S
salticaa1
Iron
Nasıl satmadı@salticaa1 lan satmadı bana piç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nasıl satmadı@salticaa1 lan satmadı bana piç
Olm evet desene
hahahahaah bizde yalan yok kardeşOlm evet desene
taylanddan yollamıyo mu olm kaç hafta kargo bekliycen31 den alak bi sorun olursa geçeriz buna
Max 1 haftada geliyortaylanddan yollamıyo mu olm kaç hafta kargo bekliycen
banada banadaPiyasadan %70 ucuz genelde baya getirticem aldığımda sana ne lazsımda gönderirin
bizim eleman ve ogrepilled onun propagandasını yapıyodu forumda dolu diyorlar da idk31den alma
o piçler övüyorsa almamak lazımbizim eleman ve ogrepilled onun propagandasını yapıyodu forumda dolu diyorlar da idk
kanka overdose kullandım 2/5 doludur direkt alıcaksan üreticisinden al@salticaa1 hocam bu yiğit mihrandan alınır mı overdose falan diyo ilgimi çekti
31 den alıcam durum onu gösteriyorkanka overdose kullandım 2/5 doludur direkt alıcaksan üreticisinden al
doğunun dnp sourcedan da alabilirsin ömerden ben ordan cooper masteron cektim31 den alıcam durum onu gösteriyor
nası çalışıyor mu hcg ve gh var mı ondadoğunun dnp sourcedan da alabilirsin ömerden ben ordan cooper masteron cektim
olm onda çok şey var ya çoğu orj bana mesela masteron cektiğimde hediye volume pharma diye bi marka yolladı deca falan yolladı tabi bomboşnası çalışıyor mu hcg ve gh var mı onda
31 den alıcam bakalım ogre çok övdüolm onda çok şey var ya çoğu orj bana mesela masteron cektiğimde hediye volume pharma diye bi marka yolladı deca falan yolladı tabi bomboş
Knk Gökhandan önce test prop almıştım boş gönderdi sonra enanthate aldım o iyiydi tren enanthate da iyiydi ama sen bilirsin bence adamına göre yolluyor bu arada furkan k. Yazınca cevap nasıl verdi amk bana vermemişti@salticaa1 lan satmadı bana piç
kanka bakalım 31 den alcamKnk Gökhandan önce test prop almıştım boş gönderdi sonra enanthate aldım o iyiydi tren enanthate da iyiydi ama sen bilirsin bence adamına göre yolluyor bu arada furkan k. Yazınca cevap nasıl verdi amk bana vermemişti
Furkan'a ne yazdın bende yazdım da bakmıyorkanka bakalım 31 den alcam
kanka dümdüz yazdım şansıma baktıFurkan'a ne yazdın bende yazdım da bakmıyor
Adam anabol sitesine girince bu numaralardan almıyo kısmındakı numaraya sahıp knk anlatamadımda üretici almayın 31 den dıyokanka bakalım 31 den alcam
satıcı sadece benim ürünümü sat diyormuş onlarla kavgalıymış falan öle dediAdam anabol sitesine girince bu numaralardan almıyo kısmındakı numaraya sahıp knk anlatamadımda üretici almayın 31 den dıyo
Aslında dragon pharmaya mail atıcan bu adam satıcınız mı diye birisi atmıştı peptidtürkiyede sormuşlardı değilmiş diyolardısatıcı sadece benim ürünümü sat diyormuş onlarla kavgalıymış falan öle dedi
valla hocam elimdeki satıcılar daraldı overdose tayfa var tr üretim furkan k. ya mal gibi yok dedim o vermiyor kim kaldı başkaAslında dragon pharmaya mail atıcan bu adam satıcınız mı diye birisi atmıştı peptidtürkiyede sormuşlardı değilmiş diyolardı
Can ünal satıyodu eskiden sonra peak x i kurdu kendi markası kanka ne bileyim ya macera aramaya gerek yok bence böyle saçma markalarlahocam bu science biochem nasıl tr üretim gibi duruyor @salticaa1
Kimden aldın broBomba gibi marka.doluluk 10/10 p.m.c ve htp kullandım ama science gerçekten dolu dolu bir marka
31 den alıyom o zaman ?Can ünal satıyodu eskiden sonra peak x i kurdu kendi markası kanka ne bileyim ya macera aramaya gerek yok bence böyle saçma markalarla
kanka peptidtr yorumu buKimden aldın bro
ağabey 2 şişe bu markadan söylicem bakalım çalışıyorsa devam ederiz zaten testo kendini belli ederCan ünal satıyodu eskiden sonra peak x i kurdu kendi markası kanka ne bileyim ya macera aramaya gerek yok bence böyle saçma markalarla
Yav olum niye alion ondan31 den alıyom o zaman ?
maarda ağabey ben kendi testomu üretmek istemeyen bir bireyim! bana yol göster! kim beni daha iyi siker?Yav olum niye alion ondan
t.me/aliatakun@Atsizz kral iran testoyu kim satıyor tel no atsana
eyw hacit.me/aliatakun
@Atsizz iran testoyu 2k dan veriyor iyimiş tr üretim mala 2k vericektim az kalsın cinna 1500tl hcg 1250tleyw haci
kanka kullanıp denemedim bu arada haberin olsun@Atsizz iran testoyu 2k dan veriyor iyimiş tr üretim mala 2k vericektim az kalsın cinna 1500tl hcg 1250tl