Tiktok videosu nasıl çekilir ?

Knk tum olay sakasiz kullandigin efekt ve isiklandirma ama en onemlisi isiklandirma misalView attachment 4594901View attachment 4594902
Bu iki resimdeki mantikla dusun odagin nerede olacagi ve arka planin ne kadar goze batacagi gibi faktorler var
Birde arka plan ten sac renginin uyumuyla ilgili seyler var onlar fazla takilan kisiler icin yani arkada bitane bitkinin beyaz siyah porselen bi saksinin icinde olmasi gibi bu tip bi cisim herturlu giysiye uygun guzel gorsel olusturur
Birde efekt filtre mevzusu var bence filtre yapiyosan sadece cilt vs icin kullan birde isigi hafif dusurebilirsin videonun
Efekt ne tip video cekecegine bagli justin bieberin fln herhangi bi sarkisiyla lip sync cekiceksen su 2015 fln mor turuncu tonlu efektler varya onlari kullanabilirsin tiktokta genelde algoritma ve kesfetine dustugun kisilere bagli buyursun ki zten sen yakisikli bi adam oldugun icin garanti bi sure sonra patlarsin bana gore
Hitap etmeyi planladigin kitlede onemli kizlara etmek istiyosan cok basit iyi bi vucut ve yuz ama bunlarda isiga bagli olarak guzel yada kotu olabiliyo
Bende planlarim bittikten sonra tekrardan tiktok acmayi planliyom zamaninda 4klik bi hesabim vardi o zamana kadar belki orgu birakirsam hesabi buraya salarim
Sen ne iyi fraud foto çekersin ha

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill and balve
Bir video çekeyim dedim, kendi çapımda birkaç filtre koymaya çalıştım; videoyu Tiktok videoları çeken bir arkadaşıma attığımda dalga geçti.

Düzgün izlenilebilir videolar nasıl çekilir, birkaç örnek video atar mısınız ?

Dalga geçmeyin.

Amacım öylesine yüzümü paylaşmak, bu aralar canım çok sıkıldı.
Devon brought gibi videolar çek bence ya nt hesap gibi olsun

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Deleted member 251512, Deleted member 307488 and 3 others
videoda org nick trenmaxx1 yaz ekrana da anlayalım kim olduğunu :lul:

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 307488
  • +1
Reactions: Thrill, Fridx, Dathomirian Zabrak and 1 other person
Chatgpt'ye video yaptırıp buraya atar mısın, gerçekçiliğini merak ediyorum.

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Fridx, Deleted member 287008 and 2 others
Sen ne iyi fraud foto çekersin ha
Hayir ya kendimi zor cekiyom vala fazla detaylara takildigimdan max 4 5 tane dogru duzgun fotografim vardir onlarda full selfie
video cekmek daha basit belli saniyelerde iyi ciksan yetiyo🥰

IMG 8695

• +1
Reactions: Deleted member 307488, Thrill and jsbera