Testom Anti Depresandan dolayı amı götü dağıtıyor olabilir mi?

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Citole 20 mg hergün 1 tane alıyorum testestoronum sikiliyor mu? Sikiliyorsa nekadar sikiliyor? @chadmanlet04 @Peter Steele @Angutoid @maarda

• +1
Reactions: Deleted member 103276
Aq antidepresan rahatlatıyosa boş ver. Rahatlamadığında stres yapacaksın yine teston düşecek zaten

• +1
Reactions: Ashoimex
Aq antidepresan rahatlatıyosa boş ver. Rahatlamadığında stres yapacaksın yine teston düşecek zaten
Daha yeni başladım 1 ayda gösteriyo etkiyi neyse mantıken evet rahatlamam lazım streste testoyu dikiyo iki kat sikmiş olurum

Kanzi saci kes sesini duyan var mı diye korkuyorum ben🙋

• JFL
Reactions: Deleted member 103276
Citole 20 mg hergün 1 tane alıyorum testestoronum sikiliyor mu? Sikiliyorsa nekadar sikiliyor? @chadmanlet04 @Peter Steele @Angutoid @maarda
alaaksi yoktur lan manyak misin

Citole Lustral vb. seyleri duzenli kyllanman gerek 1 2 ay falan knks oyle etkisi gelioy

Post SSRI dikkat et

mutluluk hormonları dusurmez ne alaka ha iştahını falan azaltırsa yemek yemezsen yada uykunu etkilerse duser ama ilac dogrudan siksen dusurmez

Post SSRI dikkat et
Araştırdım ssri türü ilaçlarda testo düşürüyormuş amkkk neyse baba mutlu olursam stressiz olursam testo yükselir nötrler bence

IYI GELIYOSA KULLANMAYA DEVAM ET ILAC KULLANARAK DEGILDE DEPRESYONDA OLDUGUN SURECE LOW T CUCK OLCAGIN KESIN

• +1
Reactions: Deleted member 100697 and ER enjoyer

Users who are viewing this thread

Back