O
Opsly
Fuchsia
@TsarTsar444 sorry bro we fucked your thread up jfl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@TsarTsar444 sorry bro we fucked your thread up jfl
Bu memedeki adamda iranidlik var çeneden dolayı burnunda armenoid tamamen böyle görünüyorum bende xdTuranid
Sarışınsan mogger
Y olm bütün kanca burunlular armenlid değil iranid is bununla alakası yokBu memedeki adamda iranidlik var çeneden dolayı burnunda armenoid tamamen böyle görünüyorum bende xd
Kahve saç mavi göz cavill morphSarışınsan mogger
Bu arada cavill north atlantid değil benceKahve saç mavi göz cavill morph
Turkiclik var gibi hafifBu arada cavill north atlantid değil bence
Saç veya göz fenotipi etkilemezKürt ama sarışın armenoid iranid oğuzlarda direk olan bir şey bence en azından islamiyet sonrası icin
Proto iranidn olayı aşırı güçlü çene armenoidinkide burun aga bilmiorum bu arada anne tarafimda türk galiba ama kabullenmiyor dedem xdY olm bütün kanca burunlular armenlid değil iranid is bununla alakası yok
Babasının fenotipiTurkiclik var gibi hafif
Aşırı güçlü çene mongolid ve turanidlerdede görülürProto iranidn olayı aşırı güçlü çene armenoidinkide burun aga bilmiorum bu arada anne tarafimda türk galiba ama kabullenmiyor dedem xd
Saçları kisayken o da benziyor hafifBabasının fenotipi View attachment 1071705buna yakındı herhalde
Bu arada ataturke yunan demelerine rağmen adamda turanid etkisi olması çok komik deil miAşırı güçlü çene mongolid ve turanidlerdede görülür
Atatürk pamiridBu arada ataturke yunan demelerine rağmen adamda turanid etkisi olması çok komik deil mi
Mavi gözlü olsam cavill max liyabilirdim ab
Atatürk tam bir pamirid yunanlarla alakası ok iranid armenoid e daha yakın yunan fenotipindenBu arada ataturke yunan demelerine rağmen adamda turanid etkisi olması çok komik deil mi
Çok farketmiyor göz rengi bana sorarsanMavi gözlü olsam cavill max liyabilirdim ab
Benim gözler o senin fenotipe benziyorÇok farketmiyor göz rengi bana sorarsan
Atatürk hakkında karışık hislerim var şu an yaşasa feminizmi destekliycegi kesin ama öte yandan sözlerimle bölüm ters düşerse bilimi seçinde diyor bilemiyorum .dAtatürk tam bir pamirid yunanlarla alakası ok iranid armenoid e daha yakın yunan fenotipinden
Feminzimi desteklemezdiAtatürk hakkında karışık hislerim var şu an yaşasa feminizmi destekliycegi kesin ama öte yandan sözlerimle bölüm ters düşerse bilimi seçinde diyor bilemiyorum .d
Turkiyede efsane halo çirkin olsan bile düz burun kilsiz vücut renkli göz renkli saç efsane halloluyor çünkü ders müfredatı saolsun insanların avrupaya karşı asaglik duygusu varÇok farketmiyor göz rengi bana sorarsan
Atatürk hakkında karışık hislerim var şu an yaşasa feminizmi destekliycegi kesin ama öte yandan sözlerimle bölüm ters düşerse bilimi seçinde diyor bilemiyorum .d
BilemiyorumFeminzimi desteklemezdi
Su kas tipi efsaneView attachment 1071711View attachment 1071712bunlar eski türk fenotipelri
açık saç hiçbir kız sevmiyor burdaTurkiyede efsane halo çirkin olsan bile düz burun kilsiz vücut renkli göz renkli saç efsane halloluyor çünkü ders müfredatı saolsun insanların avrupaya karşı asaglik duygusu var
Ayn tam bir chad kaşıSu kas tipi efsane
Aynı benimki gibiSu kas tipi efsane
Yalnız Metehan bir gigachad mişSu kas tipi efsane
Benimkide böyle atatürk gibi dikleyebiliyorum yikaridaAynı benimki gibi
Evet oğuz kafanın o olduğunu düşünürsek silmedik kadın birakmamisYalnız Metehan bir gigachad miş
Benimkide böyle atatürk gibi dikleyebiliyorum yikarida
Evet oğuz kafanın o olduğunu düşünürsek silmedik kadın birakmamis
Sen öyle san abiaçık saç hiçbir kız sevmiyor burda
Oğuzlar>>>>Tüm türkler diğerleri orta asyada takılıyor hala
Cavill de türk genetiği olabilir adam baya baya oğuz kağan morphOğuzlar>>>>Tüm türkler diğerleri orta asyada takılıyor hala
Çokta benzemiyormuş ama yakın fenotiplerCavill de türk genetiği olabilir adam baya baya oğuz kağan morphView attachment 1071721View attachment 1071722View attachment 1071723
Olm türkiyedeki kızlar keke esmerleri seviyorSen öyle san abi
Bi postta bahsetmislerdi belki indo european geni vardır diye çünkü köyü saçlı renkli gözlü kıllı bıyık burunlu gen is süratli vs.Cavill de türk genetiği olabilir adam baya baya oğuz kağan morphView attachment 1071721View attachment 1071722View attachment 1071723
Olm türkiyedeki kızlar keko esmerleri seviyor
Yav onları sikersin raad zaten ben çok iyi bi okulda işletme okuyorum en iyi hatta belkide keko esmer asla sevmezler daha gidemedim okula gerçi amkOlm türkiyedeki kızlar keke esmerleri seviyor
Kimin oğuz kağanın indo europeanBi postta bahsetmislerdi belki indo european geni vardır diye çünkü köyü saçlı renkli gözlü kıllı bıyık burunlu gen is süratli vs.
CavillKimin oğuz kağanın indo european
Şöyleki kemik yapısı daha önemli ama çoğu kız esmer seviyorYav onları sikersin raad zaten ben çok iyi bi okulda işletme okuyorum en iyi hatta belkide keko esmer asla sevmezler daha gidemedim okula gerçi amk
Oto duzeltmenin amkKimin oğuz kağanın indo european
Cavill indo european zatenCavill
HarbiOto duzeltmenin amk
Aga o degilde ciddi ciddi bakire kiz kalmicak xd ilerde kesin zengin olucam ama betabux olmak istemiyorum yawŞöyleki kemik yapısı daha önemli ama çoğu kız esmer seviyor
EvdCavill indo european zaten
Kardeşlerine de baktım %10,5 mongolid-turanid geni var bu adama kim north atlantid dedi amk
Robus iranid %10Kardeşlerine de baktım %10,5 mongolid-turanid geni var bu adama kim north atlantid dedi amkView attachment 1071730