ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
Citole 20 mg hergün 1 tane alıyorum testestoronum sikiliyor mu? Sikiliyorsa nekadar sikiliyor? @chadmanlet04 @Peter Steele @Angutoid @maarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Daha yeni başladım 1 ayda gösteriyo etkiyi neyse mantıken evet rahatlamam lazım streste testoyu dikiyo iki kat sikmiş olurumAq antidepresan rahatlatıyosa boş ver. Rahatlamadığında stres yapacaksın yine teston düşecek zaten
alaaksi yoktur lan manyak misinCitole 20 mg hergün 1 tane alıyorum testestoronum sikiliyor mu? Sikiliyorsa nekadar sikiliyor? @chadmanlet04 @Peter Steele @Angutoid @maarda
Düşürmüyodur dimi baba low t cuck olmam dimi babaalaaksi yoktur lan manyak misin
Oyle demeyin baba ben de kullaniyorum ama . Low t cuck pici degilim cok sukurDüşürmüyodur dimi baba low t cuck olmam dimi baba![]()
Umarım bende olmamOyle demeyin baba ben de kullaniyorum ama . Low t cuck pici degilim cok sukur
...Umarım bende olmam
mutluluk hormonları dusurmez ne alaka ha iştahını falan azaltırsa yemek yemezsen yada uykunu etkilerse duser ama ilac dogrudan siksen dusurmezCitole 20 mg hergün 1 tane alıyorum testestoronum sikiliyor mu? Sikiliyorsa nekadar sikiliyor? @chadmanlet04 @Peter Steele @Angutoid @maarda
AnlamadımPost SSRI dikkat et
Araştırdım ssri türü ilaçlarda testo düşürüyormuş amkkk neyse baba mutlu olursam stressiz olursam testo yükselir nötrler bencePost SSRI dikkat et
IYI GELIYOSA KULLANMAYA DEVAM ET ILAC KULLANARAK DEGILDE DEPRESYONDA OLDUGUN SURECE LOW T CUCK OLCAGIN KESINCitole 20 mg hergün 1 tane alıyorum testestoronum sikiliyor mu? Sikiliyorsa nekadar sikiliyor? @chadmanlet04 @Peter Steele @Angutoid @maarda