testosteron değerlerim normalmi

L

lowrexses

Iron
tahlil verdim ve değerlerim 0,75 çıktı sonucları almak icin gittiğim doktor yasıma gore normal oldugunu soyledi ben dusuk oldugunu dusundugumu soyledim kafana cok takıyorsun diyip 3 ay sonra gelmemi söyledi bilmediğim birşeymi var
Grsel 2026 04 29 222957642

• +1
Reactions: Kayra139, Deleted member 160098, Chudai and 1 other person
75ng/dl ne amg epstein misin sen

Last edited:
  • JFL
Reactions: Kayra139, ascendantwill, szenn and 6 others
0.75 ne aq

• JFL
Reactions: szenn, Serialsuicide and Topkra
epsteinin daha fazla testosu vardır aq ne yapacam ben bunla

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, yyk117, blackpillruinedmyli and 5 others
  • +1
Reactions: Serialsuicide, blackpillruinedmyli and Topkra
referans 300-800 senin 0.75 doktor nası yazmıyo amk git kendin al bu saatten sonra doktor kadın olmanı bekliyo yüksek ihtimal

• +1
Reactions: NoxInfernum and Serialsuicide
source var bende yaz bana

tahlil verdim ve değerlerim 0,75 çıktı sonucları almak icin gittiğim doktor yasıma gore normal oldugunu soyledi ben dusuk oldugunu dusundugumu soyledim kafana cok takıyorsun diyip 3 ay sonra gelmemi söyledi bilmediğim birşeymi varView attachment 4984924
nasıl yaptırdın amk ben gittim yaka paça kovdu beni oç doktor

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 69336, Deleted member 114277 and srh4an
nasıl yaptırdın amk ben gittim yaka paça kovdu beni oç doktor
sikim kalkmıyo ve ruh hali değişimi yaşıyorum dedim onun dısında banada ozeldurumlarda testoya bakabiliyoruz dediler

• +1
Reactions: Deleted member 160098
olm feci femboy potansiyelin var
boyun kaç
datho ile iletişime geçip femboymaxxlayıp stacy sikmeni öneririz

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 160098, Kayra139, Gordon Freeman and 6 others
twinkmaxla

• So Sad
  • +1
Reactions: Deleted member 160098 and kullancı1998572619
Kadın doktora gidilir mi mq

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 160098, Deleted member 103712, kullancı1998572619 and 1 other person
olm büyük ihtimalle 750 dir o yanda ng/dl yazmıyosa başka ölçü birimidir amerikada fln da 0.3-1.0 referans aralığıyla ölçüyolar

• +1
Reactions: Deleted member 160098, Deleted member 103712, kullancı1998572619 and 1 other person
kadın doktorlara trt yazdırmak dahamı zor
Oropsu kadınlar egolu olduğu için hersey daha zor eczacının kadini da çekilmez bizim burda bi abi vardı her şeyi reçetesiz alabiliyorsun aranı iyi yapınca tassakliydi yanına bi bayan gelmiş oe accutane alınca git karaciger enzim testi yaptır diye bre orospu bi sg mecbur yan eczaneye gittim başka bi reis buldum ondan aldim

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 160098, szenn, Serialsuicide and 1 other person
Oropsu kadınlar egolu olduğu için hersey daha zor eczacının kadini da çekilmez bizim burda bi abi vardı her şeyi reçetesiz alabiliyorsun aranı iyi yapınca tassakliydi yanına bi bayan gelmiş oe accutane alınca git karaciger enzim testi yaptır diye bre orospu bi sg mecbur yan eczaneye gittim başka bi reis buldum ondan aldim
Niye benim anem eczaci verio her seyi

• +1
Reactions: kullancı1998572619 and ascendantwill
  • Love it
Reactions: NoxInfernum
o ananın çalıştığı adresi Verde gidelim bi konuşalım alalım accutanleri
Her eczaneden alıyorum ben nasıl size vermiyorlar anlamıyorum

• Hmm...
Reactions: lichtfromverse
alaka 0 aq bu kadar dusukse uykuyla beslenmeyle alakalidir herseyi optimal seviyeye getir hala gereklilik varsa testo baslarsin ama yasin 15-17 falansa bu yazdiklarimi dusunmeden direkt basla 18+ysan faydadan cok zarar gorursn

lan mallar adamın testosu 750ng/dl normal bir değer

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, Deleted member 69336, ascendantwill and 2 others
olm büyük ihtimalle 750 dir o yanda ng/dl yazmıyosa başka ölçü birimidir amerikada fln da 0.3-1.0 referans aralığıyla ölçüyolar
Siki kalkmıyomş ruh hali degişimi yaşıyoml 750 ng de olur mu bu amk 0.75 işte bide amerika birimine görede baksak yine çok düşük salakmsnz şuna rep atanlar:)

Last edited:
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman
alaka 0 aq bu kadar dusukse uykuyla beslenmeyle alakalidir herseyi optimal seviyeye getir hala gereklilik varsa testo baslarsin ama yasin 15-17 falansa bu yazdiklarimi dusunmeden direkt basla 18+ysan faydadan cok zarar gorursn
15-17 aralığını verip 18 niye direkt başlıyo olm
17 18 aynı ztn
19 a kadar yolu var bence

17 18 aynı ztn
O testosteron zaten bu kadar düşükse isterse götünü siktirsin her türlü düşük kalıcak her türlğ basması lazm test

• +1
Reactions: Deleted member 327107
O testosteron zaten bu kadar düşükse isterse götünü siktirsin her türlü düşük kalıcak her türlğ basması lazm test
olm ölmez mi aq bu kadar düşük olsa bitkisel hayata falan geçer

17 18 aynı ztn
her turlu zarar gorcek ama 15 18 arasinda testosunun yuksek olmasinin faydasini gorucek benim frame browridge fln hep 18-19 araliginda gelisti ama kemik yasi 18i gectikten sonrw testo artmasi sadece mood swingi kas kutlesini falan duzeltir cok ise yaramaz

• +1
Reactions: Deleted member 327107
olm ölmez mi aq bu kadar düşük olsa bitkisel hayata falan geçer
Yok olm ne ölcek amk çok halsiz hissediyodur ama kendini öldüresi falan geliyodur bu kadar düşükse depresyondadır

• +1
Reactions: Deleted member 160098 and Deleted member 327107
her turlu zarar gorcek ama 15 18 arasinda testosunun yuksek olmasinin faydasini gorucek benim frame browridge fln hep 18-19 araliginda gelisti ama kemik yasi 18i gectikten sonrw testo artmasi sadece mood swingi kas kutlesini falan duzeltir cok ise yaramaz
dogru
valla bende enjeksiyon yapacak got olsa keşke ya

paramızda yok amk

• +1
Reactions: IlI
allam bıze 1 ergenlık daha sans var kokleyım roıdlerı bakalım çad oluyoz mu

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and Serialsuicide
Siki kalkmıyomş ruh hali degişimi yaşıyoml 750 ng de olur mu bu amk 0.75 işte bide amerika birimine görede baksak yine çok düşük salakmsnz şuna rep atanlar:)
kanka benim sikim yıllardır kalkmıyo, ruh halim fln da kötüydü testo sandım ölçtürdüm 840ng/dl çıktı. Şu an 600mg trsto basmama rağmen ne azıyorum ne sikim kalkıyo.

Her zaman testoyla alakalı değil

• +1
Reactions: Deleted member 160098, Serialsuicide and kullancı1998572619
Knk 0.75mg o 750ngdl yapıyor amk mümkün olmaması lazım 75 ng dl bi erkekte

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and szenn
0.75 olsa referansta olurmuydu amk 750 dir en az bencede

Knk 0.75mg o 750ngdl yapıyor amk mümkün olmaması lazım 75 ng dl bi erkekte
Yaw senin amınakoyim amk tosbagası ben ne anlatıyom sen ne anlıyon

• JFL
Reactions: jsbera and Gordon Freeman