tepede seyreklesme

codeine1119

codeine1119

Iron
mrb kafamin tepesinde disaridan da belli olan bi seyreklesme var son 7 8 aydir yanlardan da acilma var hafif cok degil tepe kismi belli olsun diye taradim saci bunun icin ne yapabilirim ne kullanabilirim ne onerirsiniz kel kalmaktan korkuyom dayilarim amcalarim babamda gur sacliydi benim gibi 20 yasimdayim 21e giricem birkac aya

• +1
Reactions: IlI
cybersigilism :(

• JFL
  • So Sad
Reactions: maarda and codeine1119
eline boşal ağzına yüzüne sür

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, cakdripa and codeine1119
topikal minox bölgesel etki yapıyo oral minox tüm kılları gürleştiriyo diye biliorum bu konuda çok bilgili değilim finasteride dutasteride de dökülmesini engelliyodu da giden saçı geri getirmez heralde
bilen kişilere sormak lazım
@maarda @menas

• +1
Reactions: codeine1119
Fin veya dut lazım sana kanka minox kurtarmaz bunu,forumda aşırı fazla fin/dut ile alakalı konu var hatta bu forum dışı bile çok rahat bilgi bulursun neredeyse tüm erkeklerin ortak sorunu çünkü
O yüzden yazmıyom dediğim 2 seyi arastır

• +1
Reactions: IlI and menas
Fin veya dut lazım sana kanka minox kurtarmaz bunu,forumda aşırı fazla fin/dut ile alakalı konu var hatta bu forum dışı bile çok rahat bilgi bulursun neredeyse tüm erkeklerin ortak sorunu çünkü
tesekkur ederim dostum

• +1
Reactions: maarda
saç ekimi olmadan fin dut giden saçı geri getiricek mi peki

Users who are viewing this thread

Back