tc kızlarından tiksiniyorum.

gariban0992

gariban0992

Iron
amına koyim bu kadar brutual bi hayat olamaz şu posta bakın aldığı like sayısına bakın harbi kafayı yiyeceğim hangi ülkede bu kadar boya takıyorlar ulan çok merak ediyorum boy uzun olunca eve otomatik para mı geliyor otomatik huzur mutluluk mu yükleniyor ne oluyor aq

Attachments

• IMG_1177.jpeg
    IMG_1177.jpeg
    448.5 KB · Views: 0
  • So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Dathomirian Zabrak and IlI
Tiktok ragebaitini yiyince

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 155332, drakenryuguji, ER enjoyer and 6 others
  • JFL
  • +1
Reactions: maarda, leatherface112, yadih and 6 others
1. tc kizlari demek dogru degil.
2. tr ortalamasi 176 max 174 gen y data kizlarda 10cm filan daha kisaydi
3. iliskilerde optimal denge 5-15 arasiydi sanirim daha uzun oldukca istatiksik olarak sorunlar yasaniyordu ( kaynak filan hatirlamiyorum )
4. herkesin bir zayif noktasi vardir kimisi 190 sever kimisi sarisin, Turkiye CUMHURIYETINDE yasayan tum kizlari buna gore siniflandirmak sacma.
5. az once 5cm boy fakri max olan ltn ve htb gordum ltn belli parasi yok eleman kasila kasila dalyarak yuruyo ntde degil gibi, htb baya asikti belliydi, yani incel mentalitesinden cikmak lazim SADECE KENDINE ZARAR VERIRSIN DOSTUM
6. iyi forumlar. :feelsmage::feelsmage:

• +1
Reactions: drakenryuguji, Neokrinshaaa and Kayra139
5. az once 5cm boy fakri max olan ltn ve htb gordum ltn belli parasi yok eleman kasila kasila dalyarak yuruyo ntde degil gibi, htb baya asikti belliydi, yani incel mentalitesinden cikmak lazim SADECE KENDINE ZARAR VERIRSIN DOSTUM
lifefuel için teşekkür ederiz

• +1
Reactions: cmstormhox and drakenryuguji
rica ederim :feelsmage:

• +1
Reactions: Kayra139 and drakenryuguji
amına koyim bu kadar brutual bi hayat olamaz şu posta bakın aldığı like sayısına bakın harbi kafayı yiyeceğim hangi ülkede bu kadar boya takıyorlar ulan çok merak ediyorum boy uzun olunca eve otomatik para mı geliyor otomatik huzur mutluluk mu yükleniyor ne oluyor aq
Başlığı değiş tc vatandaşları yap biz de seni kâle alalım

naber gariban

Users who are viewing this thread

Back