Telefon önerin

recai iskender

recai iskender

6’8 shitskin
Telefon amı götü dağıttı bunu bile sesli klavyeyle yazıyorum telefon almam lazım acil telefon önerin cevap veremeyeceğim çünkü ekran bozuk amına koyayım yarım saattir
Bir yerlere tıklamaya çalışıyorum tost me bro bro ananı sikeyim

• JFL
Reactions: maarda
Kürtçe bütçe 20.000 Civarı kamerası çok kötü olmasın iyi olmasına gerek yok şarjı yavaş bitsin öne öneri öneriniz ananı sikeyim öneriniz var mı

• JFL
Reactions: maarda
İkinci el alacağım

Telefon amı götü dağıttı bunu bile sesli klavyeyle yazıyorum telefon almam lazım acil telefon önerin cevap veremeyeceğim çünkü ekran bozuk amına koyayım yarım saattir
orospu cocugu gene kudurmus telefonu kirikken annesini gotten sikek:lul:

• JFL
Reactions: Zodiac
orospu cocugu gene kudurmus telefonu kirikken annesini gotten sikek:lul:
Ya orospu çocuğu telefon diyorum Öner Öner diyorum senin yaptığına bak

• JFL
Reactions: ER enjoyer, Ashoimex, maarda and 1 other person
  • JFL
annen sikilirken seni aramayaz orospuyu elimden alamazsin:ROFLMAO:
Ya test mi bro senin ananı doğuranı sikeyim tamam mı adam gibi bir şey soruyorum amına koyayım

Ya test mi bro senin ananı doğuranı sikeyim tamam mı adam gibi bir şey soruyorum amına koyayım
test mi bro tamam ananin amini test ettigim gibi senide bikac ibneye test ettirtirim

Samsung Galaxy Folder 2

Attachments

• 1743001988189.png
    1743001988189.png
    401.6 KB · Views: 0
yenilenmiş telefon al bence ikinci el almaktansa butcene uyan en pahali iphoneyi al felsefe yapmayak şimdi fakirin eline para geçmiş iphone almiş diye easycepe falan bakabilirsin veya teknoloji magazalarida artik satiyo 6-12 ay garantili

• +1
iphone 13

• +1
Reactions: Zodiac and Deleted member 100697
Galaxy s23 fe

14

istanbul ici 2. el xiaomi note 13 satarım 0 shaka

• JFL
Reactions: recai iskender
nothing phone 3

Users who are viewing this thread

Back