tiktok looksmax TR özürlü listesi

dogu

dogu

manlet
1. eleman ağır özürlü kendini mafya sanıyor luksmeksçi kendine chad diyor.

2. şahıs kendisine aynı şekilde chad diyor en son onun dolma parmakları gördüm delirtecekler

3. JWIEJEEOW reissen ne yapıyon amk yanakları o kadar emmeseydin keşke

4. aslında 3. şahsıın ikizi desek yalanolmaz yanak emme teşhisi koyuyorum kendilerine

daha çok var ama maurana çukuru olduğu için bulamadım

Benim bildiğim tipi düzgün raton , chalom var HTN+ olan kendimide LTN Katagotisine koyuyum şuan

Attachments

• Screenshot_2025-09-02-02-47-40-685_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-09-02-02-47-40-685_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    243.7 KB · Views: 0
  • Screenshot_2025-09-02-02-51-06-501_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-09-02-02-51-06-501_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    195.7 KB · Views: 0
  • Screenshot_2025-09-02-02-53-15-621_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-09-02-02-53-15-621_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    367.6 KB · Views: 0
  • bb678a6f18b584601422db23475f6909.mp4
    1.3 MB
Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Eliasdepoot, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 4 others
Screenshot 102
Screenshot 104
benzerlik şaka mı

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: ananoimseksiscisi, Charm0, Furkan Sarıkaya and 9 others
pörtlek gözünü siktiğim

Attachments

• Screenshot_2025-09-02-03-41-11-135_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-09-02-03-41-11-135_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    187.3 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: sexisdeath and Resistance.

2. şahıs kendisine aynı şekilde chad diyor en son onun dolma parmakları gördüm delirtecekler

4. aslında 3. şahsıın ikizi desek yalanolmaz yanak emme teşhisi koyuyorum kendilerine

Benim bildiğim tipi düzgün raton , chalom var HTN+ olan kendimide LTN Katagotisine koyuyum şuan
Alp denen adamın çekiciliği neredeyse hiç yok kendilerine looksmaxer dedikleri için ben utanıyorum

• +1
Reactions: sexisdeath, orco., dogu and 1 other person

Olm şunlardan birinin oğlun olduğunu düşünsene amk

• JFL
  • +1
Reactions: ananoimseksiscisi, Serialsuicide, sexisdeath and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, sexisdeath, dogu and 1 other person
Lean olsam hepsini moglarım

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, dogu, sexisdeath and 3 others
Alp denen adamın çekiciliği neredeyse hiç yok kendilerine looksmaxer dedikleri için ben utanıyorum
o ağır özürlü geçen yayını 40 fln izlendi kendini yayıncı sanıyor onla buluşup dövecektim ikna etmiştim

• +1
  • JFL
Reactions: Resistance. and sexisdeath
malla bak

Attachments

• IMG_2179.png
    IMG_2179.png
    1.5 MB · Views: 0
  • JFL
Reactions: pashanimair, Auchelius, dogu and 1 other person
o ağır özürlü geçen yayını 40 fln izlendi kendini yayıncı sanıyor onla buluşup dövecektim ikna etmiştim
Gözün altına doğru vur diğer videoda bonesmash der amk

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, dogu and sexisdeath
omuzlar çok genişmiş reis

Attachments

• Screenshot_2025-09-02-14-31-08-675_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-09-02-14-31-08-675_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    398.2 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person

Mami yaptığı sanki cok normal birşeymis gibi amk dioki bide yanlis yaptığım birsey yok ergenlige yeni girmis kariyla sevgili oluyor bide sirf bunu yüzüne vurdugumuz icin bide örgüt üyesi diyordu amk
1000009047
1000008951

• +1
Reactions: pashanimair
hangısı bu bir muabbeti anlatsana
Kanka bu essek simdi 19 20 yasinda 14 yasinda biriyle oluyor amk hatta evlenmem sikerim falan diyor bizde bunun yanlış oldugunu anlatmaya calistik azcik flameledik dm ime yazdi sonra bu ss leri aldim (ki daha fazla var) sanki çok sey degistiriyormus gibi kizin rizasi var diye kendini korumaya calisti somra biz bunu storylerde falan yayinca örgüt uyesi sizi amcamin ogluna 20 tl ye attiririm içeri dedi KAİSJEİRİDİEİRKRORK sonra buraya kadar geldi normalde takmıyor adi anildiginda bunları soyluyorduk bu hala storylerinde yarak yarak translateden seyler atiyordu bu olaya gonderme yapip bende geri cevap verdim yine örgüt üyesi dendi yani akraba evliliği çok vurmuş kafasina galiba

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
Kanka bu essek simdi 19 20 yasinda 14 yasinda biriyle oluyor amk hatta evlenmem sikerim falan diyor bizde bunun yanlış oldugunu anlatmaya calistik azcik flameledik dm ime yazdi sonra bu ss leri aldim (ki daha fazla var) sanki çok sey degistiriyormus gibi kizin rizasi var diye kendini korumaya calisti somra biz bunu storylerde falan yayinca örgüt uyesi sizi amcamin ogluna 20 tl ye attiririm içeri dedi KAİSJEİRİDİEİRKRORK sonra buraya kadar geldi normalde takmıyor adi anildiginda bunları soyluyorduk bu hala storylerinde yarak yarak translateden seyler atiyordu bu olaya gonderme yapip bende geri cevap verdim yine örgüt üyesi dendi yani akraba evliliği çok vurmuş kafasina galiba
olm buraya fotosu atılanlardan bırı mı hangısı

• +1
Reactions: pashanimair
OIum bu harbı ttdekı looksmaxcıların genelı kendını ne sanıyo ben raton chalom bırde suana kadar iblamekobain denen bir cocuk gordum cıdden onlar yakışıklıydı gerisi salak saçma hollow ceks yanak sıkan garip gurup delüzyonel mtnler. Bu tiktoğa cidden yaş sınırı getirilmeli amk

• +1
Reactions: pashanimair, ananoimseksiscisi, dogu and 2 others
OIum bu harbı ttdekı looksmaxcıların genelı kendını ne sanıyo ben raton chalom bırde suana kadar iblamekobain denen bir cocuk gordum cıdden onlar yakışıklıydı gerisi salak saçma hollow ceks yanak sıkan garip gurup delüzyonel mtnler. Bu tiktoğa cidden yaş sınırı getirilmeli
Ltn olmak için kendisini morphluo amk😭

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Resistance.

4. eleman maymun amk bide gif gibi tekrarlıyor iğrenç görünüyor amk çocuğu dudağa bakla zorlamış amk ratonda aynı bokumu yapıyo gerçi

• +1
Reactions: Resistance. and pashanimair

Users who are viewing this thread

Back