R
raucla7hs3
Iron
Arkadaşlar Tiktokta latif diye biri vardi ne oldu ona saldi sonra herseyi bilgisi olan yazabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Onla iletişimi varmiydi@Gordon Freeman ismi ile gizli gizli dolaşıyor hala
Detaylı bilgi için ona özelden yazabilirsin
Herseyi öğretti ortadan kayboldusiktim öldü
Var var sen ona pm at o anlatır herşeyiOnla iletişimi varmiydi
latifin alt hesabı zatenOnla iletişimi varmiydi
Var var sen ona pm at o anlatır herşeyi
Biriniz alt hesabı diğeri iletişimi var diyor aq tezgaha geldik babalatifin alt hesabı zaten
İletişimi var ne zaman dedim kardeşimBiriniz alt hesabı diğeri iletişimi var diyor aq tezgaha geldik baba
Acheronun parasını çalmışArkadaşlar Tiktokta latif diye biri vardi ne oldu ona saldi sonra herseyi bilgisi olan yazabilirmi
@meynet ne kadar çaldıAcheronun parasını çalmış![]()
Ongun redpillci herifin tekiydi bp mainstream olduktan sonra saf değiştiİyi adamdı bence şimdi onun arkadaşı ongun diye bi adam var ama o genel hayat hakkında konuşuyo
ya bro gizli tutsana amk, malmısın sen@Gordon Freeman ismi ile gizli gizli dolaşıyor hala
Detaylı bilgi için ona özelden yazabilirsin
Ongunle yayınlarını izliyordum arabada ikisi yayın yapiyordu hatta latif chattekilere tilt oluyordu ongununde iletişimi bitmiş video atiyordu aq latif bu videoyu görürsen geri dön diye telefon hatlarini felan kapatmiş babasının bile iletişimi yokİyi adamdı bence şimdi onun arkadaşı ongun diye bi adam var ama o genel hayat hakkında konuşuyo
400 çalmış ibne bi saksoya veriyodum o parayı piç çalmış@meynet ne kadar çaldı