Temiz kiz kalmamis amk

ascendantwill

ascendantwill

A
Kızla konuşacam kizin benim tanıdığım direk 3 sevgilisi olmuş aq gelen geçen erkeklede konuşuyor bune amq

• +1
  • JFL
Reactions: honorv2, Auchelius, Deleted member 310923 and 8 others
helal reis ping kaçtı

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, honorv2, szenn and 15 others
  • JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Auchelius, Deleted member 310923, -BayHarbourButcher and 3 others
Kızla konuşacam kizin benim tanıdığım direk 3 sevgilisi olmuş aq gelen geçen erkeklede konuşuyor bune amq
am amdır elini sikmekten iyi

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 307981, Serialsuicide and 1 other person
  • +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: Deleted member 310923, -BayHarbourButcher, balve and 3 others
am amdır elini sikmekten iyi
9568b4068fad2207b937fecbbb808536
hayvanlık şu seviye

• JFL
  • +1
Reactions: honorv2, meynet, cakdripa and 7 others
Amaç sikiş mi amina kodum biraz ciddi duygusal saf birseyler deneyimlemek istiyorum aq
öyle bi şey yok artık subforumda herkes bunu istiyo ama anlamıyolar öyle bişi yok

• +1
  • Love it
Reactions: honorv2, Deleted member 310923, temelyeterliliktest and 3 others
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Detective, Deleted member 310923, Deleted member 277275 and 1 other person
Amaç sikiş mi amina kodum biraz ciddi duygusal saf birseyler deneyimlemek istiyorum aq
character. ai da koca memeli yan komşunla duygussl bağ kurabilirsin am sikmek için var yarrak

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: honorv2, Deleted member 310923, -BayHarbourButcher and 5 others
character. ai da koca memeli yan komşunla duygussl bağ kurabilirsin am sikmek için var yarrak
Ya kanka kafan ne olmuş senin neyse zamanla beni anlarsın amaç sikmekse kari çok ben duygusal bisey istiyorum

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 310923, -BayHarbourButcher, Serialsuicide and 1 other person
Ya kanka kafan ne olmuş senin neyse zamanla beni anlarsın amaç sikmekse kari çok ben duygusal bisey istiyorum
kanka dalga geçiyom zaten ilgisizlikten ropelayacam yakinda şöyle seven biriyle long term ilişkin olcak of :feelscry::feelswah:

• +1
Reactions: Deleted member 310923, Orcairis and ascendantwill
  • +1
Reactions: Deleted member 310923 and Deleted member 277275
yani kötü olmuş moruk ne diyeyim

• +1
Reactions: szenn, Deleted member 310923, Deleted member 277275 and 2 others
Yok sarmiyo hiçbiri zaman kaybı
Jerking mogs Having sex with gırls
-Amivacular

• +1
Yok sarmiyo hiçbiri zaman kaybı
Jerking mogs Having sex with gırls
-Amivacular
Cevap verme lan orospu evladı az utanman olsun o kadar anana babana sövdüm sg bu posttab

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 277275 and Orcairis
  • +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 277275 and Serialsuicide
Kanka birinin ilk sevgilisi olmak buyuk nimet zor bisey 10 ay gecirmistik beraber benim malligim yuzunden herdey mahvoldu

• +1
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 277275 and ascendantwill
Kanka birinin ilk sevgilisi olmak buyuk nimet zor bisey 10 ay gecirmistik beraber benim malligim yuzunden herdey mahvoldu
Deneyimlemek isterdim birader

• +1
aralarından en iyisi sensen sorun yok

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 277275 and ascendantwill
  • +1
Reactions: Deleted member 307488, Deleted member 310923, Serialsuicide and 1 other person
.

• +1
Aşk diye bişey yok mu yani
978a7cad9b479dcc65fef74d9a01c75b
simdi fatihcim aşk dediğin aslında iki kişinin sikisme istediğir tamamen biyolojik yahu

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, h1rumirinx, Deleted member 310923 and 2 others
  • +1
  • Woah
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 277275, Orcairis and 1 other person
Bu dünyada güzel olan ne var amk cidden bok gibi bisey keske gelmeseudim
sarışın kızlar listede 1. sırada

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 310923, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 1 other person
  • +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 310923, Serialsuicide, meert and 1 other person
  • +1
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 277275 and meert
unutsana onu umarım yeni birinden bahsediyorsundur
Dünyanın en takıntılı insanı olduğum için beyninden gitmiyor elimde değil keşke hafızam silinse de ilacı yok iste

• +1
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 277275 and Orcairis
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 310923
ne bekliyodunki kanka?

wheatwaffles ın analojisi vardı kadınlar için menüden yemek seçmek gibi erkekler için telekopla gezegen aramak gibi dating demişti galiba tam hatırlamıyorum çok doğru söz

• +1
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 277275
Temiz kız kalmamıs ne aq?

İliskiye girmemis, erkekler hakkında bir fikri olmayan kolayca manipüle edebilecegin bir kız arıyorsan gecti o muhabbet.

Yıl 2026 hala köylü babanızın aklıyla hareket ediyorsunuz.

• +1
Reactions: Serialsuicide, cakdripa and ascendantwill

İliskiye girmemis, erkekler hakkında bir fikri olmayan kolayca manipüle edebilecegin bir kız arıyorsan gecti o muhabbet.

Manipüle falan geçte ilişkiye girmemiş kanka

• +1
Reactions: Atsizz
geçen sen demiyo muydun doğudakiler temiz diye.

ben karadenizliyim ama olsun burdakkiler temiz.

• +1
Reactions: ascendantwill
mümkün değil böyle bisi en azından türkiye de %99 kızların genclik askı olmustur.
İşte keşke bizden gençken aşk yaşasaydık neyse ben 12 yim hala şansım var biraz

• JFL
Reactions: Atsizz
  • +1
Reactions: ascendantwill
gecti benden ama genclik aski gercekten cok onemli, iliskisi olan erkek genelde daha erken adam oluyor
Şimdi diyelim kızı hallettik amk bide bunun kıza yemek ısmarlasa yok şunu yap bunu yapi var zaten sınav senesi üşeniyorum onada baya

ondan bahsetmiyo,sadece tanıdıklardan 3 sevgilisi var diyo ve normal değil bu amk
ayrıca yasadıkları seyde genclik askı falan değil 15 yasında instaya götünü atıp yazan elemanlardan iyilerini araklayıp yiyismek genclik askı mı amk

• +1
Reactions: Serialsuicide, Atsizz and ascendantwill
ondan bahsetmiyo,sadece tanıdıklardan 3 sevgilisi var diyo ve normal değil bu amk
ayrıca yasadıkları seyde genclik askı falan değil 15 yasında instaya götünü atıp yazan elemanlardan iyilerini araklayıp yiyismek genclik askı mı amk
Bu kız çok yiyismemistirde baya bi sevgilisi olmuştur yani eğer sevgili oldukları bu 3 kişi degilse amk

turkiye gibi bir ulkede normal, incellerin deluzyonlari haric en cirkin erkegin bile bir iliski deneyimi olmustur.

genclik askini nasil tanimladigina gore degisir, bana gore tam olarak bu genclik aski.

• Hmm...
Reactions: maarda