nmn14
i fuckin hate my fuckin life
Beyler vücudum baya beyaz ama yüzüm buğday ten rengi kollarım direkt shitskin amk nasıl beyazlarım threadı vardı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne sike yarıyor tam olarakGlutatyon pill al yeter flava markasına bak proteinocean
Kanka vücudunda shitskinliği arttıran hormonuna kürtaj uygulayıp beyazlığı arttıran hormonu yükseltiyorNe sike yarıyor tam olarak
Peki ne kadar sürede eski haline gelir ten rengi ne kadar kullanmam gerekKanka vücudunda shitskinliği arttıran hormonuna kürtaj uygulayıp beyazlığı arttıran hormonu yükseltiyor
usta beyaz lazım ya yolu yok muTanned her türlü daha iyi bakma sen pale skin copeleyenlere ama bahsettiğim tanned skin öyle siyah esmerimsi değil anladın sen
bilmiyom dayi ben beyazim ama öyle bembeyaz kar tanesi gibi de değilim olmak da istemem o ne öyle amkusta beyaz lazım ya yolu yok mu
Kanka ben de bembeyaz olmak istemiyom da brnim vucudum beyaz yüzüm bugday bunu esitlemeye calisiyombilmiyom dayi ben beyazim ama öyle bembeyaz kar tanesi gibi de değilim olmak da istemem o ne öyle amk
sende büyük ihtimalle benim gibisin o yüzden siktir et
tanned olucna işlemiyor benim gibi karaciğerde hasar varsa işe yarıyorKanka vücudunda shitskinliği arttıran hormonuna kürtaj uygulayıp beyazlığı arttıran hormonu yükseltiyor