Iranidnordid
Silver
bu hardstyle şarkilar terranova they call me sonic anasının amcığı sarkılar koyup post atan orrrrrrrrrospu cocuklarının agzını burnunu dagıtmak istiyorum ya “neden bana iyi davranmaya basladılar..?” Falan yazıyolar sozde ascension koyuyorlar foto video çekmeyi ogrenip bide orospu evladı herkes biliyor looksun onemli oldugunu common knowledge 65 yaşında sohbet ettigim dayı bile gecen dedi “valla allah vergisi boyun postun yakısıklıysan gencsen her kiyafet yakisir” diye sanki bir seylere uyanmis gibi her seyi papagan gibi tekrarliyorlar sikmek istiyorum bunlari
Burda htn+ kim varsa gitsin post atmaya baslasın parcalayin sikin onlari mahvedin egolu insana tahammulum kalmadi amk normikleri de glaze eyleyip duruyor o ded olmus beyninizi sikeyim tiktok yorumlarina psl rating yazanlari sikeyim aminixakoyayimmmm yanak isiriyorlwr duckface yapiyorlwr deliriyorum orospu cocuguuuuuu duvara kafami geciresim geldi allahima
Burda htn+ kim varsa gitsin post atmaya baslasın parcalayin sikin onlari mahvedin egolu insana tahammulum kalmadi amk normikleri de glaze eyleyip duruyor o ded olmus beyninizi sikeyim tiktok yorumlarina psl rating yazanlari sikeyim aminixakoyayimmmm yanak isiriyorlwr duckface yapiyorlwr deliriyorum orospu cocuguuuuuu duvara kafami geciresim geldi allahima