tek basima napabilirm

atess

atess

6'3
olm artik arkadaslarimi fln disari cagirmak istemiyom kendi basıma dısarı cıkıp napabilirim avmye fln gitsem cekiniyom biraz tek napxam orda garip durur bu tarz aktivite fln soyleyin arkadas gerektirmeyen

• +1
Reactions: Thrill, ascndndfrgt, Naughty America and 1 other person
şehirinde sahil varsa git otur sahile kafa dinle

• +1
Reactions: Thrill, atess, ascndndfrgt and 2 others
olm artik arkadaslarimi fln disari cagirmak istemiyom kendi basıma dısarı cıkıp napabilirim avmye fln gitsem cekiniyom biraz tek napxam orda garip durur bu tarz aktivite fln soyleyin arkadas gerektirmeyen
calishenics parki vesayre varsa oraya git barfiks cek zaten ordaki kisilerle hemen arkadas oluyorsun gecen gittim 15 kişi toplandi bi anda etkinlik yaptik falan

• +1
Reactions: Thrill, atess and nikolata
yürüyüş felan yap çok gitmediğin taraflara doğru. hem etrafı keşfetmiş olursun hemde tek kişilik güzel bir aktivite. aslında avmde takılman felan dışardanda garip durmaz, millet sana bakıp "tek başına napıyo la bu" demez. ama ne kadar eğlenceli olacağı tartışılır

• +1
Reactions: Thrill, atess and Demirs
Akşam sahile git probis ye soğuk çay iç ben öyle yapıyorum

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, atess, murad.89 and 4 others
avm ye tek gitmenin nesi garip anlamadım illa yanında biri mi olmak zorunda şimdi de lisede dersin ortasında 4 5 kişi aynı anda tuvalete giden kızlardan mı oldun amk

git gez tek başına istediğin yeri aq zaten istediğinde bu değilmi? ne takılıyon olm bu kadar rahatına bak

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: Thrill, atess, coax96 and 2 others
abe siz neyden çekiniyorsunuz harbiden anlamıyorum ha hiçbir şeyi yarragınıza takmamayı ögrenmeniz gerekiyor

• +1
Reactions: Thrill, atess, BladerFlame and 1 other person
avm ye tek gitmenin nesi garip anlamadım illa yanında biri mi olmak zorunda şimdi de lisede dersin ortasında 4 5 kişi aynı anda tuvalete giden kızlardan mı oldun amk

git gez tek başına istediğin yeri aq zaten istediğinde bu değilmi? ne takılıyon olm bu kadar rahatına bak
kanka arkadasla falan gidip millete bulasıyon mesela bunu nasıl tek yapıyım tek basımayken kızlardan ig isteyemem mesela gotum yemez

• +1
Reactions: Thrill
Yarram var kocaman onu yiyebilirsin

• JFL
  • +1
Reactions: Iranidnordid, Deleted member 210232, yigittsaint and 1 other person
İntihar et

• JFL
  • +1
Reactions: bokyiyici, atess, sikeratarhapisyatar and 2 others
  • +1
Reactions: atess and iwishiwastaller
ates sikeyim senin kafanı amk 190 adamsın kumralsın elin yüzün düzgün ama beyin yok amk subforumu iqpill kanıtı muraddan sonra sen geliyon

• +1
Reactions: atess
ates sikeyim senin kafanı amk 190 adamsın kumralsın elin yüzün düzgün ama beyin yok amk subforumu iqpill kanıtı muraddan sonra sen geliyon
knk oyle sayınca guzelde oyle olmuoki yada harbi ozurluyum