TELEFONDAN VE KAMERALARDAN ANLAYAN BAKSIN

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Iron
2 SEÇENEĞİM VAR
YA KAMERASI İYİ OLAN BİR TELEFON ALIP HEM GÜNDELİK İŞLERİM İÇİN HEMDE VİDEOLAR İÇİN KULLANACAĞIM
YA DA UCUZ BİR TELEFON ALIP KALİTELİ BİR KAMERA ALACAĞIM

NOT:TELEFONUN ALO DEMESİ WHATSAP VE İGYİ AÇMASI BENİM İÇİN YETERLİ BÜTÇE 40K MAX 50KYA KADAR ÇIKABİLİRİM
TELEFON VE KAMERA ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Last edited:
kesinlikle iphone 15 tercih et hem kamera hem de gündelik isler icin ayrıca bataryası 1.5 gun gidiyor seni en az 4-5 sene goturur

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Auchelius
50ye s23u al

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
kesinlikle iphone 15 tercih et hem kamera hem de gündelik isler icin ayrıca bataryası 1.5 gun gidiyor seni en az 4-5 sene goturur
İphone 12 %78 tam kapasite 3 saat gidiyo şakasız its over

2 SEÇENEĞİM VAR
YA KAMERASI İYİ OLAN BİR TELEFON ALIP HEM GÜNDELİK İŞLERİM İÇİN HEMDE VİDEOLAR İÇİN KULLANACAĞIM

NOT:TELEFONUN ALO DEMESİ WHATSAP VE İGYİ AÇMASI BENİM İÇİN YETERLİ BÜTÇE 40K MAX 50KYA KADAR ÇIKABİLİRİM
40kya S24+ al Telefon ticareti yapıyorum üstü çıkmaz brom

• +1
2 SEÇENEĞİM VAR

kaçak iphone 16 promax al yanınada iphone 8 al kapanınca 4 ay onun ile bağlayıp kullanıcaksın ve tamamdır
profesyonel çekim işleriyle ugraşıyorum ve böyle yaptım
kamera almakla bitmiyor olay lense para vereceksin color ayarı atmak icin uygulamalar satın alıcaksın güclü bi pc yoksa alman lazım işi daha profesyonel yapmak istiyosan sadece renk ayarı yapmak icin uretilmis monitorler var onlardan alman lazım uzar da uzar kısacası boyle kısık butce ile telefon al gec ama tr cihazı alma

• +1
kaçak iphone 16 promax al yanınada iphone 8 al kapanınca 4 ay onun ile bağlayıp kullanıcaksın ve tamamdır
kamera almakla bitmiyor olay lense para vereceksin color ayarı atmak icin uygulamalar satın alıcaksın güclü bi pc yoksa alman lazım işi daha profesyonel yapmak istiyosan sadece renk ayarı yapmak icin uretilmis monitorler var onlardan alman lazım uzar da uzar kısacası boyle kısık butce ile telefon al gec ama tr cihazı alma
Kacak nerden aliyoz

şu bağlama işi nedir nasıl oluyor reis anlatabilirmisin acaba

Kacak nerden aliyoz
bulundugun ilde telefoncuların yanyana oldugu bi carsı vardır git konus hepsiyle zaten ilk girisinde anlasırsın
telefonun usa satıs fiyatının uzerine 5k koy oyle dusun o 5 de adamın getirme ucreti komisyon

Last edited:
  • +1
şu bağlama işi nedir nasıl oluyor reis anlatabilirmisin acaba
kanka 4 ay ilk sim 4 ay ikinci sim sonra kapanıyor 4 ay o suredede iphone 8 ile aynı apple hesabına giris yapıcan sim kartını taktımmı ikisinede geliyor zaten arama otomatik olarak iphone 8 i sessize alıcan diger telefonun calıcak zaten wifi ile kullanabiliyorsun ekstra dısarda kullanmak istersen hucresel veri paylasıcaksın diger telefona oldu bitti ha diyosan dısarda mesaj gelir gormem falan whatsapp ini iphone 8 e kur insta falan gibi digerlerini 16 ya kurarsın

• +1
Reactions: DarkSoulHKF
kanka 4 ay ilk sim 4 ay ikinci sim sonra kapanıyor 4 ay o suredede iphone 8 ile aynı apple hesabına giris yapıcan sim kartını taktımmı ikisinede geliyor zaten arama otomatik olarak iphone 8 i sessize alıcan diger telefonun calıcak zaten wifi ile kullanabiliyorsun ekstra dısarda kullanmak istersen hucresel veri paylasıcaksın diger telefona oldu bitti ha diyosan dısarda mesaj gelir gormem falan whatsapp ini iphone 8 e kur insta falan gibi digerlerini 16 ya kurarsın
Her yıl bu 4 aylık süre yeniden geliyormu peki bide sürekli ip8 sarj etmek ve yanında taşımakmı gerekiyor

bu piçi şikayet edin aminakoyim

• JFL
Reactions: ahwmeat
Her yıl bu 4 aylık süre yeniden geliyormu peki bide sürekli ip8 sarj etmek ve yanında taşımakmı gerekiyor
şimdi sen nisan ayı ve ilerisinde alırsan her yıl 8 ay verdiginden o yılı sorunsuz kapatmıs oluyosun seneyede bi 8 veridig icin 16 ay rahatsın sonrada dedigimi yapıcaksın her sene 4 ay iphone 8 sarjı cok hızlı bitmiyor zaten sen sadece int acıcaksın sms alıcaksın veya wp kullanıcaksın

• +1
Reactions: DarkSoulHKF
şimdi sen nisan ayı ve ilerisinde alırsan her yıl 8 ay verdiginden o yılı sorunsuz kapatmıs oluyosun seneyede bi 8 veridig icin 16 ay rahatsın sonrada dedigimi yapıcaksın her sene 4 ay iphone 8 sarjı cok hızlı bitmiyor zaten sen sadece int acıcaksın sms alıcaksın veya wp kullanıcaksın
Sağol reis cansın

• +1
Reactions: ahwmeat
SEN ÇEKİMLERİNİ BUNUNLA MI YAPIYORSUN KAMERA AYARLARINI SÖYLER MİSİN

SAĞOLASIN ÇOK GÜZEL BİLGİLER KAÇAK İPHONE 16 PROMAX NE KADAR
SOSYAL MEDYA İÇERİK ÜRETİCİLİĞİ YAPICAM O YÜZDEN VİDEOLARIN KALİTELİ OLMASINI İSTİYORUM
ÖNEREBİLECEĞİN BİR KAMERA VAR MI KULLANDIĞIN YA DA ÇEVRENDE KULLANAN FALAN
5 6 KYA BOKTAN BİR TELEFON ALIP YANINA SONY KAMERA ALMA DÜŞÜNCESİ VAR DJI OSMO POCKET 3 DE OLABİLİR
TELEFONU ESKİSİ BOZULDUĞU İÇİN ALICAM ÇEKİM İŞLERİYLE İLGİSİ YOK BU ARADA

Last edited:
İPHONE Yİ ÖNERMEZ MİSİN
S24 KAMERASI İPHONE KADAR İYİ Mİ
S24+ kamerası daha iyi iplardan o fiyat bandindaki knk kaçak ile uğraşma iPhone sıkıntı kaçak olarak Türkiye s24+ al düşünme bile

• +1
SAĞOLASIN ÇOK GÜZEL BİLGİLER KAÇAK İPHONE 16 PROMAX NE KADAR
SOSYAL MEDYA İÇERİK ÜRETİCİLİĞİ YAPICAM O YÜZDEN VİDEOLARIN KALİTELİ OLMASINI İSTİYORUM
ÖNEREBİLECEĞİN BİR KAMERA VAR MI KULLANDIĞIN YA DA ÇEVRENDE KULLANAN FALAN
5 6 KYA BOKTAN BİR TELEFON ALIP YANINA SONY KAMERA ALMA DÜŞÜNCESİ VAR DJI OSMO POCKET 3 DE OLABİLİR
TELEFONU ESKİSİ BOZULDUĞU İÇİN ALICAM ÇEKİM İŞLERİYLE İLGİSİ YOK BU ARADA
yerinde olsam ip 17 pmx beklerdim cunku kacaklarda parca degisimi mevzusu oluyor telefon yeni cıktııg zamanlarda olmaz ama
ben 50 ye aldim

• +1
17 pro max ( kamerasi updatelenecek - onun disinda 14 ustu ayni kamera sanirim )
dji osmo mobile serisi tripod / gimball

easy infloucner starter pack.

• +1
yerinde olsam ip 17 pmx beklerdim cunku kacaklarda parca degisimi mevzusu oluyor telefon yeni cıktııg zamanlarda olmaz ama
ben 50 ye aldim
Hangi modeli 50 ye aldın krai

SEN ÇEKİMLERİNİ BUNUNLA MI YAPIYORSUN KAMERA AYARLARINI SÖYLER MİSİN
iphone kameralarının lensleri asla samsung ya da başka bir telefonla karşılaştırılmaz 8 ya da 12 mp olması önemli değil iphone telefonları sony bazlı özel lensler kullanır ben video çekerken 4k 60 fps kullanıyorum onun dışında ekstra ayar yapmana gerek yok sanırım burda biri özel profesyonel ayarlardan bahsetmiş zaten

• +1

Users who are viewing this thread

Back