flows5991
Banned
bildiğiniz sağlam satıcılar varmı?
31den daha önce ilaç alan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
şubatın ilk haftası para alıcam onu bekliyorum her şey planladığım gibi gidiyor aceleye gerek yokAbı bir aydır burdayım her gün böyle therad açıyon şu küre gir artık
steroidsiparis32.com
Ben köprüaltilabbildiğiniz sağlam satıcılar varmı?
efe kardeşimiz aklı başında bir bireye benziyor al sorun çıkmaz
zamanında konusu açmıştım bunun bizim @reanrao testo aldı kargolamadılar amk sik sik şeylere inanmayınsteroidsiparis32.com
istisna knk o efe dediyse doğrudur abizamanında konusu açmıştım bunun bizim @reanrao testo aldı kargolamadılar amk sik sik şeylere inanmayın
hıyar bile gelmemiş brootalzamanında konusu açmıştım bunun bizim @reanrao testo aldı kargolamadılar
evet kardeşim... o vardi onu boşverde avine şöyle seksi bir BEYAZ AVRUPALI bir karı koyar mısınkızdırmabeni31 mi ne vardı
water ama hellasbildiğiniz sağlam satıcılar varmı?
hellas mı olm o gida firması dğil miwater ama hellas
Gökdeniz Öztürk satıyor kanka çalışıyor bayahellas mı olm o gida firması dğil mi
lavuğun adının sonunda drol var çalışıyordur herhaldeGökdeniz Öztürk satıyor kanka çalışıyor baya
markası nelavuğun adının sonunda drol var çalışıyordur herhalde
@kurdistan biliyon mu bunu
@urlorddmarkası ne
Hellasmarkası ne
o sikik yunandan bi sikim almam ADAM GİBİ ADAM GÖKHAN ABİDEN ALIRIM SAYGILARHellas
Saygı duyarimo sikik yunandan bi sikim almam ADAM GİBİ ADAM GÖKHAN ABİDEN ALIRIM SAYGILAR
@kurdistan
eyw üstadSaygı duyarim
kanka growthu kaça veriyor?
kanka fiyat ne?ortak girelimDoğudan getirticem ben toplu
Piyasadan %70 ucuz genelde baya getirticem aldığımda sana ne lazsımda gönderirinkanka fiyat ne?ortak girelim
çevrene hayranım amk herşeyde elin ayağın varDoğudan getirticem ben toplu
ulan adamsın laPiyasadan %70 ucuz genelde baya getirticem aldığımda sana ne lazsımda gönderirin
Tr üretimi boşHellas
niye hocam31den alma
Boş verdiği partiler var git direkt kaplancandan zphc çek macera aramaniye hocam
furkan kaplancan demi badici olanBoş verdiği partiler var git direkt kaplancandan zphc çek macera arama
Aynenfurkan kaplancan demi badici olan
yazdım hocam bu zphc nin sahteleri var diyolar ne iş oAynen
O medicine kanka overdose tayfanın mal. zphc.comlar orijinalyazdım hocam bu zphc nin sahteleri var diyolar ne iş o
şu memlekette doğru düzgün bi testo yapamadılar en basit ilaçO medicine kanka overdose tayfanın mal. zphc.comlar orijinal
Yaparlar kanka da bizimkiler piç amina koyim tokat peşindeler işteşu memlekette doğru düzgün bi testo yapamadılar en basit ilaç
valla öle. Hocam zphc steril demi hergün vurucam çünküYaparlar kanka da bizimkiler piç amina koyim tokat peşindeler işte
Yarrak boş kankaTr üretimi boş
MAĞDURUM AMK...zamanında konusu açmıştım bunun bizim @reanrao testo aldı kargolamadılar amk sik sik şeylere inanmayın