ascendantwill
A
Kızla konuşacam kizin benim tanıdığım direk 3 sevgilisi olmuş aq gelen geçen erkeklede konuşuyor bune amq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
9 da sevgili yapacaktık amk o zamanda obezdik böyle hayatın amina koyumhelal reis ping kaçtı
am amdır elini sikmekten iyiKızla konuşacam kizin benim tanıdığım direk 3 sevgilisi olmuş aq gelen geçen erkeklede konuşuyor bune amq
Amaç sikiş mi amina kodum biraz ciddi duygusal saf birseyler deneyimlemek istiyorum aqam amdır elini sikmekten iyi
am amdır elini sikmekten iyi
öyle bi şey yok artık subforumda herkes bunu istiyo ama anlamıyolar öyle bişi yokAmaç sikiş mi amina kodum biraz ciddi duygusal saf birseyler deneyimlemek istiyorum aq
Var ama nadiröyle bi şey yok artık subforumda herkes bunu istiyo ama anlamıyolar öyle bişi yok
character. ai da koca memeli yan komşunla duygussl bağ kurabilirsin am sikmek için var yarrakAmaç sikiş mi amina kodum biraz ciddi duygusal saf birseyler deneyimlemek istiyorum aq
Ya kanka kafan ne olmuş senin neyse zamanla beni anlarsın amaç sikmekse kari çok ben duygusal bisey istiyorumcharacter. ai da koca memeli yan komşunla duygussl bağ kurabilirsin am sikmek için var yarrak
kanka dalga geçiyom zaten ilgisizlikten ropelayacam yakinda şöyle seven biriyle long term ilişkin olcak ofYa kanka kafan ne olmuş senin neyse zamanla beni anlarsın amaç sikmekse kari çok ben duygusal bisey istiyorum
Umarım birader umarımkanka dalga geçiyom zaten ilgisizlikten ropelayacam yakinda şöyle seven biriyle long term ilişkin olcak of![]()
Aynen morukyani kötü olmuş moruk ne diyeyim
Yok sarmiyo hiçbiri zaman kaybıAmaç sikiş mi amina kodum biraz ciddi duygusal saf birseyler deneyimlemek istiyorum aq
Cevap verme lan orospu evladı az utanman olsun o kadar anana babana sövdüm sg bu posttabYok sarmiyo hiçbiri zaman kaybı
Jerking mogs Having sex with gırls
-Amivacular
PmCevap verme lan orospu evladı az utanman olsun o kadar anana babana sövdüm sg bu posttab
Kanka birinin ilk sevgilisi olmak buyuk nimet zor bisey 10 ay gecirmistik beraber benim malligim yuzunden herdey mahvolduKızla konuşacam kizin benim tanıdığım direk 3 sevgilisi olmuş aq gelen geçen erkeklede konuşuyor bune amq
Deneyimlemek isterdim biraderKanka birinin ilk sevgilisi olmak buyuk nimet zor bisey 10 ay gecirmistik beraber benim malligim yuzunden herdey mahvoldu
aralarından en iyisi sensen sorun yokKızla konuşacam kizin benim tanıdığım direk 3 sevgilisi olmuş aq gelen geçen erkeklede konuşuyor bune amq
Gibi gibiaralarından en iyisi sensen sorun yok
Aşk diye bişey yok mu yaniöyle bi şey yok artık subforumda herkes bunu istiyo ama anlamıyolar öyle bişi yok
Aşk diye bişey yok mu yani
Bu dünyada güzel olan ne var amk cidden bok gibi bisey keske gelmeseudimView attachment 4507237simdi fatihcim aşk dediğin aslında iki kişinin sikisme istediğir tamamen biyolojik yahu
sarışın kızlar listede 1. sıradaBu dünyada güzel olan ne var amk cidden bok gibi bisey keske gelmeseudim
Ben tek bir kisiyi seviyorum suansarışın kızlar listede 1. sırada
unutsana onu umarım yeni birinden bahsediyorsundurBen tek bir kisiyi seviyorum suan
zevkini sikiyim amk brainwashedsarışın kızlar listede 1. sırada
Seni anlıyorum bromBu dünyada güzel olan ne var amk cidden bok gibi bisey keske gelmeseudim
Dünyanın en takıntılı insanı olduğum için beyninden gitmiyor elimde değil keşke hafızam silinse de ilacı yok isteunutsana onu umarım yeni birinden bahsediyorsundur
Var yaşıyorum copiumöyle bi şey yok artık subforumda herkes bunu istiyo ama anlamıyolar öyle bişi yok
Drama island gwen elite pull
ne bekliyodunki kanka?Kızla konuşacam kizin benim tanıdığım direk 3 sevgilisi olmuş aq gelen geçen erkeklede konuşuyor bune amq
Manipüle falan geçte ilişkiye girmemiş kankaTemiz kız kalmamıs ne aq?
İliskiye girmemis, erkekler hakkında bir fikri olmayan kolayca manipüle edebilecegin bir kız arıyorsan gecti o muhabbet.
Yıl 2026 hala köylü babanızın aklıyla hareket ediyorsunuz.
geçen sen demiyo muydun doğudakiler temiz diye.Kızla konuşacam kizin benim tanıdığım direk 3 sevgilisi olmuş aq gelen geçen erkeklede konuşuyor bune amq
Sikmemislerde ilişkisi olmuşgeçen sen demiyo muydun doğudakiler temiz diye.
ben karadenizliyim ama olsun burdakkiler temiz.
mümkün değil böyle bisi en azından türkiye de %99 kızların genclik askı olmustur.Manipüle falan geçte ilişkiye girmemiş kanka
İşte keşke bizden gençken aşk yaşasaydık neyse ben 12 yim hala şansım var birazmümkün değil böyle bisi en azından türkiye de %99 kızların genclik askı olmustur.
hahaha insallahİşte keşke bizden gençken aşk yaşasaydık neyse ben 12 yim hala şansım var biraz
Eyw cano sanada nasip olur inşallahhahaha insallah![]()
gecti benden ama genclik aski gercekten cok onemli, iliskisi olan erkek genelde daha erken adam oluyorEyw cano sanada nasip olur inşallah
Şimdi diyelim kızı hallettik amk bide bunun kıza yemek ısmarlasa yok şunu yap bunu yapi var zaten sınav senesi üşeniyorum onada bayagecti benden ama genclik aski gercekten cok onemli, iliskisi olan erkek genelde daha erken adam oluyor
ondan bahsetmiyo,sadece tanıdıklardan 3 sevgilisi var diyo ve normal değil bu amkTemiz kız kalmamıs ne aq?
İliskiye girmemis, erkekler hakkında bir fikri olmayan kolayca manipüle edebilecegin bir kız arıyorsan gecti o muhabbet.
Yıl 2026 hala köylü babanızın aklıyla hareket ediyorsunuz.
Bu kız çok yiyismemistirde baya bi sevgilisi olmuştur yani eğer sevgili oldukları bu 3 kişi degilse amkondan bahsetmiyo,sadece tanıdıklardan 3 sevgilisi var diyo ve normal değil bu amk
ayrıca yasadıkları seyde genclik askı falan değil 15 yasında instaya götünü atıp yazan elemanlardan iyilerini araklayıp yiyismek genclik askı mı amk
turkiye gibi bir ulkede normal, incellerin deluzyonlari haric en cirkin erkegin bile bir iliski deneyimi olmustur.ondan bahsetmiyo,sadece tanıdıklardan 3 sevgilisi var diyo ve normal değil bu amk
ayrıca yasadıkları seyde genclik askı falan değil 15 yasında instaya götünü atıp yazan elemanlardan iyilerini araklayıp yiyismek genclik askı mı amk