük ihtimal ama zoretanin var mı desen var derler ben yarın 7 eczane falan dolaşabilirim söylerim sana bulamazsam tretle copelayacaz artıkyok etken maddesini soruyordum zaten tretin 0.05 var sadece
yarım saattir miyop gözlerimde senin pp yi çözmeye çalışıyorum ne değişik adamlarsınız amkTamam işte etken maddeyi sormican ag marka adını sorcan, isotretinoin var mı desen yok derler büyük ihtimal ama zoretanin var mı desen var derler ben yarın 7 eczane falan dolaşabilirim söylerim sana bulamazsam tretle copelayacaz artık
Kanka zorante adıyla varmış eczanede jel halinde bugün sordum ama tazonte falan yokmuş 560 lira fiyatı 3 tane eczane gezdim yettiyarım saattir miyop gözlerimde senin pp yi çözmeye çalışıyorum ne değişik adamlarsınız amk
tretin al geçKanka zorante adıyla varmış eczanede jel halinde bugün sordum ama tazonte falan yokmuş 560 lira fiyatı 3 tane eczane gezdim yetti
Öyle yapıcam şimdi fıs çıkar falan jel uğraşamam hiçtretin al geç