testo kürüm

16 hafta prop ne amk vücudun iğne yastığı gibi olcak
Anavari ikiye bölüp iki kez hormonlarini sikeceğine bence 2 oralı da kürün son haftalarina saklayıp finisher olarak kulllan

Bide 16 hafta 4iu gh uzamak için almadığını düşünürsek bir işe yaramayacak ve listedeki en pahalı şey o,gh nin yağ ve kasa etkisi büyük dozlarda bile 3. aydan sonra oturuyor sen oturduğu anda kesiceksin
Aromasin yada arimidex de al provirona güvenme,doz yüksek çünkü

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, Serialsuicide, Thrill and 1 other person
16 hafta prop ne amk vücudun iğne yastığı gibi olcak
Anavari ikiye bölüp iki kez hormonlarini sikeceğine bence 2 oralı da kürün son haftalarina saklayıp finisher olarak kulllan

Bide 16 hafta 4iu gh uzamak için almadığını düşünürsek bir işe yaramayacak ve listedeki en pahalı şey o,gh nin yağ ve kasa etkisi büyük dozlarda bile 3. aydan sonra oturuyor sen oturduğu anda kesiceksin
Aromasin yada arimidex de al provirona güvenme,doz yüksek çünkü
gh uzun vadeli düşün anavarı direkt çıkarmak lazım gereksiz oral prop e2 kontrolü için

• +1
Reactions: Thrill and maarda
gh uzun vadeli düşün anavarı direkt çıkarmak lazım gereksiz oral prop e2 ve ben 21 yaşına geldim dhtden verim
aslında growthu komple çıkartıp bir sonraki uzun bulk kürüne koymak lazım

• +1
Reactions: Thrill and maarda
prop e2 kontrolü için
olm öyle bisi mi var low ıq hissetim
prop da açık ara aktif testo daha fazla vücudunda daha fazla testo sokuyosun,ve aromatize olma oranı artıyo
ve östrojene çevirme bildiğim kadarıyla pik yapmalarda daha fazla aktif ve sen prop ile bunu sağlıyosun

• +1
Reactions: Thrill, the kulhanbeyi and flows5991

olm öyle bisi mi var low ıq hissetim
prop da açık ara aktif testo daha fazla vücudunda daha fazla testo sokuyosun,ve aromatize olma oranı artıyo
ve östrojene çevirme bildiğim kadarıyla pik yapmalarda daha fazla aktif ve sen prop ile bunu sağlıyosun
olum o değilde biz ilaçlae hakkında bi sikim bilmiyoz ha deneme yanılmayla öğrenicez gibi duruyo

uzun esterler kullarken sürekli testo pik yaptığı için aromatizasyon artıyor olabilir

• +1
Reactions: Thrill and susisesi
aslında growthu komple çıkartıp bir sonraki uzun bulk kürüne koymak lazım
zaten def küründe alma bence hgh yüksek kalori ve uzun süreli kürlerde daha iyi sinerji yaratıyor doğası gereği
olum o değilde biz ilaçlae hakkında bi sikim bilmiyoz ha deneme yanılmayla öğrenicez gibi duruyo

uzun esterler kullarken sürekli testo pik yaptığı için aromatizasyon artıyor olabilir
knk bende tam emin değilim ama kısa esterde daha sık peak yaptığı için aromitazsyon daha fazla diye biliyorum
propla alakalı arastırma neredeyse yok gibi bisi o yüzden kanıtta yok,tedavi amacıyla pek kullanılmıyor

• +1
Reactions: Thrill and flows5991
zaten def küründe alma bence hgh yüksek kalori ve uzun süreli kürlerde daha iyi sinerji yaratıyor doğası gereği

knk bende tam emin değilim ama kısa esterde daha sık peak yaptığı için aromitazsyon daha fazla diye biliyorum
propla alakalı arastırma neredeyse yok gibi bisi o yüzden kanıtta yok,tedavi amacıyla pek kullanılmıyor
Propda daily pin olduğu için daha stabil olmuyor mu amk oströjen, enanth kadar aromatize olmuyor prop ben mi malım yoksa

• Hmm...
  • +1
Reactions: maarda and flows5991
Propda daily pin olduğu için daha stabil olmuyor mu amk oströjen, enanth kadar aromatize olmuyor prop ben mi malım yoksa
sadece o değil kısa esterinde olayı var

• Hmm...
  • +1
Reactions: Thrill, maarda and Deleted member 251512
ben maymun mantığı yaptım kafamda
uzun esterler tu falan = östrojen dönüşümü açık ara çok daha az
enant = aromitize baya var
prop daha kısa ester = o zaman daha fazla aromitize
sadece o değil kısa esterinde olayı var
ya ne uğraştırıyon bizi zenginsin zaten 1 ay kafana göre git sonra kan testi ver değerlere göre aromasin falan ekle dnp giren adamsın bişi olmaz

• +1
  • JFL
Clavdan öğrendim bende günlük pinleyince hormonlar daha dengeli oluyor sivilce aromatize östrojen fln azalıyo diyodu forumdaki vakalardan sonra aidan korktugum icin prop dusunuodum

• JFL
Reactions: flows5991

ya ne uğraştırıyon bizi zenginsin zaten 1 ay kafana göre git sonra kan testi ver değerlere göre aromasin falan ekle dnp giren adamsın bişi olmaz
sikicem adımız zengine çıktı değilim amk. şu dnp bitsin bir daha yanına yaklaşmam bune amk fırına döndüm cildim kızardı

• +1
Reactions: Thrill
@flows5991 alma mk ai sikimiz kalkmicak şimdi

• +1
  • JFL
@maarda signature nası

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and flows5991
  • +1
  • Woah
Reactions: Thrill and Deleted member 251512
proviron ve anavar la karaciğet sikmeke
oral winstrol, tren ya da *drol türevleri kullanmadığı sürece bi yarram olmaz karaciğere

• +1
kısa ester her zaman inferior

gidip istediğin her esteri günlük basabilirsin

bigün clav prop dedi ve tüm low iq lar prop propogandasına basladi ama prop cidden boktan

• +1
  • JFL
kısa ester her zaman inferior

gidip istediğin her esteri günlük basabilirsin

bigün clav prop dedi ve tüm low iq lar prop propogandasına basladi ama prop cidden boktan
@kurdistan

• +1
kamil hala girmedi
IMG 0097

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill and susisesi
4 hafta erteledik yağsız küre girek diye ağzıma sıçtılar :ogre:
ben de 73kg ye dustum aq yaza kadar reta azaltip 80kg ye bulklicam

• +1