Tc karıları beklediğimden daha gavatmış

Godzillasbigd

Godzillasbigd

Iron
Tc foidlerinin erasmusta çirkin incellerin altında kolay lokma olup folloş orospular olduklarını hepimiz biliyorduk fakat bu gördüğüm şey karşısında şoka uğradım desem yeridir. Adeta erkek arkadaşına sikiş izni veren bir tc foidi var karşımda. Gavat tc karıları hızlarını alamayıp kendilerini cucklatmaya başlamışlar. Bu durum gözümden kaçmadı ve tc foidlerine saygım bir nebze de olsa arttı. Onlar da kendilerinin ne kadar boklu ve çirkin olduklarını anlamışlar gibi görünüyor, en azından bir kısmı. En azından erkek arkadaşlarının, kendilerinin kara amları ve boklu suratları yerine erasmusta ki yabancı tanrıçaları hak ettiklerini onlar da biliyorlar.

Last edited:
  • +1
Reactions: stacyworshipper, İNTİKAM VAKTİ, Topkra and 3 others
Tc foidlerinin erasmusta çirkin incellerin altında kolay lokma olup folloş orospular olduklarını hepimiz biliyorduk fakat bu gördüğüm şey karşısında şoka uğradım desem yeridir. Adeta erkek arkadaşına sikiş izni veren bir tc foidi var karşımda. Gavat tc karıları hızlarını alamayıp kendilerini cucklatmaya başlamışlar. Bu durum gözümden kaçmadı ve tc foidlerine saygım bir nebze de olsa arttı. Onlar da kendilerinin ne kadar boklu ve çirkin olduklarını anlamışlar gibi görünüyor, en azından bir kısmı. En azından erkek arkadaşlarının, kendilerinin kara amları ve boklu suratları yerine erasmusta ki yabancı tanrıçaları hak ettiklerini onlar da biliyorlar.
View attachment 4929857
Bu nefret niye

• Ugh..
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Serialsuicide, nikolata and 2 others
6"2+ CL+ olursan aldatan sen olsan bile ayrilmaman icin yalvarirlar.

Sunlarin farkina varin artik.

Sevgilisi (6"5 HHTN-LCL) onu 5+ kizla aldatmasina ragmen hala birlikteligini devam ettirmek icin kendini paralayan bir arkadasim vardi, bu neredeyse her kiz icin gecerli.

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: stacyworshipper, jsbera, İNTİKAM VAKTİ and 7 others
6"2+ CL+ olursan aldatan sen olsan bile ayrilmaman icin yalvarirlar.

Sunlarin farkina varin artik.

Sevgilisi (6"5 HHTN-LCL) onu 5+ kizla aldatmasina ragmen hala birlikteligini devam ettirmek icin kendini paralayan bir arkadasim vardi, bu neredeyse her kiz icin gecerli.
knk biraz cringe geldi boya bu kadar takılman, bence o 6'2 ve 6'5leri 6'a indir nerdeyse hiç fark etmeyecek. face is king

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: stacyworshipper, maarda, Orcairis and 3 others
View attachment 4929857
Tüm kadınlar cuckki zaten chadse aldatsa bile birlikte oluyolar aynı erkegi arkadaşlarının arasında paylaşıyolar

• +1
Reactions: stacyworshipper, İNTİKAM VAKTİ and NoxInfernum
knk biraz cringe geldi boya bu kadar takılman, bence o 6'2 ve 6'5leri 6'a indir nerdeyse hiç fark etmeyecek. face is king
1776511804403
1776511871873
1776511897146
1776511919193
1776512004603
1776512024985

1776512046669
1776512054687

1776512079390

1776512140420
1776512146357

1776512184419
1776512199518
1776512210383

1776512341917

Evet her cm fark ediyor.

"Hicbir sey fark etmeyecek"

Did not read

• +1
  • JFL
Reactions: piuafl, stacyworshipper, İNTİKAM VAKTİ and 5 others
Özgüvensizlik yardı
Kes sesini aminoglu neyin ozguveni

Ne salak adamlar bu siktigimin bir bok bilmeyen deluzyonel orospu evlatlari ya, subforumdan kimseye uzun zamandir kufur atmadim buna kufur attirdin ya onun icin de gotunu sikeyim

Siktir git forumdan hesabini da sil

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Orcairis

Ne salak adamlar bu siktigimin bir bok bilmeyen deluzyonel orospu evlatlari ya, subforumdan kimseye uzun zamandir kufur atmadim buna kufur attirdin ya onun icin de gotunu sikeyim

Kanka senin o hayatını sikeyim sen ne ezik bir orospu evladısın 99 tane ss atmışsın galerinde bunlarımı tutuyorsun bütün gününü burda geçire geçire beynin sulanmış git bi hava al 😂😂😂

• Ugh..
Reactions: NoxInfernum
Her kadın azda olsa gavat bence
Malesef bu bir çok türk erkeği içinde geçerli

• +1
Reactions: Serialsuicide and NoxInfernum
  • +1
Reactions: NoxInfernum and Topkra
He
He's trying to touch me fotoğrafında ki kızlar çocuğun arkadaşı, kendileri video paylaştılar olay hakkında seni ezik 5'3. Yüksek ihtimalle diğer fotoğraflarında hikayeleri farklıdır. Tall chadleri savunmayı bırak ve kendi karınca boyunla ilgilen nigger muhtemelen cüce tc foidlerinden daha kısasın kurdroach. Ayrıca ben 6'1 im yani yeterince yeterli yeterli yeterli. 6'3 olmama gerek yok

Last edited:
  • Ugh..
He

He's trying to touch me fotoğrafında ki kızlar çocuğun arkadaşı, kendileri video paylaştılar olay hakkında seni ezik 5'3. Yüksek ihtimalle diğer fotoğraflarında hikayeleri farklıdır. Tall chadleri savunmayı bırak ve kendi karınca boyunla ilgilen nigger muhtemelen cüce tc foidlerinden daha kısasın kurdroach. Ayrıca ben 6'1 im yani yeterince yeterli yeterli yeterli. 6'3 olmama gerek yok
1- Boyum 185
2- CL'im
3- Siktir git
4- Cahilsin
5- Fazlasi her zaman iyidir

Hesabini sil

• JFL
Reactions: jsbera and Serialsuicide
1- Boyum 185
2- CL'im
3- Siktir git
4- Cahilsin
5- Fazlasi her zaman iyidir

Hesabini sil
Amerikalı baddylerle sikiştin mi salak ha salak ha. Ha mal sen sikişemiceksin ki ben sikişicem farkımız o olucak kazanıcam mal aptak seni salak

grey için tüy dokmen yardı amg

• +1
Amerikalı baddylerle sikiştin mi salak ha salak ha. Ha mal sen sikişemiceksin ki ben sikişicem farkımız o olucak kazanıcam mal aptak seni salak
Aminoglu ikinci body'im amerikali bi hmtb'ydi ne konusuyon mal mal:lul:

Aminoglu ikinci body'im amerikali bi hmtb'ydi ne konusuyon mal mal:lul:
Sen tırrık karısı sik sonra yat kalk dua et amk salağı Amerikalıymış. Hello dediği için boklu kükürt tırrık karısını Amerikalı sanmışsındır

• Ugh..