Testosteron Undekanoat

susisesi

susisesi

seggs
Deneyimi olan var mı? Çok sık seyahat etmem gerektiğinden başka bir esteri kullanma şansım yok gibi gözüküyor.
Herhangi bir deneyimi olan veya yönlendirebilecek olan varsa sevinirim.

@maarda @Zagro @Zuffster @kurdistan

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 251512, kurdistan and 4 others
Mg başına aktif testo miktarı enantat veya cypionatea göre biraz daha düşük o yüzden normal testo dozunun yaklaşık %10–20 fazlasını alarak hesapla,redditte falan girersen orda dozu neredeyse iki katına çıkar diyenlerı görürsün onları siktir et

Bide diğer esterlere göre çok büyük bi ester olduğu için taşıyıcı yağın etkisi daha büyük oluyor, MCT ve susam yağı ile yarı ömrü 3 hafta hint yağı ile 5 hafta civarıydı

• +1
Reactions: pashanimair, susisesi, temelyeterliliktest and 7 others
Mg başına aktif testo miktarı enantat veya cypionatea göre biraz daha düşük o yüzden normal testo dozunun yaklaşık %10–20 fazlasını alarak hesapla,redditte falan girersen orda dozu neredeyse iki katına çıkar diyenlerı görürsün onları siktir et

Bide diğer esterlere göre çok büyük bi ester olduğu için taşıyıcı yağın etkisi daha büyük oluyor, MCT ve susam yağı ile yarı ömrü 3 hafta hint yağı ile 5 hafta civarıydı
kafamın takıldığı şey enjeksiyon çok az olduğu için hormon seviyelerim genelde çok dengesiz olmayacak mı? Normalde uzun ester ne kadar sık enjekte edilirse o kadar iyi diye biliyorum ama bazen 1-2 ay Türkiye’de kalmam gerekicek ondan öyle bir lüksüm de yok baya kafam karışıyo o yüzden

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 251512, Orcairis and 5 others
Yaw yeni adet çıkarma reis vur enantat geç işte

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, 13Killoki, temelyeterliliktest and 4 others
Mg başına aktif testo miktarı enantat veya cypionatea göre biraz daha düşük
Baktım şimdi
testo enant: %70–72
testo unde: %62-63
Mesela aklında 250 mg testo enant girmek varsa 290-300mg civarı gireceksin bunda
kafamın takıldığı şey enjeksiyon çok az olduğu için hormon seviyelerim genelde çok dengesiz olmayacak mı? Normalde uzun ester ne kadar sık enjekte edilirse o kadar iyi diye biliyorum ama bazen 1-2 ay Türkiye’de kalmam gerekicek ondan öyle bir lüksüm de yok baya kafam karışıyo o yüzden
Asıl çok daha dengeli oluyor,kısa esterli testosteronlarda kan seviyeleri enjeksiyon gününde çok dalgalanıyor, enjeksiyon sonrası zirve yapıp sonraki enjeksiyona kadar düşüyo sık sık enjekte etmeni gerektiriyor, o yüzden kısa esterde @kurdistan gibi esseklik yapıp enjekte gününü kaçırmaman lazım
TU ise uzun esterli olduğu için yavaş salınıyo,kan seviyelerin haftalar boyunca neredeyse sabit kalıyor,1 hafta 10 gün ara olsa bile ciddi düşüş yaşamazsın kısa esterin aksine

• +1
Reactions: pashanimair, 13Killoki, susisesi and 6 others
Baktım şimdi
testo enant: %70–72
testo unde: %62-63
Mesela aklında 250 mg testo enant girmek varsa 290-300mg civarı gireceksin bunda

Asıl çok daha dengeli oluyor,kısa esterli testosteronlarda kan seviyeleri enjeksiyon gününde çok dalgalanıyor, enjeksiyon sonrası zirve yapıp sonraki enjeksiyona kadar düşüyo sık sık enjekte etmeni gerektiriyor, o yüzden kısa esterde @kurdistan gibi esseklik yapıp enjekte gününü kaçırmaman lazım
TU ise uzun esterli olduğu için yavaş salınıyo,kan seviyelerin haftalar boyunca neredeyse sabit kalıyor,1 hafta 10 gün ara olsa bile ciddi düşüş yaşamazsın kısa esterin aksine
şöyle bi düşüncem var, düşük doz test ne olursa olsun hep aynı anda vurup tam mesela türkiye ye geleceğim dönemden önce ne olur ne olmaz enjeksiyonu yapmak. Her zaman haftalık 200mg a denk gelecek kadar enjeksiyon yapsam sonra bazen tr de olduğum zamanlar 200 den fazla olsa da half life stackingden 200-400 arası bi değer olucağından acayip bi yan etki görmem gibi düşünüyorum (ya da 300-600 fln) tek sıkıntı diğer enjeksiyonları yapamıcağım için tr geldiğim dönemler orallere yönelmek lazım gibi, daha çok denemek istediğim low dose tren-e zaten mesela 3 ay tren 1 ay var fln atsam ne olur acaba? Var da baya shit oral ama baska oral bilgim yok ama ana hatlarıyla trenle bi orali böyle beraber kullanabilir miyim?

• +1
Reactions: pashanimair, maarda, Deleted member 251512 and 3 others
@kurdistan gibi esseklik yapıp enjekte gününü kaçırmaman lazım
kanka npp vurmayı unutmuşum antrenmanda yere düşüyodum

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, maarda, susisesi and 4 others
  • +1
Reactions: pashanimair, temelyeterliliktest, Orcairis and 3 others
  • +1
Reactions: pashanimair, kurdistan, Orcairis and 1 other person
daha çok denemek istediğim low dose tren-e zaten mesela 3 ay tren 1 ay var fln atsam ne olur acaba? Var da baya shit oral ama baska oral bilgim yok ama ana hatlarıyla trenle bi orali böyle beraber kullanabilir miyim?
karaciğer sikme kürü gibi geldi bana şahsen tren hiç kullanmadım/araştırmadım,nasıl etki yapar yanında oral alsan ne olur vs. pek bilmiyorum,kullandığını bildiğim @salticaa1 ve @Zagro var onlar deneyimle daha iyi bi öneri verir
şöyle bi düşüncem var, düşük doz test ne olursa olsun hep aynı anda vurup tam mesela türkiye ye geleceğim dönemden önce ne olur ne olmaz enjeksiyonu yapmak. Her zaman haftalık 200mg a denk gelecek kadar enjeksiyon yapsam sonra bazen tr de olduğum zamanlar 200 den fazla olsa da half life stackingden 200-400 arası bi değer olucağından acayip bi yan etki görmem gibi düşünüyorum (ya da 300-600 fln) tek sıkıntı diğer enjeksiyonları yapamıcağım için tr geldiğim dönemler orallere yönelmek lazım gibi
Kanka trde duracağın süreyi söylesene ordan hesap yapak çok daha iyi anlarız ama dediğin senaryoda çok ince ayar yapman lazım,trye gelmeden önce bastığın ilaç trde 2. haftanda falan peak yapıcak östrojen fırlaması gibi şeyler yaşıcan,o sırada oral alıyorsun diyelim,SHBG baskılancak kanda testo boşa çıkıp serbest testo artabilir bide AI dozajını beceremezsen ya östrojen crash yapıcak yada fırlıcak kan testi ile belki kontrol edilebilir ama idk, şu kadar ay kalırım dersen plotterdan falan en azından tahmini kan değerlerini çıkartabiliriz

• +1
Reactions: pashanimair, kurdistan, Zagro and 1 other person
karaciğer sikme kürü gibi geldi bana şahsen tren hiç kullanmadım/araştırmadım,nasıl etki yapar yanında oral alsan ne olur vs. pek bilmiyorum,kullandığını bildiğim @salticaa1 ve @Zagro var onlar deneyimle daha iyi bi öneri verir

Kanka trde duracağın süreyi söylesene ordan hesap yapak çok daha iyi anlarız ama dediğin senaryoda çok ince ayar yapman lazım,trye gelmeden önce bastığın ilaç trde 2. haftanda falan peak yapıcak östrojen fırlaması gibi şeyler yaşıcan,o sırada oral alıyorsun diyelim,SHBG baskılancak kanda testo boşa çıkıp serbest testo artabilir bide AI dozajını beceremezsen ya östrojen crash yapıcak yada fırlıcak kan testi ile belki kontrol edilebilir ama idk, şu kadar ay kalırım dersen plotterdan falan en azından tahmini kan değerlerini çıkartabiliriz
Şu ana kadar 1 hafta kaldığım da oldu 1 ay kaldığım da oldu. Sanırım max 1 ay oldu da bişey olursa 1 aydan uzun sürer mi bilmiyorum. Hani gerçkten gidişim gelişim çok düzensiz sınavlarıma derslerime göre ya da resmi tatillere göre hep değişiyo. Yazın mümkün olursa 2 ay fln gitmek istiyom da şimdilik 1 ay diyeyim.

2. fikrim birazcık retarded sanırım ama;
direkt encloyla hgh kullanmak igf azaltsa da enclo hgh dozajını ona göre ayarlayabilirim. Endokrin sistemimi de kapatmamış olabilirim istediğim anda her şeyi bırakıp tr ye gidebilirim mesela.

Ama o durumda da tren ya da baska bi anabolik giremicem

Last edited:
  • +1
Reactions: pashanimair, kurdistan and maarda
Yazın mümkün olursa 2 ay fln gitmek istiyom da şimdilik 1 ay diyeyim.
1 aysa bişi olmaz ya şurdan hesapla tarihe göre https://steroidplotter.com/?c1=ster...0&d1=1000&f1=1&e1=20&q1=35&p1=false&b1=0&l=20
şuan attığım gitmeden önce 1000mg vurup 1 ay kaldığın senaryo, bir ayı 5 haftaya yuvarladım bide tablo tamamen otursun diye 20 hafta yaptım da sen 5.hafta trye gidişin ve 10.hafta trden dönme anındaki salgılanan testo değerlerine bak,dönerken ki testo değerin bile çok yukarıda olacak ama her yeni enjeksiyonda en peak nokta daha da yukarı çıkmış yani trye gitmediğin sürece normal kullancan stacklemicen orası önemli detay
2. fikrim birazcık retarded sanırım ama;
direkt encloyla hgh kullanmak igf azaltsa da enclo hgh dozajını ona göre ayarlayabilirim. Endokrin sistemimi de kapatmamış olabilirim istediğim anda her şeyi bırakıp tr ye gidebilirim mesela
Enclo asla bir kür etkisi yaratmıcak testonu daha az arttırcak ama olabilir gh ve endokrin nasıl cakısıyo bilmiyom zagroya sor kesin anasınınamı pathwayında birseyler oluyodur

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: pashanimair, kurdistan, Zagro and 1 other person
@Zagro hocam su enclo isine bi bakar misin ya da dc den mi yazayim

• +1
Reactions: pashanimair, kurdistan, maarda and 1 other person
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, kurdistan, maarda and 1 other person