D
Deleted member 87468
greycel
Sana arkadaşlar gerekli cevabı verir canımKanka tamam bende gel vs diyorum aq birşey demedim![]()
İyi forumlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sana arkadaşlar gerekli cevabı verir canımKanka tamam bende gel vs diyorum aq birşey demedim![]()
Kanka buğday tenliyimVücut süt beyazı pale skin Eller kol üstü niye shitskin amk yüzüm de pembemsi bi beyaz
Tamam çiko abiSana arkadaşlar gerekli cevabı verir canım
İyi forumlar![]()
Vücudun ve elin buğday zaten benim vücut beyaz yüz pembe el ve kol shitskinKanka buğday tenliyim
O nası oluyor amk ÖAŞQĞDVücudun ve elin buğday zaten benim vücut beyaz yüz pembe el ve kol shitskin
güneşe cıkmaVücudun ve elin buğday zaten benim vücut beyaz yüz pembe el ve kol shitskin
Güneş baba ama bı sikler yiyerek orijinal renge dondurebilirimO nası oluyor amk ÖAŞQĞD
Bak dediğim gibi yine yanlış anlama, ben hakaret etmedim sadece dürüstçe rateledim.Tamam çiko abi
Kanka guneş kremi sür dışarı cıkarken aq 1000 faktörGüneş baba ama bı sikler yiyerek orijinal renge dondurebilirim
Dostum birşey demedim egoda yapmıyorum cogu kisiyi mogluyorum o yuzden laf yapcak kisi vs gelsin diyorumBak dediğim gibi yine yanlış anlama, ben hakaret etmedim sadece dürüstçe rateledim.
Bizim birbirimize dediklerimizi sana desek hayatına son vereceksin herhalde aq
@mesocephalicmogger
bonekingle atarmısınDostum birşey demedim egoda yapmıyorum cogu kisiyi mogluyorum o yuzden laf yapcak kisi vs gelsin diyorum![]()
egoda yapmıyorum cogu kisiyi mogluyorum o yuzden laf yapcak kisi vs gelsin diyorum![]()
Boneking mogluyor btwbonekingle atarmısın
Bizim konuşmalar:Bak dediğim gibi yine yanlış anlama, ben hakaret etmedim sadece dürüstçe rateledim.
Bizim birbirimize dediklerimizi sana desek hayatına son vereceksin herhalde aq
@mesocephalicmogger
Kim olursa farketmez knkbonekingle atarmısın
boneking cl btwBoneking mogluyor btw
Cocuk seni gandy cennetine kadar mogluyor gaslight atmiyorum atar rezil olursun şimdiAt dostum face vs atalim ?
Kanka sadece 2 fotom var amk aç thread tum fotolari atalim ?Cocuk seni gandy cennetine kadar mogluyor gaslight atmiyorum atar rezil olursun şimdi
Dostum modellik yapıyorum ama sen bilirsinCocuk seni gandy cennetine kadar mogluyor gaslight atmiyorum atar rezil olursun şimdi
Dediginin doğru olduğunu varsayalım modellik yapmak için yakışıklı olmak gerekmiyor poz vermeyi yürümeyi bilsen bile olabilirsin 75 boyunla kimse seni piste sokmaz orayı geç yüz modelliği olarak da foto cekmeyi bilmiyorum demistin bu da otomatik poz vermeyi de bilmiyorum demek bu yüz bu hareketler bu boy ile hicbir ajans almaz seni ok?Dostum modellik yapıyorum ama sen bilirsin
dostum fotomodellik yapıyorum zaten piste boy yetmiyor kendim foto çekemiyorumDediginin doğru olduğunu varsayalım modellik yapmak için yakışıklı olmak gerekmiyor poz vermeyi yürümeyi bilsen bile olabilirsin 75 boyunla kimse seni piste sokmaz orayı geç yüz modelliği olarak da foto cekmeyi bilmiyorum demistin bu da otomatik poz vermeyi de bilmiyorum demek bu yüz bu hareketler bu boy ile hicbir ajans almaz seni ok?
At bakalim bazi fotograflarini ya da yüksek iqnu kullanıp rate threadlarinda o fotograflarini atabilirdindostum fotomodellik yapıyorum zaten piste boy yetmiyor kendim foto çekemiyorum