itsoverandthatsokey
Bronze
şunu yaşamadan ölmemem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Amin evladı geçen ex diyordunYaşamadım intihar edicem
Derdinizi sikimşunu yaşamadan ölmemem lazım
Şaka yapıyodum akAmin evladı geçen ex diyordun
Yasadin demek ki
Bu cok onemli bisey nglDerdinizi sikim
kac yasindasin kkBu cok onemli bisey ngl
Ltn manletsen unutcan o isiBu cok onemli bisey ngl
ngl niye tırnak içindeLtn manletsen unutcan o isi
18 yas altiysan zaten hardmaxxta atamican
Sadece mental ve testonu sikip diger statusmaxx nt piclere cuckoldlican
It never began if u were a ltn manlet “ngl”
its your job to figure outngl niye tırnak içinde
knk dediklerimi açıkladın sağolLtn manletsen unutcan o isi
18 yas altiysan zaten hardmaxxta atamican
Sadece mental ve testonu sikip diger statusmaxx nt piclere cuckoldlican
It never began if u were a ltn manlet “ngl”
nd değilim fakat çok konuşkan değilimkac yasindasin kk
nd isen bi yarrak yasayamayacaksin heveslenme de
Genetik potansiyelinin zirvesi cevrendeki insanlarin guncel formundan asiri geride ve ltn de bottlenecklemiyorsa forumda doomfuel a bahanen yokknk dediklerimi açıkladın sağol![]()
kankka doomfuel nerede yaptım sadece bunu yaşamanın önemli ve istediğimi söyledimnGenetik potansiyelinin zirvesi cevrendeki insanlarin guncel formundan asiri geride ve ltn de shortcaplemiyorsa forumda doomfuel a bahanen yok
kanka bende 1.70 neurodivergent ltn yim & o zamanlar 1.60-1.65tim aq Bu zamana kadar bana açılan sevgili olmak isteyen 4 kız olduLtn manletsen unutcan o isi
siktir et nt olmaya calissan yeterlikankka doomfuel nerede yaptım sadece bunu yaşamanın önemli ve istediğimi söyledimn
Statusmaxx high t sindir still no surprisekanka bende 1.70 ltn yim & o zamanlar 1.60-1.65tim aq Bu zamana kadar bana açılan sevgili olmak isteyen 4 kız oldu
2 tanesi MTB 2 tanesi LTB ydi
ne high T'si aq yüzüm kemiksiz 17 yaşında 14 duruyorum statusmax te yok aşırı normie dimStatusmaxx high t sindir still no surprise
adamlar buyuk ihtimal hmtn falan realde doomfuel atiliyor
eee neyini beğendiler de açıldılar amkne high T'si aq yüzüm kemiksiz 17 yaşında 14 duruyorum statusmax te yok aşırı normie dim
blackpill sandığın kadar gerçek değil, 1.65 ltn neurodivergent boneless tim diyom sana aq
Top 10 shit that never happenedne high T'si aq yüzüm kemiksiz 17 yaşında 14 duruyorum statusmax te yok aşırı normie dim
blackpill sandığın kadar gerçek değil, 1.65 ltn neurodivergent boneless tim diyom sana aq
kızlardan birinin kindnessmaxxing ile baglemiştim kalem kutusu düşmüştü yere düşenlerin hepsini geri toplayıp vermiştim sonra her tenefüs voleybol oynamaya çağırmaya başlamıştı![]()
Normal kendimdim aq denemiyordum bile ama gerçekten bunlar yaşandı aqeee neyini beğendiler de açıldılar amk
gymcel degilsen
cutecel prettyboy falan mıydın
saçma ngl
İnanmazsan inanma aq rotlamaya devam et kurdish olanın biri mid mtb'ydi glütleri büyüktü kızların 1 tanesi hariç hepsi bana heightmog atıyorduTop 10 shit that never happened
Kral senin ratingde hata var ozaman kizlar ucube sivilceli ltb animeci biseydir amk bu hoeinflation da 2 tane mtn baglemen imkansiz bu statlarla
Forumdaki en antirot adam ya benimdir ya maardadir amkİnanmazsan inanma aq rotlamaya devam et kurdish olanın biri mid mtb'ydi glütleri büyüktü kızların 1 tanesi hariç hepsi bana heightmog atıyorduinanmamak sana kalmış ben teenage love yaşadım yani aq
@stasniw'e ratingimi sorabilirsin dediklerimi onaylar derdim ama delete atmis dljkqwjkdlqwForumdaki en antirot adam ya benimdir ya maardadir amk
Still %90 ratinginde objektif olamadigini dusunuyorum
olm trde bp geçerli degl zaten@stasniw'e ratingimi sorabilirsin dediklerimi onaylar derdim ama delete atmis dljkqwjkdlqw
neyse ben buraya bunları insanlar okuyup ta sana kanmasınlar diye yazdım aq
@maarda ya gore dedigin copetu sanirsam aciklamaya usenmisti yada aciklamisti tam hatirlamiyorum bu threadin aynisini acilmisti onda oyle dedi ,@swaggy kardesimiz acmisti o threadi sanirsam bideşunu yaşamadan ölmemem lazım
@maarda ya gore dedigin copetu sanirsam aciklamaya usenmisti yada aciklamisti tam hatirlamiyorum bu threadin aynisini acilmisti onda oyle dedi ,@swaggy kardesimiz acmisti o threadi sanirsam bide
kanka yaşını söyle de ona göre over mı değil mi yanıt verelimşunu yaşamadan ölmemem lazım
19 yaşıbdaysan overşunu yaşamadan ölmemem lazım
dizilerdeki gibi değil hiç bi şeyBu cok onemli bisey ngl
datho kaç yaşında haberiniz varmıAmin evladı geçen ex diyordun
Yasadin demek ki