D
Deleted member 42111
Falcon
Geçen haftalarda hep 2 3 kari yiyordum simdi tek kaldık elinde sonunda tek kalcaksınız…(arkadaşlarım var tek takılmak istedim)
![6CB7B335 5442 41CE 8994 79CA5A37E260 6CB7B335 5442 41CE 8994 79CA5A37E260](https://i.looksmax.org/attachments/2024/08/4311431_6CB7B335-5442-41CE-8994-79CA5A37E260.jpeg)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
OzurdilerimBir postta hem karı hem arkadaş bragi yapmayı nasıl basardin görgüsüz bokten mega terörist tirrik
Acıcam kank kız nasıl tavlanır ve nerelere gidilmelidir kız düşürmek için vsGalıba sosyal iliskileri oluyor arkadasın emın olamadım mega thread bekliyoruz
Geçen haftalarda hep 2 3 kari yiyordum simdi tek kaldık elinde sonunda tek kalcaksınız…(arkadaşlarım var tek takılmak istedim)
View attachment 3097953
sen tek kalsan nolur zengin babana spawnlanıyon zatenGeçen haftalarda hep 2 3 kari yiyordum simdi tek kaldık elinde sonunda tek kalcaksınız…(arkadaşlarım var tek takılmak istedim)
View attachment 3097953
Knka rich degilim aq face ve giyiniş tarzı önemli ben (old money) takılıyorumsen tek kalsan nolur zengin babana spawnlanıyon zaten
starbucks iciyon daaha ne aqKnka rich degilim aq face ve giyiniş tarzı önemli ben (old money) takılıyorum
önemli bir dipnot herhaldearkadaşlarım var tek takılmak istedim
Starbucks degil gloria jeans olm starbucks icen zenginmi oluyor onlar köylü amk varoşlar gidiyor oraya bide karı tavlıcam diye dusunen 30 lu yaslarındaki tipler pcle gidiyorlar aq ŞWĞQĞDÇstarbucks iciyon daaha ne aq
Arkadaşın yokmu amk dicekler diye o yuzden öyle yazdımönemli bir dipnot herhalde
Face revealAcıcam kank kız nasıl tavlanır ve nerelere gidilmelidir kız düşürmek için vs
ben o kahvenin parasıyla 10 gun geciniyorumStarbucks degil gloria jeans olm starbucks icen zenginmi oluyor onlar köylü amk varoşlar gidiyor oraya bide karı tavlıcam diye dusunen 30 lu yaslarındaki tipler pcle gidiyorlar aq ŞWĞQĞDÇ
Kanka 120 tl ile 10 gun nası geciniyorsun awben o kahvenin parasıyla 10 gun geciniyorum
aşşşırı önemli bu arada amk bütün parayı giyinişime basıyom bu aragiyiniş tarzı önemli
yemek su amk siz fakirligi ne sanıyonuzKanka 120 tl ile 10 gun nası geciniyorsun aw
Kac kere atim daha broFace reveal
Old money giyin eğer mtn-htn tipin yoksa güneş gözlüğü tak çıkarma.aşşşırı önemli bu arada amk bütün parayı giyinişime basıyom bu ara
kanka git çalış o zaman aqyemek su amk siz fakirligi ne sanıyonuz
ltnler motormu alıyorOld money giyin eğer mtn-htn tipin yoksa güneş gözlüğü tak çıkarma.
Ltnler motor alsın anca öyle varoş karıları düşürürltnler motormu alıyor
kaskla yuzunu fln kapatıyon kaskla sikisiyonuz ne guzlLtnler motor alsın anca öyle varoş karıları düşürür
Boş iş karı için motormu alınır awkaskla yuzunu fln kapatıyon kaskla sikisiyonuz ne guzl
At banaKac kere atim daha bro
Onceki threadlere bakAt bana
Ugrastirma at iste aq bu kadar zor olmamalıOnceki threadlere bak
Zor kanka bakUgrastirma at iste aq bu kadar zor olmamalı
Benim fabrikanın tuvalet bu, molalarda burda sigara tiktok yapıp yarım saat oturuyodumZor kanka bak
View attachment 3098085
Kanka avmdeydim amk ŞAĞAÇXBenim fabrikanın tuvalet bu, molalarda burda sigara tiktok yapıp yarım saat oturuyodum
Kanka acıcam thread anlatcamkanka suan sevgilim var ne yapmam lazım. kızla gezip yiyiscez mi sadecene konuscam bide. bok gibi yurutuyorum bi nt olamadım gitti
sabırsızlıkla bekliyorumKanka acıcam thread anlatcam
Ugrastirma at iste aq bu kadar zor olmamalı
Olm ifşalama la buraya ilk girdigim zamanlar attıgım malca seyler ÇAŞQÇG![]()
Rate me 🤔
looksmax.org
![]()
Rate mee 😒
looksmax.org
![]()
Rate me
looksmax.org
![]()
Rate prettyboy hand
looksmax.org
High ltn zero appeal![]()
Rate me 🤔
looksmax.org
![]()
Rate mee 😒
looksmax.org
![]()
Rate me
looksmax.org
![]()
Rate prettyboy hand
looksmax.org
lmaoAcıcam kank kız nasıl tavlanır ve nerelere gidilmelidir kız düşürmek için vs
Siktir aq ne ltn diyor ;SHigh ltn zero appeal
Taşırsa bir Boy ve maddi durum taşır smvyi onların da olduğunu sanmıyorum
lmao
Aynen öyle hepimiz o tabuta giricez kimse de bizi umursamixak hayatına devam edicekGeçen haftalarda hep 2 3 kari yiyordum simdi tek kaldık elinde sonunda tek kalcaksınız…(arkadaşlarım var tek takılmak istedim)
View attachment 3097953
At dostum face vs atalim ?High ltn zero appeal
Taşırsa bir Boy ve maddi durum taşır smvyi onların da olduğunu sanmıyorum
lmao
Ölmeden önce bi ailem olsun istiyorumAynen öyle hepimiz o tabuta giricez kimse de bizi umursamixak hayatına devam edicek
Bende ,kendime büyük bi arazi almak sarışın güzel hatunumla oraya bi kütüphane bi ev yaptırmak istiyorum 1tane kız bitanede erkek çocuğum olsunÖlmeden önce bi ailem olsun istiyorum
Baya clown world vitiligo never seen be that beatiful diye binalara asılan reklamda boxerle yağlanmış vücutlu fotoğrafım olsa ışıklı misikli zengin olur socialdencgunde 10000 tane karıdan ne kadar iyi kalpli olduğuma dair mesaj alırdım neyse failed society sanayi copeleyip düşük sınıf varoşlarla bisiler yaşamaya devam we all die some day. And ceset çürüyüp akreplere yem olacak.Aynen öyle hepimiz o tabuta giricez kimse de bizi umursamixak hayatına devam edicek
Neden bu forumda doğruları söylediğim herkes çıldırıyor. Ayrıca bir ben değil diğer threadlerdeki adamlar da aynısını yazmış. He birde ben sana high ltn dedim yineAt dostum face vs atalim ?
Rate pretty boy hand eli benden beyaz orosbucocunun ama vücudun benimkinden koyu o nasıl oluyoGeçen haftalarda hep 2 3 kari yiyordum simdi tek kaldık elinde sonunda tek kalcaksınız…(arkadaşlarım var tek takılmak istedim)
View attachment 3097953
high ltn - mtn zatenNeden bu forumda doğruları söylediğim herkes çıldırıyor. Ayrıca bir ben değil diğer threadlerdeki adamlar da aynısını yazmış. He birde ben sana high ltn dedim yine
@toprak @maarda @mesocephalicmogger @ihopeascend
Sonra da ben egolu oluyorum.
ışıklandırmaRate pretty boy hand eli benden beyaz orosbucocunun ama vücudun benimkinden koyu o nasıl oluyo
Aynısı valla kankaBende ,kendime büyük bi arazi almak sarışın güzel hatunumla oraya bi kütüphane bi ev yaptırmak istiyorum 1tane kız bitanede erkek çocuğum olsun
O zaman neden bana yükselip fortnite 1v1 gibi face vs atalim diyorsun aq :d?high ltn - mtn zaten
Kanka tamam bende gel vs diyorum aq birşey demedimNeden bu forumda doğruları söylediğim herkes çıldırıyor. Ayrıca bir ben değil diğer threadlerdeki adamlar da aynısını yazmış. He birde ben sana high ltn dedim yine
@toprak @maarda @mesocephalicmogger @ihopeascend
Sonra da ben egolu oluyorum.
Vücut süt beyazı pale skin Eller kol üstü niye shitskin amk yüzüm de pembemsi bi beyazhigh ltn - mtn zaten