jauscope
lil peep fanboy
tecavüz diye bir şey yok eğer çirkin değilseniz

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ilk kez düzgün bi şey demişsin helal la piçSeni empatiye çağırıyorum evlat,
Anan pazara 2 kilo salatalık almaya çıktığında,
Chico gibi bir tecavüzcü tarafından tecavüze uğrasa,
Ananın rızası olduğunu mu savunacaksın?
Bu muhabbetler siyah - beyaz gibi yüzeysel olarak yorumlanamaz.
Bu adam hak ehli , seni tenzih ediyorum.Seni empatiye çağırıyorum evlat,
aynı şey değil ki amk burda ki kadın kendi isteğiyle tecavüz ü kabul ediyorSeni empatiye çağırıyorum evlat,
2 kişi arasındaki sohbetten,aynı şey değil ki amk burda ki kadın kendi isteğiyle tecavüz ü kabul ediyor
hayır değil tecavüz diye bir şey var ama çoğu kadın eğer karşı taraf yakışıklıysa umursamaz hatta umursamamak doğru bir tabir değil direkt tecavüz olarak değerlendirmez2 kişi arasındaki sohbetten,
Tecavüz diye bir şeyin olmadığına kanaat getirmiş.
Sağlıklı bir şey mi bu kardeşim?
Karşı taraf umursamaz mı?hayır değil tecavüz diye bir şey var ama çoğu kadın eğer karşı taraf yakışıklıysa umursamaz hatta umursamamak doğru bir tabir değil direkt tecavüz olarak değerlendirmez
öncelikle incel değilim. internette sadece 2 dk gezinerek bulduğum bir paylaşım bu tarz paylaşımlar çok gördümKarşı taraf umursamaz mı?
Oğlum iyi misin sen? Tamam incellik bir yere kadar okey de bu salak düşüncelere nasıl giriyorsunuz aq
Öylesin veya değilsin ama sağlıklı bir insanın düşüneceği şeyler değil bunlar.öncelikle incel değilim. internette sadece 2 dk gezinerek bulduğum bir paylaşım bu tarz paylaşımlar çok gördüm
bazılarıda hakediyor amaÖylesin veya değilsin ama sağlıklı bir insanın düşüneceği şeyler değil bunlar.
Tecavüz tecavüzdür, internette 2-3 ilgi kaşarının yazdıklarına bakıp manipüle edilmeyin.
ben zaten tecavüzü normalleştirmek veya savunmak gibi bi amacım yok sadece 2-3 ilgi kaşarı ile sınırlı olduğunu düşünmüyorum amaÖylesin veya değilsin ama sağlıklı bir insanın düşüneceği şeyler değil bunlar.
Tecavüz tecavüzdür, internette 2-3 ilgi kaşarının yazdıklarına bakıp manipüle edilmeyin.
kanki ztn şakasına attım yaXDDDD olm karşı taraf tecavüz edilmek istiyorsa o tecavüz değildir malmısınız siz tecavüzün sözlük tanımına bakın
meeks tecavüzden yargılanmadıjeremy meeks tecavüzden yargılanırkende kızlar twitterdan nası tecavüz etsin çok yakışıklı olduğu için kimse tecavüz olarak değerlendirmez diye yazıyodu kızlar
tırrıkiyedede aynısı oldu galiba bi kekoya kezbanlar mektup mu atıyomuş dosysl medyadan çıplak foto mu atıyomuş neydi amk unuttum neysemeeks tecavüzden yargılanmadı
izinsiz silah bulundurmaktan girdi içeri
ama adama mektupla nude atıyolarmış amk
ümitcan uygun, instasını hacklemişlerdi dmlerden nude atıyomuş karılartırrıkiyedede aynısı oldu galiba bi kekoya kezbanlar mektup mu atıyomuş dosysl medyadan çıplak foto mu atıyomuş neydi amk unuttum neyse
yav sahte haber yayılıyor işte twitterda ona yazıyolarmeeks tecavüzden yargılanmadı
izinsiz silah bulundurmaktan girdi içeri
ama adama mektupla nude atıyolarmış amk