O
Opsly
Fuchsia
Bakire kız var knk çok varAga o degilde ciddi ciddi bakire kiz kalmicak xd ilerde kesin zengin olucam ama betabux olmak istemiyorum yaw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bakire kız var knk çok varAga o degilde ciddi ciddi bakire kiz kalmicak xd ilerde kesin zengin olucam ama betabux olmak istemiyorum yaw
Türk aile yapısı saolsun diyelim o da gidexek bu gidişle amaBakire kız var knk çok var
Bu arada türk genleriyle ilgisi var mı bilmem ama aşırı nt biriyimBakire kız var knk çok var
Cavill=%10turanid,%10 robust iranid,%20daleofealid,%10 ladogan,%20gorid,%10north atlantid,%5armenoidTürk aile yapısı saolsun diyelim o da gidexek bu gidişle ama
Nt ne demekBu arada türk genleriyle ilgisi var mı bilmem ama aşırı nt biriyim
Yok bence daha zaman varTürk aile yapısı saolsun diyelim o da gidexek bu gidişle ama
Sosyal olan ve cekingen olmayan tarzıNt ne demek
Atlantid cok daha yuksek olmaliCavill=%10turanid,%10 robust iranid,%20daleofealid,%10 ladogan,%20gorid,%10north atlantid,%5armenoid
Türk Genetiği senin osyal yapmaz türklerin genel kişilik ozellikleri(eski olanlar benim bildiğim kadarıyla )sert,istediğini alan,savaşçı adamlardıSosyal olan ve cekingen olmayan tarzı
%20 ?Atlantid cok daha yuksek olmali
Bence kesinlikle yapmalı cıvık olmakla aynı şey değil tabiTürk Genetiği senin osyal yapmaz türklerin genel kişilik ozellikleri(eski olanlar benim bildiğim kadarıyla )sert,istediğini alan,savaşçı adamlardı
Yanlış anlama sosyal çok komik olmak felan ermenilerde genelBence kesinlikle yapmalı cıvık olmakla aynı şey değil tabi
Bu sosyal olma olmayabilir ermenilerin komik ve rahat olmasının bir nedeni ise early farmer olmasıdırYanlış anlama sosyal çok komik olmak felan ermenilerde genel
Diğer etnik gruplarıda örnek versene ilgimi cektiBu sosyal olma olmayabilir ermenilerin komik ve rahat olmasının bir nedeni ise early farmer olmasıdır
Komik biri değilim zaten sadece 0 çekingenlik var ciddi biriyim amaYanlış anlama sosyal çok komik olmak felan ermenilerde genel
Şöyle çekingenlik alakası yok ermeniler müzik ve komedi stnand up ta çok iyidirler fenotipleride komediye iyi olmalarının bir nedenidirKomik biri değilim zaten sadece 0 çekingenlik var ciddi biriyim ama
@Haven kişilikten bahsediyorum burdaDiğer etnik gruplarıda örnek versene ilgimi cekti
Örnek ver@Haven kişilikten bahsediyorum burda
Türkler yaşam tarzları ve genetikleri nedeniyle ciddi sert istediğini alan sinirlendiğinde acımasız her türlü yaşam tarzında yaşayabilen@Haven kişilikten bahsediyorum burda
Türkler almanlar vs karakterleri nasıl mesela ? illahaki benzeyecek diye bir şey yok tanıda illahaki etkisi oluyordur geninÖrnek ver
Sen dna testinin myheritage demi yaptın@Haven kişilikten bahsediyorum burda
Almanları incelemedim ama tarihi bilgilerle çalışkan disiplinli zekilerTürkler almanlar vs karakterleri nasıl mesela ? illahaki benzeyecek diye bir şey yok tanıda illahaki etkisi oluyordur genin
EvdSen dna testinin myheritage demi yaptın
Gedmatch yap o zaman kesin sonuç alırsın
Zenciler dolikesfal maymun benzeri kafatası nedeniyle aptalTürkler almanlar vs karakterleri nasıl mesela ? illahaki benzeyecek diye bir şey yok tanıda illahaki etkisi oluyordur genin
Moğollar mutlu sert ve türklerle benzer özelliklerTürkler almanlar vs karakterleri nasıl mesela ? illahaki benzeyecek diye bir şey yok tanıda illahaki etkisi oluyordur genin
Gerek yok aga pahalı zaten dna testini yaptırmama gerek bile yoktu aslindaGedmatch yap o zaman kesin sonuç alırsın
Kizilderili kabileleri =türklerTürkler yaşam tarzları ve genetikleri nedeniyle ciddi sert istediğini alan sinirlendiğinde acımasız her türlü yaşam tarzında yaşayabilen
BedavaGerek yok aga pahalı zaten dna testini yaptırmama gerek bile yoktu aslinda
Zencileri severim lanZenciler dolikesfal maymun benzeri kafatası nedeniyle aptal
Nasıl lanBedava
Bende zencilere muz vermeyi seviyorumZencileri severim lan
EvdKizilderili kabileleri =türkler
Gedmatch bak internettenNasıl lan
Özellik olarak moğollar=türkler=kızılderiliker
Moğollar biraz daha zariflerÖzellik olarak moğollar=türkler=kızılderiliker
Daha mutlularMoğollar biraz daha zarifler
Biz biraz daha sertizMoğollar biraz daha zarifler
Benim sefakilks endeksim 91 mkBiz biraz daha sertiz
Kafa arkamda düz değil bu aradaBiz biraz daha sertiz
Kan gurubun a,b,0 parmak izi şekliMoğollar biraz daha zarifler
BrakisefalBenim sefakilks endeksim 91 mk
Onla âlakası yok brakisefal mısın yoksa mezo yoksa doliKafa arkamda düz değil bu arada
Kan 0+ da parmak derkenKan gurubun a,b,0 parmak izi şekli
Gen is kafalıyım baya hyper brakisefalOnla âlakası yok brakisefal mısın yoksa mezo yoksa doli
Bizim ailede genellikle öyleGen is kafalıyım baya hyper brakisefal
Düğme,yay ,kasırgaKan 0+ da parmak derken
Ailenin geneli 0 mi b mi a miKan 0+ da parmak derken
Düğme,yay ,kasırga
Herkes 0 annemde babamdaAilenin geneli 0 mi b mi a mi